17
Чому потрібно робити вправи для обличчя
Ми завжди робимо. сором'язлива її посмішкаОбкладинка кожної другої фото з пальмою. Звісно, це іноземці від мене, адже найчастіше вона приваблює велику щиру посмішку.
Зарядка для обличчя
Але недавно я вирішив один раз і назавжди позбутися від мого недоліку, що так псує життя і спілкування. Допоможи мені. вивантаження обличчя Ось деякі корисні уроки, як посміхатися на камері.
Це уроки, які вони використовують. Голлівудські зіркиКоли вони практикують свої коронні посмішки. Я думав, що всі народилися з цією майстерністю. Але це не вірно, це довга практика, яка призводить до дивовижних результатів.
Вправи для формування красивої посмішки
А. лаціна Не тільки навчить вас посміхатися, але він також відмінно затягує вашу шкіру. І ні пластик з ботоксом!
Ось кілька способів, які допомогли мені дізнатися. Прекрасно посміхатися на фотографіяхй
Секрети красивої посмішки
р.
Облицювання має багаторічний підкорений багато. Це чудовий спосіб не тільки поліпшити посмішку, але і затягнути шкіру.
З зморшками цей метод також бореться. Хто б подумав, що всього за 5 хвилин вашого часу вранці може замінити ботокс.
Не забудьте спробувати інші вправи, які зосереджені на омолодження обличчя і розповісти нам про результати! Повторіть ці вправи щомісяця, щоб побачити перші результати.
Зарядка для обличчя
Але недавно я вирішив один раз і назавжди позбутися від мого недоліку, що так псує життя і спілкування. Допоможи мені. вивантаження обличчя Ось деякі корисні уроки, як посміхатися на камері.
Це уроки, які вони використовують. Голлівудські зіркиКоли вони практикують свої коронні посмішки. Я думав, що всі народилися з цією майстерністю. Але це не вірно, це довга практика, яка призводить до дивовижних результатів.
Вправи для формування красивої посмішки
- Першим кроком є стояти перед дзеркалом і посміхатися на вашому відображенні. Спробуйте. кілька посмішок І зупинитися на найбільш привабливому.
Легко натисніть пальці на кутах губ і зафіксуйте посмішку. Повторити цей рух 10 разів без зупинки посміхання. - Тепер відпочивати за кілька хвилин і посміхатися знову з цим посміханням. Спробуйте тримати його на обличчі якомога довше. Відчуйте всіх. масажОсобливо тих, хто бере участь у прийнятті посмішки.
- Відкрийте свій рот і складіть губи з трубкою, так як якщо ви сказали "о" звук. Спробуйте виправити цю позицію, потім перемістіть губи збоку в сторону. Поспішайте поспілкуватися і посмішувати. Повторити цю вправу кілька разів.
А. лаціна Не тільки навчить вас посміхатися, але він також відмінно затягує вашу шкіру. І ні пластик з ботоксом!
Ось кілька способів, які допомогли мені дізнатися. Прекрасно посміхатися на фотографіяхй
Секрети красивої посмішки
- Зупинити пошук. прямийй Перемістіть очі трохи до бока і розслабте м'язи обличчя якомога простіше.
- Спробуйте посміхатися. не тільки рот, але і очима.й Щастя посмішки виражається тим, що все обличчя здається світитися з щастям і радістю. І звичайно, вона повинна бути відображена в очах.
- Один з найвідоміших життєвих хаків для щирої посмішки: відвертайтеся від фотографа, пам'ятайте щось добре і раптом поверніть разом з щасливою особою, як якщо ви не можете розслабити свої емоції.
р.
Облицювання має багаторічний підкорений багато. Це чудовий спосіб не тільки поліпшити посмішку, але і затягнути шкіру.
З зморшками цей метод також бореться. Хто б подумав, що всього за 5 хвилин вашого часу вранці може замінити ботокс.
Не забудьте спробувати інші вправи, які зосереджені на омолодження обличчя і розповісти нам про результати! Повторіть ці вправи щомісяця, щоб побачити перші результати.