Чому потрібно робити вправи для обличчя

Ми завжди робимо. сором'язлива її посмішкаОбкладинка кожної другої фото з пальмою. Звісно, це іноземці від мене, адже найчастіше вона приваблює велику щиру посмішку.

Зарядка для обличчя

Але недавно я вирішив один раз і назавжди позбутися від мого недоліку, що так псує життя і спілкування. Допоможи мені. вивантаження обличчя Ось деякі корисні уроки, як посміхатися на камері.

Це уроки, які вони використовують. Голлівудські зіркиКоли вони практикують свої коронні посмішки. Я думав, що всі народилися з цією майстерністю. Але це не вірно, це довга практика, яка призводить до дивовижних результатів.

Вправи для формування красивої посмішки
  1. Першим кроком є стояти перед дзеркалом і посміхатися на вашому відображенні. Спробуйте. кілька посмішок І зупинитися на найбільш привабливому.

Легко натисніть пальці на кутах губ і зафіксуйте посмішку. Повторити цей рух 10 разів без зупинки посміхання.

2. Тепер відпочивати за кілька хвилин і посміхатися знову з цим посміханням. Спробуйте тримати його на обличчі якомога довше. Відчуйте всіх. масажОсобливо тих, хто бере участь у прийнятті посмішки.

3. Відкрийте свій рот і складіть губи з трубкою, так як якщо ви сказали "о" звук. Спробуйте виправити цю позицію, потім перемістіть губи збоку в сторону. Поспішайте поспілкуватися і посмішувати. Повторити цю вправу кілька разів.

А. лаціна Не тільки навчить вас посміхатися, але він також відмінно затягує вашу шкіру. І ні пластик з ботоксом!

Ось кілька способів, які допомогли мені дізнатися. Прекрасно посміхатися на фотографіяхй

Секрети красивої посмішки
  1. Зупинити пошук. прямийй Перемістіть очі трохи до бока і розслабте м'язи обличчя якомога простіше.
  2. Спробуйте посміхатися. не тільки рот, але і очима.й Щастя посмішки виражається тим, що все обличчя здається світитися з щастям і радістю. І звичайно, вона повинна бути відображена в очах.
  3. Один з найвідоміших життєвих хаків для щирої посмішки: відвертайтеся від фотографа, пам'ятайте щось добре і раптом поверніть разом з щасливою особою, як якщо ви не можете розслабити свої емоції.

р.

Облицювання має багаторічний підкорений багато. Це чудовий спосіб не тільки поліпшити посмішку, але і затягнути шкіру.

З зморшками цей метод також бореться. Хто б подумав, що всього за 5 хвилин вашого часу вранці може замінити ботокс.

Не забудьте спробувати інші вправи, які зосереджені на омолодження обличчя і розповісти нам про результати! Повторіть ці вправи щомісяця, щоб побачити перші результати.