Продукти харчування вуглеводів - вибір Суїцидів

У статті особливо корисно для людей з цукровим діабетом, придатками та надмірною вагою. Я впевнений, що ви чули інформацію, яка солодка шкідлива. І ця собака чула так часто, що люди більше не реагують на ці попередження. Вони розробили імунітет і фільтр для такої інформації. Що, якщо я сказав вам, що всі вуглеводи шкідливі? Я подумав, що мій звіт пізніше. В той же час я хочу попросити, «Ви знаєте, які бродили і які продукти містять їх?» « » » » » » » » » » » » » » »

Так само на прийомі доводиться постійно говорити про харчування, білки, жири та вуглеводи, а також вітаміни, мінерали та інші однаково важливі речовини для нашого організму. І я зіткнувся з цією проблемою, яка виходить, що багато моїх пацієнтів не мають уявлення, що вуглеводи або які продукти, які вони містять. Ні, звичайно, кажуть, що вони не можуть їсти солодощі і хліб, тому що цукор підвищується. «Чому вони підвищують цукор?» людина стає міцною. Не можна сказати, що це вуглеводне харчування, яке впливає на його. І так я хочу почати, даючи вам коротку освіту карбів.

Які вуглеводи в харчових продуктах?Я сподіваюся, що ви зацікавлені в тому, що вуглеводи є органічними речовинами, які складають їх молекули вуглецевого, кисневого і водню. Назва «вуглеводи» походить від поєднання «вуглецевої + води», тобто це поєднання вуглецю з водою. Вуглеводи змінюються в залежності від розміру молекули. Структурний блок будь-якого вуглевода є сахаридом.

Насправді, є багато вуглеводів і деякі ви навіть не чули, тому я даю вам приклади тільки тих, які ви можете знати або коли-небудь чули. На кількість вуглеводів цукру діляться на:

• моносахариди (глюкоза, фруктоз тощо)
  • дисахариди (солодоза, сахарози, лактози та ін.) та олігосахариди (рафіноз, акарбоза та ін.)
  • полісахариди (целюлоза, крохмаль, глікоген, хітин, пектин і ін.)
Перші дві групи вуглеводів швидко або прості вуглеводи. Вони можна знайти практично в усіх фруктах, крупах, молоці, картоплі, кукурудзи, бобових культурах, продуктах, що містять рафінований цукор і фруктоз. Вони дуже швидко розбиваються на складові частини - моносахариди, під дією слинної амілази і травного соку підшлункової залози. І ті, в свою чергу, дуже швидко всмоктуються в кров, за допомогою спеціальних транспортних засобів. Для цього процесу тіло витрачає дуже мало енергії. Можна навіть сказати, що всмоктування вже відбувається в роті.

Для полісахаридів потрібно вбирати, але вони також швидко всмоктуються в кровотік, після 30-40 хвилин. Однак існують нерозчинні полісахариди, такі як целюлоза (fiber) або хітин. Ці види цукру знаходять більше в овочевих, зелених, салатах, горіхах і насіннях, оболонках зернових, кокосових.

Що таке вуглеводи харчування з гормонами?Тепер побачимо, що відбувається при поглинанні глюкози, адже це головний моносахарид, який є джерелом енергії для тіла. У процесі засвоєння глюкози, його рівень в крові підвищується. Спеціальні рецептори визнають це збільшення і дають сигнал до підшлункової залози, щоб виробляти інсулін. Я пояснив це в найбільш примітивним і зрозумілим способом, щоб ви зрозуміли сутність, оскільки цей процес більш складний, ніж ви думаєте.

Якщо концентрація глюкози в крові підвищується дуже швидко і швидко, то інсулін починає виробляти також дуже велику кількість. Крім того, співвідношення глюкози / інсуліну є нерівним, тобто інсулін завжди буде більше, з запасом. Далі інсулін забезпечує необхідну кількість глюкози до клітин, що потребують, а надлишок перетворюється на жирні кислоти і відкладення в жирних депо, тобто у вигляді в'язкого жиру і підшкірного жиру.

Але після додавання глюкози їсть, ще спостерігається збільшення кількості інсуліну в крові, що продовжує розпад глюкози. Рівень глюкози зменшується до критичного мінімуму і людина починає відчувати голод, як один з ознак гіпоглікемії. Тут він має підсвідомий пошуковий рефлекс. Він починає шукати продукти харчування, які можуть швидко підвищити рівень глюкози крові. І виходить щось солодке або швидко засвоюється. Якщо ви хочете їсти, але не для шматочків м'яса або льоду. Процес повторюється і утворюється замкнений коло.

Таким чином, людина може отримати зайві кілограми досить швидко, і інсулінорезистентність розвивається крім того, що призводить до запуску іншого висхідного кола. Крім відкладення жиру з боків і живота, надлишок інсуліну призводить до інших однаково серйозних ускладнень. Наприклад, це впливає на обмін ліпідів, підвищуючи рівень загального холестерину, ліпопротеїнів низької щільності і тригліцеридів, а також знижує рівень ліпопротеїнів високої щільності. В результаті судинний атеросклероз прогресує і всі ускладнення, пов'язані з цим процесом.

Крім того, підвищені рівень інсуліну блокують процес розбиття жиру. Ось чому так важко для жирних людей з високим рівнем інсуліну, щоб схуднути. А також сприяє загусуванню базальної мембрани судин, що додатково звужує просвіт судин. Надмірний інсулін зберігає воду і збільшує артеріальний тиск.

Це те, що відбувається, коли вуглеводи потрапляють в кровотік швидко і швидко. Це надлишок інсуліну. Я кажу, як це. Всмоктується без участі транспортерів і не потребує інсуліну для введення клітин. Але в той же час він практично всі легені в печінці, перетворюючи в жир і більше 50% всмоктуються в глюкозу. В результаті ви отримуєте жирний гепатит і збільшення рівня глюкози, і тому рівень інсуліну.

Але ви будете сказати, що все це стосується тільки швидкого або простого вуглеводів, які знаходяться в цукрових продуктах. Я докинув вас це не так. Майже всі продукти, що містять вуглеводи, розуміють рівень цукру дуже швидко. Діабетика на інсуліні не дасть вам лежати, якщо ви не вводите інсулін або цегли пізніше, то цукрові соси дуже швидко навіть від улюбленої гречки, яка до речі має глікемічний індекс 50. Це як середній глікемічний індекс, але цукор дуже добре збільшується. Саме тому відбувається занурення в діабеті, що цукор вищий після того, як здавалося б, безпечно і спекотно рекомендується лікарю гречки.

І в діабетики порушується перша фаза селекції інсуліну, тобто, якщо порушується турбоджам - аварійний випуск інсуліну в кров в перші хвилини збільшення цукру. Але другий етап робіт і інсуліну виробляється велика кількість вже досить підвищених рівнів глюкози крові.

Але це не все. В результаті використання сильно вуглеводних продуктів в мозку, синтез гормонів Лептину, який відповідає за відчуття сати, практично заблокований. Таким чином, людина не відчуває себе повною, навіть коли шлунок повний і продовжує харчуватися і харчуватися. В результаті відбувається перекриття. Цукор впливає на мозок, як препарати, що викликає евфорію і залежність, також зменшує когнітивні функції і погіршує контроль над емоціями.

Вміст вуглеводів в продуктах«Що таке?» Я чую його весь час. Не тільки хлібом, як кажуть вони. По-перше, якщо ви хочете зберегти нормальні рівні інсуліну, ви повинні повністю відмовитися від швидко вуглеводів, і це:

• Всі солодощі або продукти, що містять цукор
  • всі продукти з будь-якого борошна, крім низькокалорійних сортів (кокос, мигдаль, кунжут тощо)
  • картопля, кукурудза, зелений горох
  • більшість фруктів (можна мати одну яблуню, грушу, сливу, ківі, маргін на добу)
  • Всі крупи, в тому числі всі улюблені гречки
  • Ви можете залишити деякі пальці
  • молоко, молочні продукти обмежені
  • Соки, фрукти напої, магазин квас
  • пиво
  • Солодкі лікери, настоянки, заливки, вина та ін.
І хоча існують ці заборони, є ще багато продуктів, які можна їсти і які містять глюкозу в дуже складній формі, але все ж містять. Я даю вам список цих продуктів, які містять дуже невеликі кількості вуглеводів.

• всі види капусти (біла капуста, червона капуста, брокколі, кольорові, Savoy тощо)
  • цукіні
  • гарбуз
  • огірки, помідори, болгарський перець
  • баклажани
  • radish, ріпи, редиски, брюки
  • в невеликих кількостях і краще в свіжому вигляді морква, цибуля, буряк
  • стебло-селери
  • апошні
  • будь-яка зелень (парслі, кріп, карроран, чебрець, розмарин, олівець тощо)
  • салати (Ісберг, Китайський, Романо та ін.)
  • сирний сир
  • молочні продукти в невеликих кількостях
  • обмежено
  • горіхи і насіння
Вуглеводи харчування і мозокЯ чекаю: Що про мозок? Мозок потребує глюкози! Я запевняє, що мозок не потребує глюкози в кількості, в якій споживає більшість населення нашої планети. Крім того, для роботи мозку організм може самостійно синтезувати глюкозу з невуглевих продуктів, тобто від жирів і амінокислот. Цей процес називається глюкозогенез, тобто синтез глюкози з невуглевих продуктів. І доведено, що мозок працює краще з дефіцитом глюкози і наявністю невеликої кількості кетонових тіл (я звертаю увагу на слово «малий», оскільки стан кетокацидозу не входить до цієї концепції). Це відмінна профілактика хвороби Альцгеймера, яка також називається цукровим діабетом типу 3.

Я коротко розповів вам про дуже низькокалорійний раціон, в якому тільки вуглеводи обмежені, а білки і жири не є. Хочу відзначити, що будь-яка зміна харчування може викликати протест і є своєрідним стресом для тіла. Я не рекомендую різко перемикатися до низько вуглеводної дієти, видалити непотрібні продукти з вашого раціону поступово, але не затримайте його.

Якщо деякі рекомендовані продукти не підходять вам, але через погану толерантність, то не ріпакувати себе, дати організму час адаптуватися, кишечник очищає себе накопичуваного слизу, так як він заважає нормальному перетравленню і поглинання поживних речовин. Видання

Автор: Діляра Лебедєва

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Джерело: saxarvnorme.ru/uglevodnaya-pishha-vybor-samoubijcy-soderzhanie-uglevodov-v-produktax.html