Як закінчуються нерівномірні шлюби?

Перший раз я одружився у віці від двадцяти років, з самостійним зовнішнім виглядом спита на мами: «Леночка, що вам потрібно?» – у повній впевненості, що там, за дверима реєстру, вона чекає мене – велике щастя дівчини.

Щастя того, що чекала мене не знаю. Ні, звісно, він змогла його крилами веселки. Ззовні ми виглядали, це dooo (слово з модного сланцю). - Запис редактора. Милий рудоволосий смарт дівчина від хорошої сім'ї, високий брюнетка hooligan, різко виправлений, але після корекції, здатний стоячи за його милий і рудоволосий ... Ключове слово у всіх це «ззовні». й

Ми не встигли говорити про це. Я занурив його з сускою на подвір'ї, що ходив по сусідству. Послухав мене повну нездатність займатися будь-яким видом інтелектуальної діяльності. Ступідний детектив з серії «холодний хлопець пише для жорстких хлопців», в якому автор навмисно намагався не використовувати складні і складні підлегальні вироки – раптом читачі не розуміють, мій красивий чоловік катування протягом двох місяців. Дві місяці, Карл!

А один день, сидячи на своїй роботі англійською мовою, я зрозумів: Я втомився. Ми маємо різні інтереси, різні друзі, розуміння того, як провести вільний час. Ми абсолютно різні, відомий слоган “І все ще ми разом!” викликає більш гіркий сміх, ніж посмішка.

Трохи пізніше я пам'ятав старе слово – «податкування».

Так, так, я пам'ятаю, що в строгому класі суспільство, нерівномірний шлюб був названий месаліансом, в результаті чого один з партнерів мав можливість піднятися на крок вище.

У двадцять-першому столітті соціальні кордони практично стираються, а старі слова поступово приймають на новий зміст навіть проти нашої волі. Зараз месаліанс є досить шлюбом людей, які не мають права на інтелектуальний та психологічний розвиток.

Шлюб є болючим і нещастям, тому що є постійна боротьба в ній, коли один з подружжя намагається підняти інший на рівень, а другий - знизити. Після того, як все, рано чи пізно – швидше, ніж пізніше – приходить розуміння: без цього дуже об’єднав деномінатор, є просто нічого спільного. І якщо на перших очах вловити любов і пристрасть, то поступово це славна пара дає шлях до повсякденного життя. І життя, як ви знаєте, сірий і нудний!

Чоловік, для якого ліміт снів - це може бути пиво і м'який диван навпроти широкоекранного телевізора, і жінка, яка вірує про існування Бауделера, отримає тільки в одному випадку. Якщо вони не піклуються про один одного. А-а-абсолютно і безумовно. Якщо їх зв'язок прокидається до вечора "Коклети в холодильнику" у відповідь на "Дивий мені цигарет завтра". Навіть якщо ви заміняєте котлети з чорним трюфелем, а фраза про сигарети з чудовим «Я купив третій Bentley сьогодні ви можете взяти ключі і документи. й

Незважаючи на те, що ... якщо месаліанс супроводжує холодний і точний розрахунок, і навіть якщо цей розрахунок проводиться як сторонами ...

Про шість років тому, хороший друг зробив страшну неправдивість. Одружена гарна дівчина з російської натурниці. Син, онука і великий вроджений науковців, розкочував далеко яблуко, кинувся в бізнес, ізолювали предки сільської дівчини. На підлозі зіткнеться бабуся, перспектива позбавляти квартиру і бібліотеку діда. Моя мати знебарвлена Corvalol.

По-перше, добрі друзі вже давно виросли чарівною і розумною дочкою Софочка, яка увійшла до віку шлюбу. освічена дівчина, яка знає три мови і відрізняє Манет від Монет - красива партія! Кожна рахувала на дівчину Софочка, але раптом така буммер.

Сім'я провів місяць з двома... І ви знаєте, що це щасливе і спокійне.

Подруга, на питання «Чому, як сімейне життя?» ще відповіді: дрібно! І він насправді робить великий: борщ, котлети, запрасовані сорочки і навіть чарівний живіт-кицька протягом трьох років. Він не дратує того, що його дружина не розуміє тенденції сучасного живопису, а в слово «більше» може зробити чотири помилки.

Ви бачите, він дуже рідко в домашніх умовах - бізнес, друзі, спорт, подорожі. Не знаю, що він є одруженим. Ті, хто знає цю деталь, довго забути.

Інколи Я дивлюсь, якщо друга половина щаслива. Що ви думаєте?

Джерело: mag.love-sl.ru/column/28-09-2015-mezalyans.html