Вони люблять один і вони одружені. . й

Згідно з статистикою, тільки 10 з 100 шлюбів виготовлені для великої любові. Намагайтеся зрозуміти, чому чоловіки, які люблять деякі, маррі інші.

Не всі шлюби відбуваються на небі. Згідно з статистикою, тільки 10 з 100 шлюбів виготовлені для великої любові. Молода людина жартує про це: «Марріж не лотерейний». У лотереї ви маєте шанс. Шлюб в цілому стає зникненням типу відносин. Більше половини пар віддають перевагу так званому вільному зв'язку - цивільному шлюбі.

І все ж чоловіки одружилися. Так, що мотивує їх до навмисно зробити такі жертви? Намагайтеся зрозуміти, чому чоловіки, які люблять деякі, маррі інші.

Про нас 1. Приправа красивого, розумного і насиченого

Бажаєте забути про те, що ви хочете забути розумну, красиву і багату жінку, вам доведеться замаринувати три рази. й
Дійсно, займаючись вибором майбутньої дружини, людина спочатку визначає для себе ряд критеріїв, які вона повинна відповідати дружині, як мати. Нерідко виходить, що до якого він має ніжні почуття, не знає, як випікати торти за рецептом матері, не протирати пилку щодня і не радує крім дитини, тобто не відповідає образу ідеальної дружини. Є тільки один вихід - до маррі Маша Іванова, щоб вона випікала торти і догляд за її материнським геранієм, і ви можете любити будь-кого.

При спілкуванні з такими ситуаціями я завжди пам'ятаю слова матері мого друга. Якось, навіть перед весіллям друг зізнався їй, що вона не любить свого майбутнього чоловіка. «Я люблю Інвар Калниш, і я жити з батьком... і нічого...» Я, що відбувається.

Про нас 2. У пошуках ідеального

Дуже часто чоловіки і жінки теж, особливо тих, хто приніс до романтичних традицій або книг, шукають їх ідеальні. І хоча ідеальна, як наука зарекомендувала, не існує принципу, це не заважає нікому. Деякі не знаходилися, залишають боби і старі покоївки і захоплюють це «імперафектний світ», інші знаходять, але вони часто стикаються з не менш вираженим розчаруванням – якщо ви знайдете ідеальний, це не означає, що «ідеальна» кидає на чоловічій шиї з словами «як довго я чекав для вас».

Ідеально може бути одружений і щасливий, і якщо вільний, він також "в пошуку", і вона шукає щось абсолютно різне і не помітить його в точковому діапазоні. Зіткнувшись з цим видом невідповідності часто змушує чоловіків відчайдушних дій. Наприклад, щоб не любити жінку. У цьому випадку я дійсно хочу дати поради щодо відчайдушних мартирів: «Вибираємо наречену!» Головне - вибрати мати-в-право!

Про нас 3. Другий раз за розрахунки

Я думаю, що багато читачів знайомі з фразою: «Перший раз вони залюбляють любов, другий для зручності, третина за звичку». Я більше зацікавлений в 2-му часі.

У нашому фінансово нестабільному періоді, коли бензинові ціни випливають, а Америка диліґентно рухаються на схід, чоловіки не потребують впевненості в майбутньому. Я не маю на увазі фінансову сторону. Візьміть його вище. Підрахунок - це сила, кар'єрне зростання, позиція в суспільстві, популярність та інші привілеї, прикріплені до дружини.

Коли справа доходить до всіх вищевказаних, рідкісний чоловік здатний протистояти спокусі, навіть якщо його майбутній або вчинив дружину старий, страшний сенил з помилковою щелепою і непристойними ніжками.

Про нас 4. Заміжні люди живуть довше

"Не вірно, що заміжні люди живуть довше." До тих пір, поки він одружений.
І нічого неприродного про те, що нормальна середня людина мріє мати сім'ю, хоче цвяхувати передпокій своїм сином і їсти пельмені в неділі.

В дійсності це тихе щастя тільки мріяли багатьох, адже в молоді ми чуємо привиди, в дорослому віці ми уважно дивимося, щоб уникнути помилок і в кінці ми не вирішуємо на що-небудь, і коли всі навколо нас вже збудували «найкраще» ми починаємо підштовхувати себе, плюс родичів і друзів «допомоги»...

Результатом є те, що в лексиконі є неприємне слово «НАДО» від довгозабутого піонерського дитинства, яке часто протікає в весілля з першою одною жінкою, і любов не запашить тут. Навіть діти сьогодні знають, що для створення повноцінного підрозділу суспільства є катастрофічно не достатньо. Вам потрібно щось більше...

5. Умань Чи є шлюб цілого шлюбу? І інші причини.

Є багато причин шлюбу не для любові. Це несподівана вагітність друга, з якою я вже збираюся до частини, а бажання змінити ритм життя (коли все втомилося від чогось іншого), а бажання бути коханим, не люблячи себе і страху самотності, старого віку, безпорадності і багато іншого. Такі шлюби приречені. Не в сенсі розлучення, але в розумінні почуття, розуміння, взаємної поваги і підтримки. Виявляється, що таке шлюб є безперервним шлюбом, крім результату (діти).

Є багато причин - багато наслідків. Це сумно розуміти, що сьогодні реальність диктує свої правила, і чоловіки все частіше погоджуються грати їх в життя, заперечуючи себе найважливіше – любов.