Вони кажуть, що є особливою особою у світі.

Вони кажуть, що є особливою особою у світі.

Він сидить поруч з вами в мікроавтобусі, коли ваше життя керує згортанням часу, ваш особистий хрест дуже важко носити на спині. Коли ваші руки погладжують, ваш голос, ймовірно, буде погойдувати, якщо камінь у грудях не зупиняє вас від розмови.

Коли все стає похмурим, він стає непристойним на всіх; коли з'єднаннями, як нитки, зламані, а значення – здавалося б, знайдене – схоже, бути приступним винахідником, прикусом для власної непотрібності. Це коли особлива людина сидить поруч з вами. Сильне виглядає на вас, а потім говорить щось просте, але до болю, до вдячного сміху необхідно. Щось, що дає вам міцність, щоб піти кілька більше днів.

Ти посміхається і навіть жарт. Насолоджуйтеся обкладинці обличчям обох рук, які шокують до недавнього часу, бажаючі приховати незручність, але очевидна слабкість, тому чітко видно вашим сусідом. Але глибоко вниз, ви не знаєте, що ніхто не слухає вас. Тексти пісень, а це означає: І це робить ви краще.

Людина виходить з вас при цьому. Іноді він бачить в домашніх умовах, але потім, як втілює всіх творців доброго знежирення, йде далі по всьому світу. Допомогти решті купеного.

Незабаром він буде зустрічати десь ще. Він знаходить овець і порожній, але визначився у власній руйнації. Згорнути всередину, вниз, заповнивши болем до ламки. У тиші вони вимірюють свої кроки дороги, мимовільно плетемо кудись до кінця дороги.

Людина ловить їх на краю. Цей край що-небудь - високоповерхова будівля на околиці або шлях до улюбленого парку, вулиці Центру, вхідні двері ... У кожного є власні землі.

Але це, де вони зустрічають чоловіка. Сонячний від природи, з розкопаним світлом в очах він каже:

- Чи можна щось робити?

І люди не скажуть про нього. Схожий спочатку, зафіксований в собі і власноруч відчайдушний, вони раптом відповіли, відкриваючи простий пасербі.

до Так, ви можете! вони говорять так часто. Багато людей кажуть, «Чи все.» Скажіть мені щось, доторкнутися мене... Не залиште мене самостійно. І я бачу, що ви не повинні бути чефом, a bastard, або лір. Не поганий. Я не можу отримати над цим.

І з'являється біль. Він охоплює величезну хвилю, а тіла разом з душами шуддером і тремблом. Розповсюдження, люди глухі в собах і їх власний бездіяльність, поглинання і бездіяльність гранати. І приховує до чоловіка.

І він, виконавши своє прохання, відчайдушний крі молитви, охоплює їх теплими, обережними руками і скелястими ними, не пускати, як загублені діти. Він не дає людям йти до тих пір, поки яскравий біль, який раптом вийшов листям сердець. До спокійності дитинства окреслюють свою свідомість, стискаючи нервові тремтіння.

Після цього людина пробачає і пробачає: Для сліз і мимовільної слабкості, для оповідань життя, для ненависті і для болю. Для всіх пророків, які ми такі, як

І люди, прийняті, заспокоїлися, намагаються знову жити. Якщо не за свою власну раду, принаймні для тих, хто не покинути їх в годину темряви. Вони знову вірять в хорошу – і, зовсім трохи, в диві, бо такі ієри люблять подарунок від неба. Вони вірять в себе і, іноді, навіть що вони можуть стати однаковою людиною, не байдужою до самотності інших.

Павло Грам: Де жити зараз

Стати світлом

Відчайдушно потрібні люди, які будуть там, коли вони виходять з сил. Хто стане стіною в самому кінці дороги, коли весь світ захопився, а майбутній – радісний, яскравий – згорнувся з будиночком карток.

Все, що вам подобається.

І було б багато людей, якщо кожен з нас вирішив стати одним для інших. Видання

Автор: Олена Корф

Джерело: sobiratelzvezd.ru/govoryat-v-mire-est-osobennyj-chelovek/