ЯК ЗДОРОВ'Я НЕ ЗДОРОВ'Я.

Тільки сильний чоловік може створити богиня.

Після того, як час був звичайний чоловік і дружина. Свою дружину, Олену, називали Іваном.

Моя людина повернулася з роботи, сіла на стільці на телевізорі, читати газету. Його дружина, Олена, була кулінарна вечеря. Вона подала чоловіка вечерю і змащувати, що він нічого не заважав навколо будинку, заробляючи мало грошей. Іван був обурений дружиною. Але він не відповідав, тільки думав себе: «Сельф є неглибоким, а також виходить». Коли вона одружена, вона була дуже різною – красива і фешнєва.

Одного разу, коли його наворушливою дружиною вимагали, що Іван виїжав сміття, він знову зняв з телевізора і пішов у двір. Повернувшись, він припинив на дверцятах будинку і розумово звернувся до Бога: «Мій Бог, мій Бог!» У мене було грубе життя. Чи можу я провести своє життя з такою грою і нехай дружиною? Це не життя, але терпіння. й

Іван почув тихий голос Бога:

- Я можу допомогти вам, мій син; Я можу дати вам красиві богиня, щоб бути дружиною, але якщо ваші сусіди дивляться різкі зміни в долі, великі речі прийдуть до дивовижного. Давайте це: Я поступово поміняву дружини, занурюючись в її богині і появі на поліпшення. Але просто пам'ятаєте, якщо ви хочете жити з богами, життям і вашими гідними богами повинні бути.

до Дякую, Бог. Будь-яка людина може змінити своє життя для богів. Я, коли ви починаєте робити зміни з дружиною?

- Я змінив його трохи прямо зараз. Кожна хвилина змінити її для кращого.

Іван увійшов до свого будинку, сідав у стілець, взяв газету і знову перетворив на телевізор. Не прочитайте його, він не схожий на фільм. Я не можу почекати, чи змінює дружина.

Він отримав, відчинив двері на кухню, прокинувся плече на суглоб і почав дивитися на дружину уважно. Повернулася до нього, змивається посуд, що залишилася після обіду.

Олена раптом відчувала очі і перевернулася до дверей. Зустрілися очі. Іван побачив дружину і думав, «Не існує змін у дружині. й

Олена, побачила незвичайну увагу чоловіка і не розуміючи нічого, раптом її волосся випрямляли, рум'яна спалахнула на її щоках, коли вона запитала:

- Чому ви шукаєте мені так ретельно, Іван?

Чоловік не мав уявлення про те, що сказати, подумав себе, раптом сказав:

- Може Я можу мити посуд? Я думав про деякі причини...

- У посуді? Чи можу я допомогти? попросив здивовані дружини спокійно, знімаючи фарширований фартух, тому я вже промив її.

"Увімкніть, що вона змінюється перед очима", - Іван думав, "чому раптом з'явився претенд." І промив він посуд.

На наступний день після роботи Іван забраний будинок. О, я не чекаю, щоб побачити свою дружину, поступово перетворилася в богиня. «Що було занадто багато богів в ній?» Я ще не змінився. Якщо я купую квіти так, що я не пропоную богів у грязі.

Відкрито двері в будинку, і загублений Іван. Перед ним Олени стояли в сукні на день, той же він купив рік тому. Волосся акуратні і стрічка в волоссі. Він був плутати і вижити квіти, не беручи очі Олени. Вона приймала квіти і злегка змочена, знизивши її вії, подрібнюють. «О, як красиві вії богів! Як зробити свій характер! Як незвичайна - внутрішня краса і зовнішній вигляд! І Іван, у свою чергу, шуок, побачивши столик з побутовою технікою, які були з сервісу, а дві свічки горять на столі, а два склянки, і їжа захищала з божественними ароматами.

Коли він сидів на столі, його дружина Elena скасувала навпроти нього, але раптом стрибнув, кажучи:

- Вибачте, я забуваю на телебаченні.

- Я не хочу читати газети, я не хочу читати газети, як і все про те, що саме в них Іван відповів з повагою.

Олену запросив:

до А ти?

- Я купив два театральні квитки на випадок. Але вдень, можливо, ви хочете піти в покупках. Якщо необхідно відвідати театр, ми повинні піти в магазин першим і купити сукню для театру.

Іван майже витертий вирощеним словом: «Дресна гідність богів,» він був ембаррасований, подивився на неї і ще раз подрібнився. Зустрінеться на столі перед ним. Її обличчя shone з щастям і її очей shone. Посмішка мала сумнівна.

О Боже мій, як красиві богиня! І якщо вона стає краще щодня, я можу бути гідним бути богиня? думав Іван, і раптом, як блискавка, він прокоментував думка: «Ми повинні встигнути!» Зберігайте з богами. Ви повинні попросити мене, щоб мати дитину. Дитина буде з мене і найкрасивіших богів.

до Що ти думаєш, Іван, чи бачиш хвилювання на обличчі? - Олена просила чоловіка.

І він сидів, не знаючи, як говорити про приховану. Чи є жарт, щоб попросити дитину від богів? Бог не обіцяє йому такий подарунок. Я не знаю, що Іван хотів сказати, тому він стояв і сказав:

- Я не знаю. Чи можу я... Але я... хочу сказати... Довгий Так, я хочу дитину з вами, красиві богиня.

Вона, Олена, підійшов до Івана-люда. З очей наповнений любов'ю, щаслива сльоза розкочується внизу шкарпетки. Я поставив свою руку на плечі Івана, спалив його гарячим диханням.

О, це ніч! Ах, ранку! Весь день О, як гарне життя з богами! думав Іван, другий онук, заправка на прогулянку.