679
Чому я припинив допомогу людям.
Я хотів би подумати, що ми повинні допомогти всім і завжди, буквально, зробити людей щасливими. І я був дуже втілений, коли мої блискучі смарт-поради і статті не використовували в житті.
Особливо важко, я почав поцікавити людей, які не розуміють, що подарунок і світло доводять до них. Я пообіцяв зробити щось для інших. Але нічого хорошого народилася цього ненависті. З часом я даю і починав писати знову.
Інколи Я отримав слова вдячності, я отримав теплі відгуки, і це дав мені комфорт.
Але я завжди дивився, чому не люди хочуть допомогти, що так щедрий і вільний?
Я не хочу їсти, чому вам не їсти? Я намагаюся. Я хочу бути щасливим і успішним.
А потім я зрозумів.
П'ять років тому я взяв участь в семінарі, який надав можливість отримати відповіді на деякі з найпрестижніших питань. Щоб зробити це, я повинен заповнити анкету і відправити його на майстер. Я пообіцяв відповідей і рекомендації для життя.
Я заповнив анкету та чекав. Я чекав, і не відповів. Я був наповнений гнівом і запаленням - як я був так званий. Я поділився своїми думками з особою, яка була на семінарі цього майстра. І сказав він мені: "Маша, немає запиту на допомогу у голосі." Я дивився, "Як ні?" І сказав він щось схоже, "Ви маєте своє питання". Ви повинні бути в стані сумніву, не отримувати відповідь. й
Я не знаю, що це означає. Але якщо це почуло людину, яка просто взяла участь у семінарах, то майстер неодмінно розуміє все.
Навчився трохи більше, я приймав її як вірно. Усе, що це було.
І після того, як я дійсно став дуже складним, і в той момент я зрозумів, що це правда запит на допомогу. Я написав до майстра, запитав мене, і він відповів мені.
Я вийшов з цієї ситуації з розумінням, що до тих пір, поки людина готова почути відповідь, поки він голодний для допомоги, він ніколи не зможе прийняти його повністю.
Будь-яка допомога буде любити харчування в натовпі живота. Щось може прийти, але за принципом, потрібно бути готовим, щоб людина кине.
Хочу розповісти вам два парні.
Перше про собаку на ніготь:
Одного разу чоловік ходив в будиночку і побачила стару жінку в скелястому стільці, стару читаю газету гойдалки її, а собака лежала на ганку між ними і зціленням, як ніби в боці. Як він пропустив, він дивився, чому собака збивалася. На наступний день він знову прогулявся в будиночку. Він побачив літню пару в скелястих кріслах і собаки, що лежачи між ними, роблячи той же скаржаючий звук. Він попросив літню пару про неї. На третій день, до своєї неприємності, він бачив одну і ту саму сцену: стара жінка була їзда в її крісла, старик читав газету, а собака збивається на своєму місці. Він не міг приймати його більше.
- Я шкода, мама, що сталося з собакою?
- З нею? вона попросила. - Вона лежить на нігті.
Відповідав її відповідь, людина запитала:
до Якщо вона лежачи на ніготь і вона в боці, чому не вона просто підійде?
Стара леді посміхалася і сказала в дружній, відлякується голос:
до Так, любов, вона в боці достатньо, щоб збивати, але не достатньо рухатися.
Другим подяка про вчителя і студента, який прийшов на консультацію про те, як навчитися мудрості життя. У відповідь на це питання, учитель взяв участь і опустив голову в відро води. Він зберіг його, поки студент не зламав. Коли студент запитав, що це було, вчитель відповів, "Як ви хочете повітря, коли ви там були?" Учні відповів, що він хотів, і це було єдине, що він міг подумати. І сказав викладач: "Коли ви хочете дізнатися мудрість життя, як ви зараз в повітрі, ви дізнаєте його."
Я відкрив кілька правдій:
1,1 км Дуже часто люди не потребують допомоги. Він болить їх, щоб збити його, але не достатньо нічого робити.
Вони серфують інтернет для порад і ідей, вбирають тонни інформації щодня, споживають все від рожевих котирування до філософських відбиття на щастя і життя.
Але вони не повинні вирішувати свою проблему самостійно.
Так, є деякі проблеми, насправді. Але вони доводять бути толерантними. Що ж, вони не роблять життя досить важко, щоб звільнити ніготь і думати тільки про те, як знайти рішення.
Не кажучи вже про те, що найефективніші поради можуть бути дуже неприємними для реалізації. Наприклад, взяти відповідальність за життя тільки на себе і зупинити розмивання інших.
Чому це так важко, я досить знайти щось простіше. Наприклад, як збільшити енергію жінок за покупками. Простий, ефективний, радісний.
Думка про життя, що робить деякі вправи - це не добре. Ми повинні бути швидко і легко.
Краще анестезію, ніж робота. Для прання краще покласти патч.
2,2 км Допомогти заспокоїти, ви позбавляєте людей незалежності, вибору і не допустити їх від відповідальності за їх життя.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Чи є люди, які постійно псуються, що вони потребують допомоги. У той же час вони не готові робити все для себе. Якщо у вас є внутрішня потреба допомогти, вам кисть до порятунку. Але так як не потрібна допомога, але тільки увага, то все починається: «Що ви перебуваєте в моєму житті, я не запитав вас за що-небудь, я зробив, як ви сказали, і подивитеся, як страшний все тепер, це всі ваші помилки ...»
Такі люди не знають, як бути дорослими. Вони не знають, як просити допомогу. Тексти пісень, а це означає: Вони думають, що це означає свою гідність. Так вони зроблять все, щоб інші будуть пропонувати цю допомогу. Тому що в цьому випадку можна сміливо відмовлятися, повертати назад, зробити зарозумілість обличчя і сказати, що ви всі вирішили для мене тут, і мені не потрібно це взагалі. Я нічого не запитав.
Позиція жертви обставин і безглуздість дуже неспроможна. І дуже маніпулятивно. Вона має велику потужність і потужність. Багато більше, ніж це виглядає на перший погляд.
Ілюструвати принцип неперервності, я знову пам'ятав парний. Про чоловіка, який хотів допомогти метелику вийти з його кокону. Він бачив, як важко було для неї, щоб вийшов з неї, тому він відрізав його відкритим ножем. Але коли метелик був у світлі, його крила не змогли літати. Вони можуть бути, якщо вона може отримати через кокон на власній і зміцнити зусилля. І так вона була лівою з підрозробленими крилами і більше не туш.
Люди розробляють через подолання. Таким чином, створення комфортних умов для них означає, що їх слабкіше. Якщо їм потрібна допомога, то дайте їм дізнатися про це. На допомогу немає нічого благородного. Не варто бути чимось дуже підлімом і святим.
3. У Люди отримують набагато більше користі, не розв’язуючи їх проблеми.
Це називається вторинною користю.
Неважливо, наскільки важко людина, якщо він нічого не виходить звідти, то він має деяку вторинну користь: не виростити, не змінювати, отримувати бонуси, залишатися блідим і т.д.
Є сотні оповідань людей, які не відновлюють, тому що вони здорові, і вони не відчувають уваги. До тих пір, поки хтось хворий. Не можна залишити хвору людину. І хворий з радістю намагатися хворим.
Ви приїжджаєте до такої людини з щирим мотивом допомогти йому відновити, і ви отримаєте саботаж і агресію у відповідь. Не потребує лікування. Він повинен залишатися хворим.
4. У Кожна людина має свій шлях, власну карма, кожен отримує стільки, скільки він заробив його діями.
Коли я хочу допомогти, я думаю, що вони повинні допомогти їм. Як дізнатися долю? Як я можу прийняти рішення для Бога (всесвіт, душа) що це необхідно для цього або того, що людина? Кожен має власний спосіб. І я знаю, що багато моїх висновків і мудрості (якщо ви можете назвати це) прийшли до мене тільки тому, що я сидів у моїй справі, поки я відчував себе. І зрозуміти силу з'явився тільки тоді, коли сісти. Це також називається "знімаючи внизу". Відновлення починається при неможливості. Не коли це свого роду океї.
5. Умань Кожна людина має свої неврози, значення і погляди.
У випадку, якщо жінка ведик допомогла фахівцям успіху, буде конфлікт. Кожен з них вірить, що їх шлях правий і правий.
Тому, перш ніж пропонувати допомогу, добре зрозуміти, чи буде конфлікт з чим вже існує. Прийміть, що життя іншої людини може бути дуже різним.
Всі ці правди вірні для великої більшості людей. Я те ж. Є питання, які прошуться про рішення, то я віддаю свою увагу на це абсолютно. І виникають питання, які висять на фоні. Звичайно, це буде добре, якщо вони якось вирішив, але, в цілому, я не проціджувати занадто багато, щоб вирішити їх.
Сьогодні я радий, що на цьому семінарі майстер не грає разом зі мною в маніпулятивній грі «до мене добре, і я вид з бізнесу».
Немає нічого неправильного з проханням допомогти. Якщо мені потрібна її, я буду після неї. Не було легко. Але зараз я набагато зручніше говорити прямо. Я чекав те ж з інших.
Так я вирішив, що я хочу допомогти, якщо я запитав. І не в натяках, кажучи: «О, щось головний біль» в надії, що я саму дрочить дізнатися, що і як, але особливо: «Для мене, підтримувати мене, заспокоїти мене,» і т.д.
Ви повинні навчатися розуміти ваші потреби і вміти голосувати ваші запити. Тексти пісень, а це означає: Я більше не думаю, або спробувати вгадати. Я запитаю, “Як я можу допомогти вам?” і я не граю “Оцінити те, що я відхилений. й
Але дослідження питання допомоги цим боком не закінчилося мені.
Якщо є ті, які допомагають, то є ті, які допомагають. І залежить від них в даній ситуації не менше, ніж на вимогах.
Коли я «допомогти», я припустимо, що інша людина дійсно потребує допомоги. І найголовніше, я думаю, що він потребує.
Але це далеко від справи.
Недавній, чоловік хотів допомогти мені, намагаючись зробити мене краще. Але для мене це не допомогла. Так я сказав, що я вирішив собі, чи я хотів бути краще або ні.
Допомога, навіть від кращих намірів, може стати ілюзією. І іноді навіть заборонений насильство.
Що таке мотивація за «допомоги»?
Не завжди чистити і яскраво.
1,1 км Повідомляємо, що помічник знає, що краще для інших.
Іноді це правда, іноді це не так. До того, як запропонувати щось краще, добре знати, якщо інший готовий до неї. Нерідко не готовий. Чому? Переглянути перші п'ять точок.
2,2 км Помічник намагається стверджувати себе за рахунок іншого, щоб задовольнити його потреби.
Цей вид допомоги особливо болючий. Він переходить як через критик, загорнуті в обгортку для догляду: "Ви готуєте жахливо." Я скажу вам це, щоб ви прийшли до ваших почуттів і стати кращими господинями, або через пасивну агресію: "Ви погано дивитесь. Чи можна Я даю вам свій номер косметолога? "Я хочу допомогти вам виявити вашу жіночність, щоб ви повинні спати з мною."
3. У Помічник хоче підняти свій власний гідний для себе і для інших.
Такі люди відчувають себе дуже благородними, приносити світло, знання та радість іншим. Коли вони “допомоги”, вони відчувають себе святими, виконують велику місію. Вони мають задум, гало починає світитися яскравіше. Після всього, дуже важливо і красиво виготовити ігурантію, зробити сліпучу пам'ятну і відключений здоровий.
На жаль, це часто буває з представниками допомоги професії - тренерів, тренерів, психологів. Вони застрягають в своїй професійній ідентичності. Відчуйте себе, поки вони не допомагають. У своїх постах в соцмережах вони постійно говорять, як вони щасливі, щоб жити і допомогти людям, що їхня робота є кращим, що немає більшої радості, ніж вижити вранці і придумати іншу програму, щоб привести темне людства до яскравого майбутнього.
Дуже класно. Навігація і робить вас настільки крутим, і світ настільки яскравим і посміхаючим. Плюс, здається, що так як ви дали чудовий інструмент, який ви зараз знаєте, як впоратися, то ви повинні спробувати виправити всіх з цим інструментом. Чому ви навчалися?
Я був однаковим. Коли я почав навчання в Гестальтотерапії, я так здогадувався про можливості, які я мав. Я пішов і сказав всім, що вам потрібно жити як свідомо і щиро, що вам потрібно зрозуміти все про себе, підібрати проекції і вводи, розгортати ретрофлексію і т.д.
Дуже добре, що життя не дав мені можливість відпочити на лавках цього знання. Якщо я мав сотні послідовників в той момент, крона буде вирощена щільно до черепа, і там не було шанс побачити щось інше, ніж обрана точка зору.
А замість того, як я мав справу з непорозумінням, неприпустимою, я був псований - як ці фоліни не розуміють нічого взагалі. Я кинувся до допомоги, але виявилося, що ніхто не потрібно. У мене було багато неприємних емоцій. Я дуже переживав пристрасть Мхатова, так як милосердя і лебідка ніколи не скаже всіх. Прийміть ліки від всіх захворювань, дайте мені знати, що у мене є і піти з ним в гори. І чекати. Очікується, що всі ці невиправдані, щоб приступити до мене і блювоти, щоб поділитися яскравою мудрістю. І я здаю там і посипаю трохи.
Я довго зберігав ці думки. До того, як я зрозумів, що я не був тільки. Ця проблема зіткнулася з великою кількістю помічників. Вони також страждають від того, що вони не люблять, прийняті, оцінили, не переносяться.
Коли люди допомагають, вони роблять це перш за все для себе.
Я зрозуміла, що я шукав зовнішнє визнання, оскільки я не відчуваю себе важливим для себе. Допоможи іншим, що я не був нічого на всіх.
До того часу я знайшов вихід з цього пастка. Я усвідомлю, що допомагає іншим не про цілісність, селективність та спеціалізація, а визнання інших не впливає на почуття себе.
Якщо ви змінюєте життя інших людей. Важко жити нормальне життя без подяки і поклоніння.
Тому, перш за все, помічники повинні мати справу з цими питаннями:
Хто ви не допомагає іншим?
Що станеться для вас, якщо у вас немає одного, хто потребує вашої допомоги і ваших яскравих думок?
Самоіронія допомагає дуже добре працювати з порожнею і кроною. Як тільки я почав відчувати себе як зірка, я можу повернутися до реальності.
Я не допомагаю нікому. Навчання та терапія – моя робота. Але тепер я не чекаю всіх, щоб її оцінити. Він дає мені свободу, я більше не захоплюся своїм очікуванням. Як кажуть: «Не прокинутися сплячі, допомогти пробудження. й
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Головне, щоб бути максимально чесним.
Якщо ви є помічником, запитайте самі питання:
• Чому ви допомагаєте?
• Хто ви допомагаєте?
Якщо ви хтось, хто потребує допомоги, запитайте себе:
• Ви готові запитати про допомогу?
• Ви готові допомогти?
Не можна допомогти силою, ніхто не може зберігатися без своїх знань. Кожна людина йде самостійно. Тексти пісень, а це означає: І якщо він знаходить когось або щось корисне, він буде вибрати, щоб бути навколо. А потім він буде тримати. І якщо ви хочете допомогти, запропонувати, але не наполягати.
Успіхів!
І, нарешті, класичний, що не завжди очевидна допомога, що вам потрібно.