Частота з'єднання

Мислити, відчувати, говорити, діяти, мріяти, побажати, і бути, ви генеруєте частоти весь час. Який особистий внесок у діяльність людини? Можливо, ті, хто, здається, мають більше потужності, ніж ви просто фокусуєте свої частоти з більшою напоістю?

Поле енергії не насичується в одному місці і слабкий в іншому, він однорідний і проникає всюди. Поле істоти проникнеться Cosmic Mind, який є абсолютно нейтральним. У сенсі, що він не має власної праці в будь-якому місці, і є просто не один спостерігач у великій картині реальності.

Cosmic Mind - це колективний досвід, який постійно змінюється і розширюється, безперервно поглинаючи кожен нюанс досвіду, що кожна форма досвіду свідомості і веде мовлення в даній моменти. Щоб використовувати потужність думки у створенні нового світу, ви постійно зробите частоту і енергію, яку ви хочете, - це безкоштовна гра індивідів.

Ваші наміри визначають досвід, який ви створюєте, а кінцевий результат залежить від вашої чутливості.

Якщо ви вирішили лежати і маніпулювати іншими, щоб зробити свій шлях до благополуччя, щоб використовувати свої енергії для розширення цього шляху, ви будете відчувати наслідки ваших дій. Вибір завжди до вас, що робити і чим не робити. Якщо ви не приймаєте особисту відповідальність за те, що ви створюєте, що ви зустрінете.

Частота не є простою, і пам'ятайте, що ви не можете фольгувати частоту. Частота існує. Щоб зловити потрібну частоту, потрібно послухати себе. Ви легко впізнаєте і чітко відчуєте приховування коньєржа підвісом хорошої людини, якщо ви позбавляєте від фруктових надії і налаштуйте, щоб прийняти справжню природу своїх намірів. Коли ви навчитеся розпізнати частоти, орієнтуючись на ваші почуття, у вас немає проблем, пов'язаних з розсмоктуванням енергій брехні і відчаттям.

Ті, які чутливі до частот, завжди дуже чесні з собою і з іншими, для цієї майстерності вимагає чесності і щирості. Більш правдиві ви, більш правдиві ви.

Це не може бути навчена, запроваджуючи в курсі, це тільки про вас і вашу свідомість.

У кожному моменті ви отримуєте можливість вибрати нижній, середній або верхній шлях. Хонсти генерує частоту, яка говорить: У мене є щирість і честь, я можу довіряти, я надійний і надійний. Вибір вашого

Більша відповідальність, яку ви готові прийняти для створення власного життя, більш глобальних прав, які ви зможете захопити і приймати. Відповідальність відкриває двері для великої потужності. « » » » » » » » » » » » » » »