Симулятор

Р
На початку 90-х років хлопчик залишив на гостьову візу в Америку. Спочатку, через погані знання мови, він працював над пікапом, яким він був, так як гроші було потрібно.
Подарував йому старий автомобіль, який завжди зламався. І зламав його тиша. Він звертається до механіки, яка була відновлена, з відповідним запитом. І я повинен сказати, що механіка також не сильною англійською мовою. Ну, в основному, майже половина Америки, як це прямо зараз. І є крос-мовний інцидент. Ну і наш герой дивився в словник, побачив перше значення потрібного слова, і попросив механіку, якщо він міг ремонтувати або замінити його тишу. Абсолютно вузькі, що це позначення іншого тишу. Для гармат. А автомобіль називають глушником.
Добре, механіки не знають ні. Він каже: «Ні, я не знаю італійців». Так, вони можуть. "OK", - говорить Руссо, "Всі ваші італійські друзі. й
А після того, як механік зателефонує і каже, приходьте до гаража, чекайте. Він приїжджає. Є три. У чорні костюми, чорні окуляри. Як виглядає італійці.
Скажіть hello. Задайте вам, де ви працюєте і все. Він був у національній газеті. Я жити в Джерсі, і я хочу взяти її на Манхеттен. У Манхеттені немає тиші. Італійці розуміли поважно, бо вони кажуть, так, в Манхеттені дійсно без тиші неможливе, це напевно. І який калібр зацікавив. Ми вважаємо, що перший калібр. Але потім, estimating, що він ще не розуміє все англійською мовою, він показує приблизний діаметр на пальцях. А діаметр як невеликий протиособистий пістолет. Італійці трохи трахаються вгору і попросіть те, що він має. Ми не будемо ходити. У них є ще більший стопор. Що таке діалог:
до І ви даєте, що з вами?
до Що таке велика угода?
-Показати мені?
- Будь ласка,
Вони йдуть на машину. І ми показуємо їх. Під бампером. Він приходить до італійців, і хоча хлопці були дуже серйозними, вони починають сміятися дико. А потім, подаючи нашим мігрантам на плечі і назад, вони йдуть в механіку. Може бути, ми повинні говорити про помилковий дзвінок.
Люди, вивчати мову і уважно дивитися за змістом слів. Не в цьому форматі себе, звичайно, але також досить незручний інцидент.