Ніколи не скажуть "право в разі."

Ви відчуваєте, що якщо ви прокидаєте, ви йдете і відчуєте себе, як ви пішли на небо, відчуєте точку, де ви хочете псувати ваш ніс, щоб побачити, що відбувається?

Знімок екрана з Міс Слоан

По-перше, звичайно, сонце. Чи не дарма, що я лев, сонячна істота, дихання нерівномірно на очах всього блискучого?

І по-друге я розумію сенс життя. Чи можна ви уявити? Про нас

Автор: Oprah WinfreyЧасомДля людей, які далеко від економіки, ця фраза «право в часі» виникла як характеристика бізнес-моделі Toyota. Тойота відмовилася зберігати велику кількість запасів і комплектуючих на своїх заводах. Вони почали виробляти суші-барові машини. Суші проводиться тільки тоді, коли клієнт приїжджає, не заздалегідь. Менеджери компанії Toyota першими намагаються планувати, скільки частин, які вони потрібні щодня, відмовивши від зайвих витрат і вимагають їх постачальників, щоб доставити їх на час.

Попередній досвід автовиробників та інших конвеєрних підприємств на основі принципу «Жуст у випадку». Що потрібно тримати багато товарів і додаткових співробітників, якщо щось йде неправильно, тому що ніхто не в цьому світі може бути пов'язаний.

У статті Oprah увага приділяється тому, що принцип «прави у випадку» може значно ускладнити наше життя і позбавити його від усього задоволення, в той час як принцип «право в часі» може бути щасливим, як рожевий слон.

Я просто скажу вам, як я бачу, і ви вирішили самі. Принцип «прави у випадку» ґрунтується на сприйнятті, що в цьому світі недостатньо для всіх, що необхідно підготуватися до гіршого, що необхідно бути обережним і недбалим. Принцип «право в часі» заснований на сприйнятті, що є достатньо для всіх в цьому житті, що життя не бореться, але повний стакан і карукопія, що коли вам потрібна допомога, гроші, час або здоров'я, ви будете мати це, ви не повинні чекати трюку в кожному кроці.

Наприклад, кращі речі, які я пишаю в житті, є сім'єю, мої діти, мій кар'єрний прогрес і мої друзі. Я щиро вірю, наприклад, що любов повний в світі і що любов не варто заслуговувати, що я буду любити для кого я. Я не намагаюся заробити любов, я не боїтеся, що хтось перестане любити мене, я не намагаюся контролювати, як мій чоловік або діти витрачають свій час, я не постерігаю їх з питаннями, як "до тебе поважати мене?", Я не зроблю сцени ревнощів і я не вимагає доказів цієї любові.

З іншого боку, є багато жінок, які постійно прагнуть контролювати своїх чоловіків і дітей (право в разі), не вірять, що вони люблять і цінують їх, дивляться на хитрість, подвійне значення і чекають неприємностей.

Мій улюблений друг був схильний до розлучення свого чоловіка протягом трьох років – (люда – майже повна наркоманія, до речі) просто з страху, що раптом вона не могла впоратися самостійно. Вона є банківським менеджером, співаючи з банком, двома дітьми і наркоманом, боявся, що вона не могла впоратися самостійно без чоловіка, який забрав гроші з неї і постійно кладе свою сім'ю на ризик ??? ?

Я впевнений, що я знаходжу в роботу, що є багато роботи для мене і всіх моїх конкурентів в цьому світі. Я не боюся втратити свою роботу. Це може статися, але це не трагедія, яка паралізує всі думки. Ви не повинні бути затишними до ваших босів або знизити попит на заробітну плату під час кризи... просто у випадку, якщо. У Німеччині я мав колегу, яка боїться залишити роботу на 7pm, тільки тому що бос ще на роботі. Вона не мала нічого робити в цей час, але тільки в разі, якщо вона сіла на роботі і залишилася тільки після того, як залишилася бос.

Я не боїться заподіяти хворим, я не боїтеся, що мої діти будуть хворі або що вони будуть алергічними для будь-якого, я не боїться, що вони розвиватимуть деякі складні, я не тримати багато ліків в домашніх умовах і я не заборонити дітей йти без капелюха або їсти морозиво на вулиці ... просто в разі якщо.

З іншого боку, два проблеми, де я постійно відчайдушний і крок на граблі є втратою ваги і водіння. У минулому це також було покупка на складі. Покупка в пострадянській Росії, коли я боївся, що завтра щось не буде мій розмір або буде дорожче, тому візьміть його зараз. Потім, коли гроші стали більш-менш достатніми, я кинув всі ці поставки на мій поганий бабуся. Зараз у мене є багато взуття та книг, але я не кидаю їх на будь-який, незалежно від того, скільки я зароблю, є велика різниця. Я прокинувся консервований скумб або старий «добрий» светри десять років тому без шкоди.

Я боїться їздити, тому що є «не, що може статися» за кермом. Перед тим як отримати на поїзді Люксембург-Ротердам, купити салат і сік, на дорозі просто в разі, якщо я отримую голодний. Дивитися проблему? - Я можу побачити.

Як тільки ви починаєте робити щось, не тому, що вам потрібно зараз, але просто в разі, в резерві або на дощовий день, ви відразу знайдете себе десь, де ви збираєтеся. Квартира метелик, шлунок і ще більше, ви спілкуєтеся з невірними людьми, які вам подобається і витрачають час на неправильні речі. Як багато подруг, які ви повісили на нещасливий шлюб, оскільки вони бояться, вони ніколи не будуть любити знову? Скільки людей ведуть на свою несловенну роботу?

З іншого боку, все найкраще, що я маю в житті, я отримав без боротьби і без особливих заслуг. Красивий день, сонечко, секс, здоров'я, книги, друзі, можливість подорожувати, бачити природу, зустріти людей, а також інтернет, музика, хороші фільми – це буквально впав на голову. Ми всі Я маю на увазі, якщо життя було щедрим, і не тільки щедрим, але щедріше, ніж манна з небесного, навіщо підготуватися до найгірших? Чому б я?

Я дізнався, що люди, які не бояться втратити все і почати приймати ризики в помірному режимі, але не варто. І ті, хто боїться, бояються, що їх удачі є тимчасовим, що завтра хтось прийде і ввіжить все, що такий момент ніколи не станеться знову, що це був останній і єдиний шанс – вони вчиняють всілякі божевільні пригоди і злочини. Щоб бути оптимістичною не жити один день, а завтра трава не буде рости. Навпаки, щоб бути оптимістичною, щоб зрозуміти, що завтра буде більше вгору і вниз, нові можливості і нові шанси, так що немає сенсу в наданні вашої ворожі на одну останню картку сьогодні і зйомки себе в лобі, якщо картка не грає.

Автор: Яна Афанасьєва

П.С. І пам'ятайте, що лише змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Джерело: fleurf.wordpress.com/2009/03/21/%D0%BD0%B8%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B1%D1%D1%D1%D1%D1%%D1%%D0%BE%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D0%B%D1%D1%D1%D1%81%D1%D1%81%D1%D1%%D0%BE%D0%BE%D0%B%D0%D0%B%D0%B%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%D%