Жінки в норвезькій промисловості

Я збираюся розмістити 18 фотографії, якщо ви можете, не лікуйте занадто важко до закінчення пісні.

Якось раз на Япа заглибив тему про передбачувану типову жінку скандинавського вікінга, яка моделювалася антропологами британських вчених. Цей комп'ютерний модель був досить депресований погляд. У будь-якому випадку, судячи з коментарями, було мало хто хотів YABVDU. В цілому всі коментатори погодилися на те ж думку: «Я не буду пити так багато».

І знову в Япі автор цих ліній раз підняв тему про країну Вікінг, Норвегія. Я спробував писати щось різне від обертових описів красунь місцевого характеру, які подорожують компанії не похилого, перехрестя один від рекламних банерів. Звісно, місцева північна природа заслуговує на особливу увагу, але особисто, в будь-якій країні світу, перш за все, буде цікаво дізнатися, які люди живуть там (і ебать не потрібно ніяких пам'яток архітектури). Багато людей знають, що ми дуже різні від інших людей. Що відрізняє нас один від одного, проте, кілька. Дуже складне питання. (Особливо, я зрозумілий тільки один національний характер дуже залежить від різних факторів, наприклад, природних особливостей проживання, а також політичної структури життя.)

178780

В одній темі я піднявся про Норвегія, я запитав більше, ніж один раз, «Що там є?» Я не можу формувати незрівнянну і вичерпну відповідь на це питання. По-перше, ми і дівчата дуже різні. Я можу сказати, що вони набагато більш незалежні і, як це здавалося мені, ніколи не очікують допомоги від чоловіків, і, звичайно, не думаю, що «люда кидає їм щось там...» Індивідуальність як форма незалежності і суверенітету, мабуть, одна з головних відмінностей між норвезькими жінками і російськими жінками.

Я раджу звернути увагу на маленьку норвезьку дівчину, яка зовсім не схожа на багато наших російських дівчат, тим тим, хто сидить на однокласниках і Vkontakte, які кладуть на своїх сторінках деякі смішні фотографії, де ці ляльки захоплюються в незручних позах, з застарілими губами і темними окулярами «на підлозі ебать». Фотосесії зазвичай відбуваються на мобільний телефон з камерою 0,3 МП, через дзеркало в ванній кімнаті поєднується з туалетом. Коротко про те, що дівчата «з успіхом» навчають мистецтву продажу себе більш дорогими, схильними бути дуже дорогими і елітними протезами. Вони таємно мріяли про успішний шлюб і сподіваються на вступ у світ багатих людей. Після того, як вони навчалися з дитинства, що «друга людина повинна створити матеріал рай для них. й

Так, я спробую відповісти на питання: «Які дівчата в Норвегії?», Я повторю, вони різні. Давайте знайомитися з ними. Її ім'я - Julie. Тільки 20. (Ця фотографія була взята мною зі сторінки Facebook, аналогом нашого VKontakt, звичайно з її дозволу)

Вона була дуже дивна, коли я сказав, що в Росії дівчата не зацікавлені в технології, багато людей мало ідей, що під витяжкою автомобіля. Я попросив її, «Сторінка, давайте мені писати коротку статтю про вас на російському форумі, пости фотографії ви робите щось на роботі. Нехай люди дивляться? Вона сказала, що вона не розуміла. Тоді ми погодилися, що за час, коли я знаходжу кілька картин на різних робочих місцях.
Звісно, я не міг багато фотографії, оскільки я все ще повинен працювати. Крім того, ми часто працюємо над різними завданнями, в різних місцях. Іноді мій бос попросив мене допомогти їй. Або просто відправляйте два з нас на роботу об'єкта. Так небагато брати. Я теж апологізую за якість, тому що я його фотографував.

Ця дівчина тільки сподівається на себе. Вона вибрала досить складну професію. Повністю свідомо та цілеспрямовано закінчила технічну школу для підготовки промислових працівників. Після отримання ступеня в промисловій механікі вона не буде проблемою пошуку роботи. У Норвегії промислові працівники добре оплачені, на відміну від Росії, де ще багато робочих місць на рівні девальвації.

Система професійного навчання в Норвегії полягає в тому, що молоді люди після закінчення технічної школи не відразу отримують диплом. Вони йдуть в виробництво, де вони працюють близько трьох років, іноді дуже мало платити. Далі, щоб отримати диплом, доведеться пройти практичний іспит на тему. В цілому для молоді, ці три роки практики дуже складно. Після того, як в касовому реєстрі є велика спокуса, щоб знайти роботу значно очищувача, набагато більш відразу ж оплачується, наприклад, десь в магазині або на АЗС. Робота проста і оплачена на рівні середньої заробітної плати в країні. Насправді, багато людей, які не мають амбіцій і працюють всі свої життя, більше не прагнучи до чогось високого, адже середня заробітна плата в Норвегії дозволяє жити з гідністю. Але ті, хто має свідому мету, які вчинили рух у напрямку до мети.

908790р.

Пройшовши цю практику, вона прийшла до нашої компанії, де вона працює в цей день. Я попросив її, чому вона потрапила в цю професію. Повідомляємо мене, що вона «накохнула з залозами» і що її вибір не випадково. Я був дуже дивним, тому що у нас є багато жінок, які працюють в промислових рослинах. Але, як я помітив, сфера жіночої праці все ще дуже обмежена.
Тут ви повинні виконувати різні роботи і часто в дуже складних умовах. Я можу сказати, що навіть я, людина, іноді має жорсткий час. Ви повинні працювати фізично, іноді з великими вузлами. Всі види фіксаторів, іноді зварювання, поворот, фрезерування. Дизель великих двигунів, вантажно-транспортні машини, гідравлічні агрегати, різні обладнання морських суден. В цілому асортимент робіт дуже широкий.

.

Я часто прийшов по дівчатам, які працюють як електрики, автомеханіки, коли я працював на місцевому автосервісі. Я навіть допоміг одну таку автомеханіку дівчину, яка втілює її дуже багато.
Тому не чекав ніякої допомоги. Вона просто спробувала довгий час і в зв'язку, щоб різати через стару вихлопну трубу, стоячи під автомобілем на підйомі.
Підгузник на машині струганий і не хоче одягатися з резонатора. І дівчина вирішила відрізати трубу, щоб відтягнути пуховик від під задню промінь. З ручним ножем на металі, вона переноситься в звужку і вперед через трубу, і немає можливості прикріпити ножівку правильно ... Так було дуже неефективно.
Я сказав: «Лок, чому не ви використовуєте болгарку?» Шість секунд і ні труби. Дівчинка відповів: «Я боїться її». Добре, відповідь чесна, особливо з тих, хто боїться, тому що цей інструмент не схожий на фривольність і невизначеність. Я сказав, що отримайте болгарку тут і витягніть розетку розширення, і я буду допомогти вам. Вона приніс все в, і я відрізати трубу. Це зовсім не складно, крім того, що статут компанії передбачає надання допомоги колегії в складних ситуаціях.

Дівчинка про кого ця тема не боїться болгарок. Він не боїться роботи будь-якого брудного чоловіка. І допоможи тільки тоді, коли він стає очевидним, що він не впорається.
На фото вона відрізає щось на корпусі яхти.

р.

Джерело: