У клейбіні леза стінг Клодун.

У лісі був саркер. Багато хто сказав, що він міг відправляти нещастям людям або, навпаки, щоб відчути щастя. селяни бояться сарцера, але в крайньому потребі вони перевернулися до нього за допомогу. Ця екстремальна потреба привели до саркувальника селянина.
За запитом:
до Що ви робите?
селянський лучений вниз і збитий страхом:
до Допоможіть мені, візьміть мої незручності. Вони падають на мій поганий главу по одному. Будинок згортається, дружина залишилася, навіть в петлі.
- Ну, - сказав саркувальник, "назустріч мені.

селянин пішов після саркувальника, не відчуваючи ніг у страхі. Зникнув його в ліс і зникнув. Весь день в лісі з'явився фермер. Я отримую на полі ввечері. селяни побачили небо, золото на заході, і сміхався з радістю, що він живий. «О, руки і ноги неможливі. Тож я знаходжу з потреби, збуджу новий будинок і знаходжу дружину, селянство сказав собі і побігла в село. Він виглядає, і саркер ходить до нього. Садівник вимірюється і саркувальник посміхався і сказав:
- Я сподіваюся, що ви дізналися, що в будь-якому домі, доля завжди залишає двері відкритим. Ви просто повинні шукати такі двері, як важко, оскільки ви шукаєте вихід з деревини сьогодні.