FBI Instructor Секрети: Як отримати будь-який, щоб зробити що потрібно

Ви коли-небудь помітили, що коли ви намагаєтеся впливати на людину, якщо він навмисно намагається зробити навпаки? Це найбільш поширене, психологи говорять. Більшість людей поважають, як дратівливі, так і нехай намагаються боротися назад.

Але якщо ви знаєте деякі хитрощі, ви можете отримати будь-який з людини, говорить Марк Голстон, видатний психіатр, кращий менеджер з продажу та бізнес-консультант з великих корпорацій, включаючи IBM та Goldman Sachs.

У той же час він навчав агентів ФБР і поліцейських у найбільш незвичайному вигляді: він зобразив самогубство, готового знімати себе через черепа, і вони змушені перенести його не до цього. Але, згідно з Гоулстон, ніхто не досягнув і він незмінно "зстрілився."

Так, як вона повинна працювати? На вимогу Business Insider вчений дав 5 ключових порад, які працюють не тільки в критичних ситуаціях, але і в повсякденному спілкуванні з колегами, босами і сім'єю.

1,1 км Поговоримо.

Після того, як ви зробили тонкий підказок або безпосередньо звернулися до вашого запиту, тримайте тихий і дайте їм розмову. Тож самі співрозмовники будуть розуміти актуальність вашого запиту, і вам не доведеться переконувати. Але якщо ви слухаєте аргументи мовчки, вони будуть ігнорувати все або вирішувати, що ви хочете розповісти їм. Природно, вони відразу хочуть зробити щось для вас.

2,2 км Як вони говорять, позначають прикмети та прикмети.

Ці частини мови є важливими емоційними показниками, які допоможуть вам розкрити співрозмовника. Повідомляємо, що він описує вашу ідею як «розмітний». Згадайте це, і коли він запитує вас, повторіть своє слово: «Я відповість, але спочатку хочу сказати кілька слів про цей чудовий проект...» Таким чином, людина зрозуміє, що ви прослуховували його, «обережіть» і розкаже більше, ніж якщо ви безпосередньо відповіли своє питання. А тим більше людей відкриваються до вас, чим більше намальовуються в розмову і тим більше послухають вас.

3. У Зловживання позитивними асоціаціями

Поведи його або ні, будь-який з ваших дій, слів і запитів практично завжди викликають співрозмовника, щоб підсвідомо прикріпити моменти з минулого. Важливо мати позитивні спогади, а не інший спосіб навколо. Коли ваше лікування пов'язане з чимось приємним, людина швидше за все, що ви хочете зробити.

4. У Настил в співрозмовнику відчуття комфорту і важливості

Якщо ви послухали його тільки з полудності, просто почекайте свою подію. Погані співрозмовники завжди підтягують ковдру над собою і можуть різко перервувати чужу історію, щоб вставити своє власне, слово «більше ваги». Ось приклад. "Так, це добре, але я вже дав мій проект бос мій проект, і вони затвердили його, тому давайте це мій шлях." Як ви відчуваєте після цього? І це ще одна річ, якщо ви отримали цю відповідь: «Ідея велика!» Це чудова ідея. Ви можете додати інший елемент тут... Що ви думаєте? ?

5. Умань Зосередитися на майбутньому, не минулих збоїв.

Люди не люблять критики. Коли ви пам'ятаєте свої попередні помилки, вони кладуть на броню. Якщо ви хочете, щоб люди могли зробити речі по-різному, не фокусуючись на минулому. Краще сказати, що в майбутньому ви очікуєте таких і таких дій від нього, і тим самим він, наприклад, допоможе цілій команді.

Завантаження Завантаження
Як це? Поділитися з друзями
Завантаження Завантаження
())
...
())