Абрамович і ФБІ

Роман Абрамович був затриманий в США на FBI. Про це повідомляється джерелами RBC-TV.

Абрамович допитував FBI у справі про корупцію ФІФА

Юрист Олександр Добровський прокоментував ситуацію з вчорашніми новинами про затримання мільярдера Романа Абрамовича в США. За словами адвоката, бізнесмен не затримав. Але він пішов до ФБІ. Про корупцію у зв’язку з Кубком світу ФІФА 2018

«Я катували питання про Роман Аркадійович Абрамович. Я розповідаю. РАА була підведена до питання FBI. Американські американці зацікавили, чому Росія має право на проведення Чемпіонату світу 2018 року. Немає арештів. Він написав на своїй сторінці Facebook.

За словами Добровського, FBI підозрювала корупцію в тому, що це було Росія, яка була обрана як місце для чемпіонату світу 2018, RBC-TV. Добровський згадується до джерела «достовірно надійне», але відхилено ім’я його в повному обсязі. Адвокат наголосив, що Роман Абрамович був тільки допитним, не затриманий.

2 грудня 2010 року стало відомо, що Кубок світу в 2018 році відбудеться в Росії. На офіційному церемонію нагородження переможців у штаб-квартирі футбольної організації. Чотири заявки були заявлені на Кубок світу 2018: Нідерланди з Бельгія, Іспанія з Португалія, Англія та Росія. Російська делегація, яка складалася з 30 осіб, на фінальній презентації заявки була представлена Перший заступник прем’єр-міністра РФ Ігор Шувалов, бізнесмен Роман Абрамович та футболіст Андрій Аршавін.

На прес-конференції у Цюріху, потім-прем'єр-міністр Володимир Путін заявив, що Абрамович також фінансує підготовку до Чемпіонату світу 2018 року. «Ойде йому трохи, він має багато грошей», - сказав прем'єр-міністр.
У Сполучених Штатах затримали інформацію про мільярдера, підприємця та колишнього губернатора Чукотки Романа Абрамовича. «Це не зрозуміло, що це пов’язано з бізнесом Романа Абрамовича або з розслідуванням обставин смерті Бориса Березовського» РБК-телевізору повідомили, що цитує його джерела. Тим часом Роман Абрамович розповів, Джон Манн, відмовляючи інформацію про його затримання. На даний момент у Сполучених Штатах Америки підтвердило, що російський мільярдер наразі перебуває в США.

English, Українська, Français...

Джерело: