Як я пішов з докторантури в Kung Fu

Інколи Я думаю, що люди, які пишу надихну котирування про драматичні зміни у житті, ніколи не змінили своє життя. Як хтось зробив це кілька разів, я б обережно не зробити такі рекомендації.

Я роблю так далеко, але я консультую інших кинути? Важко. Я знаю, наскільки важко це, і тільки тому, що у вас є відвага змінити все, що не означає, що ви будете океї після цього. Ви ніколи не знаєте, де ви будете щасливі.

У віці 33 років я пішов за постійне проживання в Німеччині. Я пішов з дому, продаю машину, кинути свій університет, і раптом став безробітним мігрантом зі Східної Європи. Не найнадійніша доля для людини, яка використовується для подорожування за кордоном в найгіршому випадку як туристичний, але як правило, як поважний вчений, виступаючи на наукових конференціях або працює на іншому гранті. І хоча в Батьківщині Шіллера і Готе мій життя був більш-менш організований, внутрішній світ перетворився в невелику гілку пекла. Хтось мав змінитися.

У вересні 2013 року у віці 34 років я продемонстрував в Китаї, у Вуджанських горах, у вузькій фут-школі, для того, щоб прийняти 9-місячний курс і отримати сертифікат тренерства в Таі Чи Чуань, бойового мистецтва, яке більшість людей зараз сприймають оздоровчі гімнастики, не знаючи чого іншого за практикою.

У той час у мене був невеликий досвід підготовки (близько року і половини), десятки вольфрамових винищувачів і 20 кілограмів зайвої ваги.

З тих пір мій життя різко змінився.й Перший рік школи (9 місяців перетворилися в 12) може бути парою томів окремих оповідань про те, як ви навчитеся вижити в ситуації 6-8 годин навчання в день; про те, як вона відчуває себе повністю і, незважаючи на всі спроби, будьте відхилені; про те, що відбувається до вашого тіла, розуму і душі, коли ви практикуєте щось, що впливає на найглибші шари вашої особистості, і, нарешті, все не важливо, коли ви дійсно знайдете свій дзвінок.

Життя в закритому просторі – закрита не тому, що ви не можете піти за межами школи, але просто тому, що 6 днів на тиждень від 7 до 8 годин у вас є тренування, і звичайно, ви можете пропустити один або два, але тоді чому ви тут – спілкування з надзвичайно обмеженою кількістю людей, ви відчуваєте, що ви отримуєте шари, як бантик, і раптом ви починаєте розуміти: Я не можу відчувати себе шкода. Думки, як “Я так бідний, нещасливий, самотній”, “Не любить мене”, “Я жир” просто зникне з голови.

Якщо хтось не схожий на те, що ви не знаєте, що ви не знаєте, що ви не знаєте, що ви не хочете. Що більше, це не означає, що вони погані люди — це просто те, що іноді два хороших людей не приємно один одному. Не існує універсальної трагедії. Навпаки ви починаєте цінувати себе і спілкуєтеся тільки з тими людьми, в яких компанія ви зацікавлені і комфортні, як з собою.

Моя першочергова вчителька в часі спонукала мене переоцінити весь процес мислення. Він не розумів, що я говорю, він запитав мене, "Я це важливо?" Тож нехай мені знати, що якщо я сказав щось важливе, він зробить зусиль, щоб зрозуміти його, і якщо ні, не потрібно спробувати. Я почав оцінити всі думки, які прийшли в голову і всі причини хвилювання. «Я важливо? Я попросив себе.

Через рік диво сталося. Я, хто витратив майже всі мої заощадження, але був відчайдушний, щоб дізнатися більше (Я почав розуміти, що рік не було нічого для слуху фу), був лівий в школі як помічник тренера. Якщо хтось сказав мені 5 років тому, що я буду щасливий працювати для їжі і житла, я був сміятися, але це те, що все вийшло. . й

Чи варто робити все? Зміна життя?
Я не знаю відповіді на це питання. Кожен вирішує себе. Я щасливий жити в реальній Нернії. У мене є меч, поле, машете, 16-кілограма лука, і натовп молодих, довгошерстих кунг-фу братів. Я не хочу бути в кіно більше, тому що моє життя схоже на фільм. І я розумію, що якщо це не було для цього нестерпного року в Німеччині, не був мій чарівний Китай.

Але, беручи крок до невідомого, ви завжди повинні бути готові до того, що все не буде йти, як ви очікуєте. Все буде різним, але це тільки цікаво. Вчимося не боятися невідомого - це найбільший подвиг чоловіка.

Я ще боїться її. Але я дізнався, що страх.

Автор: Маша Піпенко
Попередній перегляд: Маша Піпенко

Веб-сайт: www.facebook.com/groups/ 188360381520892