Марионецьк

Фелікс Комаров

Після кашлю, Петро почав своє відкриття, він вперше прийшов на зустріч суспільства анонімних цуценят і був терористичним. Добрий день, ім'я Петра і я цуценя. «Привіт, Пітер!» відповідав хору голосу. «Все життя, що я постраждав, і нічого не можу це зробити. У денний час я повинен грати в stupid plays, а вночі я заблокував в затисканий, темний ящик. Діти, ці диявелі, зателефонуйте мені Петруску і киньте гумку на мене, а іноді навіть знімати мене з брекетами. цуценя лікує мене, як його майно, робить все, що він хоче з вами. Уявіть, в цих словах Петро відчував люмп у своїй горлі, «це скраб, патологічна п'яниця залишила мене ненав'язаними, а величезна гомілка монстра захопила мене зубами» (смоктується, не допускається говорити) «І, я, чудесно збереглася, ліва рука все ще погано зігнута». Для підтвердження своїх слів нитка простягається, ліва ручна троянда, але припинила півходу. "Ви бачите, - Петро сказав він через боби. Симпатичне зітхало його відповідь. «Чи пришивав мене, щоб зробити горілку. Не сталося, коли я з'явився, я б постраждав. Я змушений постійно бити інші ляльки, а потім, лежачи в щільному грудях, обтягнутому провиною для моїх дій. Як я можу відлякати його, мій творець? Маленькі нитки, що надходять від пальчиків, переїхали, і Петро кланув його кулак. Я довго кричав, я вірю, що він любив мене, що йому потрібно не тільки заробити гроші. Я блюво себе народжувався так безпорадним і агресивним. Я чекав його, щоб захопити мене, кладемо мене в боском, і ми будемо ходити разом в зелені луки, співати пісні і насолоджуватися теплою сонцем. Я ніколи не бачив Сонця! День змінив в ніч, але він ніколи не переніс мене в сонце! Тільки скасування, вольфрамового світла ламп і стейк старого екрану, це все, що я знаю в житті. У відповідь на його слова була непристойна гума. А я почую, що є вогонь і він живе у матчах, Я знаходжу його і випустити його, Я жертвую себе, але я спалю цей театр! Я не розумію нічого, але я чую всіх своїх розмов, тому я дізнався про сонце і вогонь. Коли він п'яний, він забув мене в поле, і я чув телешоу, так що я дізнався про свободу, про мої права, і багато інших речей. Я зрозумів, що я був живим, що я був боляче і рубав, що він був недобрим для мене! Нитка, що веде до коронки, пропалюється під світлом лампи і від відкритих очей цуценя розбризується двома струмками.
«Що сценарій стипендії», - думав Іван, намагаючись одну руку натягнути нитку, а другу чергувати на стрічці рекордер, на якому записано звук, що зображує непривабливу гумку голосів «на забій не ловить мишей, де він викопав цю ступеню гри?» І технічно важко, потрібно говорити для ляльки, перемістити його і все ж перегніти голосів до знімку. Я оплачується занадто мало, і я отримую штраф для розбиття ляльки. Ну, я мав пити з другом, який не буває до мене, і я забув це Петрушка на сходинки, і його кулька змащена і трохи змащена, кожен бізнес. Він взяв його до Митрофанич, і він закріпив його все, добре, не все, ліва рука не працює зараз. Це те, що я говорю, давайте замовити новий, і для мене - "на ваш рахунок" - ye, і це буде робити. Він не цінує мене на всіх, залишить, але хто потребує цуценя в ці дні? Зареєструйся! У цих словах тонкий промінь сонця, пробиваючи через пил, торкнувшись долоню і, якби обв'язувати німе замовлення, його пальці розгорнулися в кулак. Думки, що протікали нерозумно і радісно. Я отримав старий, мій ліва рука не рухається добре, і все це горілка, вдарив мене, і де я піду, я не вдома, так що все моє життя в причепі і витратив. Покажемо, і буду пити в коробку. Серце лягла, від самосправності і несправедливості життя, сльози розкочуються до очей. У маленькому павуку відбулася срібляста флагманка і доторкнулася червоної пітливої плями Івана, і як від цього дотику, так і від перемир'я в житті, Івана крихова.
Ангел-драйв нижнього, сьомого наказу Сепарель не може зручно розмістити своє п'ятивимірне тіло в вузькому осередку четвертого виміру. Що люди бачать крильця боляче, особливо його лівий крило. У світлу сферу, яка замінила голову і серце ангелів, темні хмари поплавили думки, які не були на всіх радості Богу. «Як довго я маю справу з цим п'ятим Івана?» Я вже був ланцюгований до цього фрика на сто інкарнацій, і хто дав мені таку неякісну душу? Навіть у своїх думках ангел боявся згадати Кратор, доля Люсіфера, кинулася в пекло для своєї заповітної поведінки, стала гарним уроком для всіх ангелів. З домішкою змінити свою долю, сльози розкочуються до блискучих, овальних очей. «Я невірний цуценя в руках кого я не бачив.» У сфері ангельського тіла, буря кричава, оригінальна любов до креатора зіткнулася з перемиренням і давала піднятися на малиново-червоні хмари ненависті, пожовті рядки, що досягаються в шостий розмір, грають з усіма кольорами веселки і, тягуючи шість довгих, витончених променів, які замінюють ангели пальцями, зробили їх дядько в кулак. Цей рух затягував рядки в душі Івана, а також визначення фірми для того, щоб залишити цей культурний театр за будь-якої вартості, володіючи всіма думками. На екрані Пітер раптом захопив коробку матчів і, стека, головка фосфору на підлозі встановлюється себе на вогонь. За 15 хвилин театр був на вогні.

Злий цуценя сміється,
Світло вдарив мене в очах.
Що таке низький опад,
Немає відповіді на запити.

Я кричу через сльози-
«Що ти робиш мене?
І запобігання і загрози,
Я відправляю його до кімнати сну.

На губах мого ущільнення,
Він йде за екраном.
Після висихання обрізків,
Ми закручуємо.