The Прихована полум'я: Православний вид Йоги

Чи не лікть до шоку небесників, для чого причастя праведності з нерівністю? Що робити світло темряви? Яка угода між Христом і Білієм? Або це віра невірно? Що таке взаємозв'язок між храмом і тадолами Бога?
(2 Кор 6:14-16)

Я католицею. Я любив молитися. Прогулянка в лісі, граючи на річці, блукаючи через величезні простори уяви. Все це було свого роду молитви для мене: тиша, мир, майже гестичія, тому для дитини. Я не був постійно в цьому стані молитви. Але я визнав його. Цей досвід прийшов до мене нічого, так само як акт в моєму серці.

Ми маємо досвід, щоб варіюватися. Це дано якесь намування, або не дано на всіх мовах, тому неприпустимо виразити рух серця до Бога. Коли ми невинні в серці, особливо в ранньому підлітковому віці, є досвід двох в цьому досвіді. Любов і кохана. Хтось ще. Я, як дитина, не міг виразити це Христос Презервативу, ані я закликав своїх батьків по імені. Я просто знав їх.

Коли я був у старшій школі — мої онуки надіслали мене до католицької школи — Я хотів би бути монахом Траппист. У мене є послуги регулярно і часто читати Біблію. Сценарій як двері. Ви можете ввести через це, і Святий Дух перевозить вас на різні місця без того, щоб відірвати підошви з землі. Але я знала там більше. Є різниця між читанням про події та переглядом Хім.

Гаррі Бузаліс пише в Sacred Tradition: «Ми покликані зробити більше, ніж «проти». Традиції або «імітувати» Ми покликані відчути його ... як святих, які робили і продовжують робити зараз. У нас є щось відсутнє. Визначено певну глибину, з якої ми інтуїтивно зрозуміло знаємо і аспіруємо. Це багатство Божої любові, світла і витонченості. Але в цьому місці в моєму житті я не мав слів, щоб висловити його. Як багато, я пов'язую цю незадоволеність, це тривога з іншими речами.

У Вищій школі викладач психології запровадив нас до самогіпнозу. Незабаром після того, як у мене був повстанець з медитаціями. Я відпочив. Я подарував каву для нового досвіду. Я відчував, як двері моєї душі завжди відкрито. Я відхиляв Бога, щоб бути на власній. Я досвідчений, дуже чітко, як світло виходив у мене. Поважаю своє рішення. Він відчував, як він тихо пішов. Він поважає безкоштовно. Він не накладає себе. Він збиває на двері серця і чекає.

Я не знаю в той час, що Тибетський буддизм прийшов з ганністичної релігії Бон.

Я почав регулярно медитація. Спочатку, як підліток, мені було дуже важко сидіти за години з старими Тибетанськими монахами, абсолютно все ще, перетворюючи всі мої думки на стіну корова і бронзову статую Будди перед мною. Я влучився до викладання реінкарнації, карма та самса [1]. Я не знаю в той час, що Тибетський буддизм був нащадий з худенісної словенії Бона і що астрологія, відьміння та інші окулянтні практики були включені.

Я хотів дізнатися, як подолати тривогу і депресії, як зібрати відволікаючі думки. Відвідуючи буддійські медитації залів і індуси, я був інтригований "східні феєрверки": ecstasy, транс, почуття і бачення. Все це пов'язано з різними рівнями медитації та йога та багатопліченої практикою. Ці та інші враження іноді даються сиддісами або силами, накопиченими через смарагани (практика медитації та йога). Пристрасть перетворилася в пристрасть, пристрасть стала звичкою. І я не помітив, як мій початковий "безшкідливий" інтерес до йога і медитації. Для більш ніж десяти років я занурився в цю духовну глибину.

І всі ці роки я запитав різні питання. На прикладі, що католицькі священики та монахи знають про те, чи поважали ранні християни в поширеність душі та перевтілення? Вони сказали, що вони нічого не знали про це. А крім того, вони просили: що це на всіх? Я шукав більше і більше у джерелах і концепціях східних релігій, які бажають проникнути в Бардо – проміжний вимір між духовними і матеріальними світами – я поставив про вивчення Тибетської книги.

Я вивчав всю містку і езотерну літературу, яка потрапила в руки, завжди перевозив об'єм Бгавад-гіти в спині кишені, і прочитав твори Парамаханси Йоганда. Я занурив себе в читання Осо, Рама Дасса і Рамана Махарші, переконаний, що не є більш божественним, ніж сам. Але моя ілюзія була знищена самою. На думку багатьох книг, які я прочитав і що я чув, не може бути особистим відносинам з Божественним, і це створює конфлікти в душі. Миро і мир дитинства пішли. Поглибше я занурю себе в медитації і йога, частіше раптово, несподівані думки прийшли, що боляче мене. Моя душа була вражена. Дуже темний і сумний період життя.

У пошуках миру я взяв бодгісатву вів і приєднався до контемпативного і мирного буддійського монастиря, намагаючись створити себе кудись. Після початкового періоду відносного миру, аудит, навіть безперешкодно, з'явилися неспокійні духовні рухи. Він був своєрідним духовним алкоголізмом. Але я не знаю його тоді.

Продигальний син їсти свині продукти в далекій землі. Але він повернувся додому, коли він запам'ятався смак хліба в будинку Отця. За більш ніж десятиріччя проживаю в цій країні, і їсти свою їжу.

Я бачив так багато людей, друзів і незнайомців так само, щоб розвести себе. Вони мали непристойне бажання втратити себе, а не в житті і світлі Бога, але в темряві смажити, відокремивши себе від любові Всеспокійного. Цей блок каблук. Багато чоловіків, жінок і дітей шукають цього пекла, прокочуючи через брудні стосунки і стрибаючи з лікарських вікон, які так багато падають через.

Я навчався і практикував кундаліні йога і хаманізму, і дізнався наявність страху і холоду.

Я отримав репутацію на картці Таро. Я навчаю йога і був інструктором в керованих медитаціях та халатах у глибоких затінках пустелі. Ми експериментували з астральним проекціям, орієнтуючись на зовнішній досвід через бардо, описану в Тибетських книгах. Я носила зі мною всюди не тільки Bhagavad-gita, але і Upanishads і буддійських sutras. Усі ці заходи приймали мене далі і далі від святої гори Христа. Краплі по краплину заточують камінь. Я родила дзвіночок з помаранчевою пастою на голову, привезаючи плоди і освітлення вогонь під час поклоніння Крішни, блукаючи босоніж через вулиці Євгена, Сіетла, Портланда, а потім Райшкеш, Харідвар і Дхарамсала на півночі Індії.

Архімандрит Захарія «Детад від Бога – джерело життя», пише Архімандрит Захаріяс у книзі «Прихована людина серця» людина може переходити в себе. Потроху стає дезоляція і пошкоджена. й

У Буддизмі, Бог, душа, особистість є ілюзією подолати, відкинути, знищити.

Буддизм відхиляє індивідуальність, душу і особистість. Він кладе руки в тиші проти Бога. Не змінюєте. В Буддизмі немає. Можна сказати, що Буддизм знаходить порожню труну і продекларує свою емптяву як природний стан речей, навіть призначення істоти. У Буддизмі, все—хайвен, каблук, Бог, особистість, душа, особистість — це ілюзію, щоб подолати, відкинути, знищити. Ось ціль. Загальне знищення. У дев'ятому столітті суть буддизма виражається наступним чином: «Якщо ви бачите Будда, вбити його. й

Буддизм ні претензій, ні він здатний загоєння душі або тіла. Тіло і тіло повинні бути подолати і відкинути. У православній церкві, навпаки, душа і тіло отримують загоєння. Буддизм навчає, що нічого не має значення. Церква навчає всіх, створених Богом, має вроджене значення. Включаючи організм людини. Ми комплексні істоти. Завершуються дії нашого тіла, розуму та душі. І ці концертні дії безпосередньо залежать від нашого спілкування з Богом та духовною реальністю.

Для православних християн, все—навіть страждання — секретні двері, через які ми познайомимося з Христом і обійняти один одного.

Одну осінь я прийшов до Рішкеша в Індії. Це місто названо після язичницького бога Вішну - "годою почуттів". Rishikesh - йога столиця світу. Це місце, де йде йога. За 40 днів навчався і практикував так звану «секретний шлях» інтегральної йога в передгір’ях Хомалаї. Включили не тільки гімнастика, як в Америці, але кожен клас почався і закінчив молитву до «зростання буріння». Шива.

Йога історично корелюється в індуїсти

У той час я викладав англійську мову на Тибетські біженці та працюю за Тибетським урядом, як редактор. Йога історично корелюється в індуси. Цікаво, говорячи до Ринпоче [2] на Далай Ламаському монастирі в Дхарамсалі, я попросив, хто або які ці індусизовані боги були в буддійській косметології. Відповідав: «І створюються особи з егосом». Вони тримають в повітрі духи. й

Що таке йога? Що таке енергія кундаліні?

Лічове значення слова «йога» – це «смішка, зв’язок». Це означає, що зв'язавшись з вами, щоб kundalini serpent і підняти його на Shiva.

Лічове значення слова «йога» – це «смішка, зв’язок». Це означає, що зв'язавшись з вами до серпента Kundalini [3] і підняти його до Шиви, знаючи суть «true». Всі гілки йоги з'єднуються, як гілки дерева. Дерево з кореневими нащадками в тих же сферах духовного світу. Це відображено у старовинних книгах Бгавад-гіти та йога Сутраса Патаньялі. Я дізнався, що кінцева мета йога полягає в тому, щоб пробудити енергію кундаліні на основі хребта у вигляді серпента, і це призведе до стану, який дозволяє дізнатися Tat Twam Asi [4].

Звичайно, йога може ініціювати незвичайні стани розуму і тіла. Але те ж саме можна досягти за допомогою психотропних препаратів і без смаку, непристойних отруй. Через йогу, трохи по-малому вводять до шахти, які йоги відносяться до «сучасної матері», «темні боги» асоціюються з іншими великими індусичними делікатесами. Ця енергія не від Святого Духа, а не тільки аеробіки або гімнастики. До цієї системи кріпляться Бхаянс і Кіртанас, язичневі еквіваленти православних християнських абатистів, а індусизовані боги є також мантри, які є «закрапленими» формулами, як телефонні картки або телефонні номери різних язичницьких гурусів і богів.

Яка йога пов'язана з індусизизмом? Щоб бути чесним, індусистизм не є однією релігією. Це термін, який використовується британським шляхом, щоб звернутися до різних культів, філософських шкіл і хаманічних релігій Індії. Якщо ви попросите індуси, якщо він вірить у Бога, він може сказати, що ви Бог. Але попросіть ще і покаже вам на скелю або статую або полум'я вогню. Це індусична поляризація: чи ви зустрінете, або все це god.

Йога слугує місійним важільом індуси з Індії.

Йога під парасолькою індусики і з багатьох причин є верхня парасолька. Він слугує місіонерським важільм індусису і Нового віку за межами Індії. Індуїзм – це як лялька гніздування: ви виявите одну філософію і там десятки тисяч інших.

І не розкриті ризики. Ви можете легко плавати і безтурботною водою. Але, не знаючи про тарілки і особливості ділянки, можна потрапити в неприємності. Ви можете здійснити підводний струм. Ви можете пошкодити себе від невидимих порід, або ви можете зловити невідомий інфекції, або ви можете отрути.

Це також відбувається в духовному житті.

Коли ми занурюємо в океані, ми можемо привернути увагу яскравими, яскравими або цікавими рибами, але найяскравіші і екзотичні - найбільш отруйні і смертельні.

Коли я вперше прибув в Індії, я зняв своє взуття і шкарпетки і проходив над залитою водою, кокосами, розсіяними цукерками і близнючими фарами Храму Калкаджі. Це один з найвідоміших храмів, присвячених Калі, «родів смерті». Я не знаю, що я був в середині натовпу святкуючи її найважливіше свято. Храм був в хаосі і натяг досягнув темного апоге.

Жінка поруч мене розкочувала очі, її руки переїхала назад і вперед, її язика вішала від її рота, її ноги витнула вгору і вниз, як цуценя.

Тисячі чоловіків, жінок і дітей, зібраних в цьому храмі Рішкеша, щоб поклонитися цей демон. Жінка поруч мене розкочувала очі, її руки переїхала назад і вперед, її язика вішала від її рота, її ноги витнула вгору і вниз, як цуценя. Це була демонічна обсесія.

Одного разу я був прикріплений до Ситкінської ікони Божої Матері і досвідчений непривабливий тепло, сльози пригніченості і любові, ясності розуму і миру. Він був схожий на те, що я прогулявся в вікно, наповнене теплими, ароматними сонячними променями. У храмі Калкаджі я перебував навпроти.

Калі часто зображують як страхітливий багатопам'яний богиня з блакитною шкірою, що стоять над людськими головами, з кривавою мовою висить від рота. Вона носить намисто з головок людини і поясу своїми руками.

Йога пози не нейтральні. Всі класичні асани мають духовне значення.

У мене була кава з людьми, які були активні в йозі, індуси, і нові вікові рухи в Америці, які ратують корпси з непалових кладовищ, щоб ініціювати цей богиня. Не так давно популярна британська газета The Guardian написав, що дитина була жертвована на честь демону Калі. Це типово індуси. І це все про йога, тому що йога не нейтральна. Всі класичні асани мають духовне значення. Наприклад, як один журналіст записує, «Сон Салутація» — відповідає найвідомішу послідовність асан, або постави, йога капелюхи, особливо популярний і поширений в Америці — насправді індусинський обряд.

“Sun salutation ніколи не була традиціям капелюха йога”, пише Subhas Rampersaud Tiwari, професор філософії й медитації в Американському індуси університету в Орландо, штат Флорида. Це повне коло ритуального поклоніння сонця, вдячність за джерело енергії.

Подумати йога, як тільки фізична активність, так і «просування, що хрещення – це просто вправа під водою», – пише Свайм Парам, ashram сповіщає про академію класичної індуси йога Dharma Yoga в Манагавкіні, Нью-Джерсі.

Це богиня Калі, який прагне об'єднати практиків через шахти з Шива через йога. У своєму храмі, не далеко від Нью-Делі, я побачила розсмоктування самомовних ідолу: камінь з дивним бісером очей і здобиком, покритий жовтуватим непристойним і змащеним речовиною.

У індуїстимі, ідоли «змія». Вони носять їх. Вони сподобаються. Вони співають. А потім кладуть їх в ліжко. Я взяв участь у цих церемонії сотні разів.

Йога Журнал налічує понад 5 мільйонів абонентів і є кращим журналом йога у світі. Це важливо, щоб він написав Йога Журнал, коли, даючи перевагу йоги, як психотерапія, він говорить про філософію індусизизму, прихованих за практикою йоги:

У перспективі йога всі людські істоти є «народженим божественним», і кожна людина має на своєму серці душу (атман), що вічно мешкає в незміненні, нескінченній, все-переваговій реальності (брагман). У класичному рецептурі Патаньялі вже є те, що ми прагнемо. Ми – ласощі в прихованій формі. Ми вже, насправді, ідеальний, і наш потенціал готовий в будь-який момент, щоб пробуджувати цю правду, з пробудженою свідомістю і запаленою природою. й [5]

Вчителі й учні, як правило, вітають один з одним зі словам Санскрита, що означає «Я буду честь божественного у вас». У Біблії продемонстровано заяву пантеїзму та вірного Бога. «Сонячна салютація» або «сюря намаскара» походить від венорації індусичного сонячного розпаду Суря.

У церковній гагіографії та іконографії ми від щирих святих – справжніх людей, які жили право перед Богом, які приєдналися і продовжують брати участь у Його світлі і любові – і просять їх допити. Ідоли, як пише Михайло Помазанський, є «зображенням помилкових богів, а їх поклоніння – поклоніння демонів або явних істот без буття; і таким чином, в суть, це поклоніння без життя об’єктів. й

Я побачила в Америці, які передають цю демоніку Kundalini енергії просто, шукаючи людину в оці. І якщо він відчинений до нього, його тіло може збоюватися і вібрувати, як залізна обмотка.

А коли прийшов час для мене, щоб отримати цю замкнену енергію через Shaktipat [6], неймовірний боєць побив мене, як і ци, електрифікована вода, і я підняв мій щит і меч: Я почав сказати, що Ісус молитви. Дякуємо! Ця страшна присутність була відображена в ім'я Ісуса. Ми повинні пам'ятати, що, як Апостол Павло пише, “навіть війну не проти крові і м'якоть, а проти влади, проти правителів темряви цього віку, проти духів кладок під небом”. (Ефесян 6:12).

З цією молитвою, як щит і меч, повернувся до Христа. Я прийшов з далекої країни. Я взяв крок до мого дому Отця.

Йога та православні Йога – психосоматична практика, взаємодія між розумом, тілом та духом. Ми повинні пам'ятати, що слово «йога» означає «йго» - дерев'яний переріз, розміщений на шиї тварин і прикріплюється до низу. Пам'ятайте, що апостол Павло попереджає нас: «Не біжить до іншого життєздатності з несправедливістю?» Що робити світло темряви?

Йога не є частиною Спископія і не є частиною Святої традиції нашої Церкви. Все, що нам потрібна православна церква. Так що ми хочемо від йога?

Важливо знати, що в йога, як і в багатьох міфічних школах, практикуючими можуть бути дивні ліхтарі, але, швидше за все, вони з демонів або створених світильників на розумі, адже «Сатан сам бере форму ангела світла» (2 Коринтиян 11:14). Багато зустрілися з «східними феєрверками» так званого «нового віку». Звичайно, це не відтворене світло, яке Мойси і дискрипси пили на Mount Tabor. Це не Божественний світло, який захищений Святим Григорій Палама в чотирнадцятому столітті з Західної Scholastics. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Це, звичайно, вимагає судності і судового розгляду, де презентація досвіду до досвідченого сповідника є необхідною умовою. Не існує сумнівів у співвідношенні церкви. Ми з нетерпінням чекаємо в серцях, ніж заважати себе уявою розуму.

Популярні форми гімнастичної йоги небезпечні і можуть завдати шкоди практику.

Також необхідно сказати кілька слів про заяву, що популярні форми гімнастичної йоги не завдають шкоди і небезпеку для практиків. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Чи може він гарантувати, що студент не завдає шкоди?

У своїй книзі The Seven Schools of Yoga, Ernest Wood prefaces Hatha Yoga з цими словами: Я повинен звернутися до деяких практиків Хата Йога зі сильним попередженням. Багато людей з'явилися невиліковні захворювання і навіть пішли божевільними, тому що вони робили йога вправи, не доводячи тіло і душу в належний стан. Йога книги повні з такими попередженнями. Наприклад, Geranda Samhita заявляє, що якщо починає діяти в гарячій, холодній або дощовій погоді, це призведе до захворювання; також якщо не існує модерації в їжі і шлунок більше половини повної важкої їжі. Хатха Йога Прадіпіка говорить, що контроль дихання повинен бути створений поступово, «як леви, слони, і тигрові тигри заважають», інакше «експертиментатор буде загиблим»; і будь-які помилки в результаті кашлі, астми, головного болю, очей і вуха болю, і багато інших захворювань. «Я повинен бути зрозумілим, що я не рекомендую ці вправи, оскільки я вірю, що йога небезпечна. й

Не намагайтеся вдосконалити життя тіла до розпаду душі

Якщо православний християнин хоче фізичного виховання, то ви можете плавати, бігти, ходити або робити гімнастичні вправи, ви можете зробити аеробіку, фітнес. Це безпечні альтернативи йоги. Ми також можемо поклонятися землю перед Богом. Церква не хоче зробити нас хворими або нещасливими. Ми повинні довірити прецепції церкви Матері і слідувати їм в міру, що ми можемо і як благодатний Бог дає. Не варто спробувати поліпшити життя тіла за рахунок душі.

Ви не повинні довірити свою власну думку. Повинен бути інструкціями.

Довіра в Господа з усім серцем, і не покладайтеся на своє розуміння. (Проверб 3:5)

Як православні християни, ми знаємо, що дії нашого тіла, такі як буріння, прострочення, і ознака хреста, впливають на стан нашої душі перед вірним Богом. Чому ми спробуємо копіювати тілесні дії, які безпосередньо пов’язані з демонікою службою протягом століть? Такі дії мають серйозні наслідки для душі і тіла Христа.

«Щоб нам бути мудрим, як серпець і простий, як голуби» (Маттев 10:16).

Автор Джозеф Magnus Frangipany Translated from English by Василь Томачинський

[1] У східних релігаціях є доктриною реінкарнації душі після смерті тіла в іншу істоту; трансміграція душі. Карма – у Буддизмі, індусисті та інших релігій Сходу, загальність дій людини та їх наслідки, визначення долі та природи його нового народження, реінкарнації. Самсара (або самсара), «поклоніння, бродіння» – цикл пологів, життя і смерті.

CatalàDeutschEnglishEspañolFrançaisItalianoLatviešuLietuviųNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânăSlovenčinaSvenskaالعربيةفارسیעבריתΕλληνικάБългарскиРусскийСрпски / srpskiУкраїнська中文(台灣)

[3] Кундаліні означає «закінчений кільцем», «закінчений у формі змії». У йозі езотерикам – ідея енергії, яка зосереджена в основі хребта; існують різні методи і практики, метою яких є «зробити змія» шляхом підйому енергії вздовж хребта. Присутність «пробуваної» енергії Кундаліні, також називається шахти, повинна привести до об’єднання з Шива, предків і бога йога.

[4] «Ви одна з чудових казок» Upanishad. Він сказав, що він при навчанні сина Швекети, вчитель Удалака Аруні. Вони натягують на ідентичність внутрішньої сутності людини з «останньою основою зовнішнього світу», Атманом та Брахманом.

[5] Коте Стівен. Стенд психотерапія на його голові / Йога Юрна 2001. Травень/червень. П.104 // michaeltalbotkelly.com/standing-psych Therapy-on-its-head

[6] Shaktipat (Санскрит) - це передача влади, духовної енергії Кундаліні від вчителя, в якому вона вже активна, до студента. Елемент обряду ініціації в Тантризмі. Трансмісія може відбуватися через альтанки, дотик, психічне повідомлення, еволюція мантри, через речі (фрукти, квітка, писати), по телефону або телебачення.

опублікований

П.С. І пам'ятаєте, просто змінивши вашу свідомість – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook і VKontakte, і ми також в Однокласниках

Джерело: www.pravoslavie.ru/put/80983.htm#_edn6