7 сучасна поетеса, поеми якої доторкнулися серця

У нас є вірші, які розуміють нас краще, ніж наші люди, і чим краще, ніж самі. Коли ви читаєте рядок і сміється, бо це так знайоме!

Кожен раз має свої поети. Веб-сайт Я вирішив згадати вірші декількох сучасних поетес, які писали так, щоб серце спочатку різко усаджувало, а потім легко.

Фото bolshe_nikogda (@bolshe_nikogda)

Липень 9 2015 в 12:29 PDT

Віра написав першу поему у віці 5 років: її матір записав кілька рифових ліній з її слів. Сьогодні, здається, що Vera не може писати, як вона сказала в інтерв'ю. І герої своїх віршів, чи є вдови, старіння грузинських іммігрантів, чоловіків з гіркими життєвими враженнями – це все в певній мірі. Ви можете сперечатися про своїх віршів протягом тривалого часу, але не можете заперечувати її щирість.

Спробуйте їсти хоча б одну яблуню.
без зважування
Про сучасне суспільство, хворий на глибину,
про себе, що так погано;

без думки про це.
Ви будете краще з ним.
Якщо вам не сподобалося, це красиво.

З яблуком, з зернами,
з перловим м'ясом, рубцевою стороною, не знеболюючий з ілюстрією
супротивники глибокого.

Як ви відчуваєте? Як ви відчуваєте?
Яка ваша хвилина свободи?
як прямо, як ви, без будь-якої штучності,
твердження природи?

Це чудово, це не так?
Ви бачите, скільки ви втратите життя в свідомості.
І що любов і радість можна подарувати вам,
Коли не можна їсти яблуко.

Анна Довгалєва (Лемерт)

Ось що Анна пише про себе: «Імпостер». Дикий мисливець. Духовно насичений покоївка. залізо. Аматор. Змішаний перемикач. близько 40 000 кілометрів від одноступеню. Два опублікованих книг. Я носила ніж. Я не зносила годинник.

Не хочу, щоб вам було якомога менше, ніж за кілька днів. Чистий; отримайте радіолокацію; не заспокоїти і чорнилом. Не хочу думати, щоб не мріяти. Іноді я хочу не любити тебе.

Це гірше горіння і кішок.

Я люблю, якщо вічний туш на землі несе свою непривабливість. І проходив віки, і земля тремтить, все попадало на мене самостійно, не сльозитися, не дихати або жити.

І мої друзі розірвати голову і відкласти труни в землі. Часом слов'янських засобів є. Іноді я не хочу бути.

Штани темряви: Хуррі, dare, це просто, я тут, я тут.
Абрикоси цвітуть на ній.

І мух Землі, і він співає, і час йде на (одноразово я хочу взяти з неї розрив, принаймні за кілька днів). Час йде на, і з ним - Земля, і листя в гумусі.
Ось чому я продовжую бути, і моя любов з вами.

Фото Ах Астахова (@ah_astakhova)

Квітень 26 2016 в 3:12 PDT

Вона була написана з 9 років. Зараз поет часто дає концерти в містах Росії та сусідніх країнах. Її вірші - прості і щирі - близькі і зрозумілі для тисяч людей.

Якщо душ порожній, то час змінити маршрут.
Написати в голову чітко, без чорнила:
Якщо ви любите, то чекаєте.
Якщо приходить щастя, ви заслуговуєте.

Неважливо, як старі ви, бути молодими у вашій душі.
І не думайте про те, чи буде твій фінал.
Ті, хто не любить тебе, дадуть їм іншим.
Шукайте відображення в душі, не в дзеркалах.

Якщо будинок порожній, не боятися залишити будинок.
Якщо місто не те ж саме, вирішіть і відійдіть!
Якщо ви лаці, все буде складно.
І ніхто не може допомогти вам.

Якщо у вас є ворог, побажайте ворога добре.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Якщо ви хочете залишити, то ви повинні піти.
І ніколи не дивляться з репроатом.

І не боятися шукати їх.
І не боятися втратити ні років, ні міцності.
Якщо ви любите, то чекаєте.
Якщо настає щастя, то ви заслуговуєте.

Фото Сола Монова (@sola_monova)

Мар 24 2016 в 1:52 PDT

Його поезія близько до багатьох дівчат, але важко чоловіки часто приходять на концерти. Вона ілюструє вірші з яскравими фотографіями, і вони літають через мережу в блендері очей. Сола дає концерти в Росії та за кордоном та випуски збірників.

Це не просте освітлення – це доставка від страждань.
Я читаю в книгах, які з часом
Люди звикли до всього.

Людина має важливе значення пластиліну.
[Решта чистої формалізми]
Життя так мудрий і довгий,
Так падають в любов і променя.

Не кладемо з жорстокими атаками,
Нехай ті, хто ходиться,
Почуття вітру з лопаткою.
А пероподібна крила.

Хто живе за правдою, яка живе за славою.
Хто на гороскопі ... Обрати.
Життя кип'ятіння та адаптація всіх.
Написання особистого райду.

Слабкий чоловік щасливий своїми особняками і його осями,
І мадман на своєму шляху.
Це просто здається, що це погано для мене,
Це дійсно добре!

Аля Хаїтліна (ізабр)

Ала була написана поезія з 11. Її вірші були оцінені письменником Дмитром Биковом та солістом групи «Сплен» Олександром Василевим та директором видавничого дому «Хелікон Плюс» Олександром Житинським назвав вірші Гайтліна «найкраще пишні в тоні, щирості». й

Я працюю з сонячною батареєю, я прогріваю сонце в кишенях помаранчевий, щоб він піднімався на небо швидше і подряпини вершини спальних льодів. Сонце ловить пальці з променями, я заважав його і відповість, сонце просить сніданку і чаю, просить прямо всередині, щоб залити його.

Сонце так само, щоб ходити по колах - це те, що ви знаєте, друг, і він не піклується - навіть любить, навіть сниться, просто говорить про нечутливість. Я дуже обережний, тому що він неспокійний, до речі, і завжди хоче стрибати вночі, щоб раптом всюди є день.

Я працюю в якості засмаги, я годую його печиво вранці, а потім, втомлений в часи ввечері, я потерти назад. І коли кожен вже прокинувся і гасить, я промив сонце п'яти п'ят, інакше кожен помітить плями на сонці, багато чого не сподобається.

Але потім поступово сонце виростає, в підлітковому віці вона засмажується гірше, а червоне місце вночі, а іноді забуває приїхати додому. І пішов він, спекотний як бразилки, кажучи, що я не його рівних, і я не родич його крові, і що він не схожий на мій зовнішній вигляд.

Я розумію, в загальному, я сам, занурю всіх змів сонця, і вона прилипає промені в серце, щоб боляче - і я так теплу в грудях. Кричить про зраду, довге,... І тоді він тихо кинеться і спить мирно в кишенях, і я боїться прокидати його.

Я працюю в сонячній панелі. Охолоджуємо на світанку, східні сірі, повітря пахне листя і бузок, і час відкривати кишеню. Я зберігаю кишеню, щоб зробити це простіше. Сонце сонний ніс зморшує, а потім піднімається над тихим горлом, розсипається іскрами в будинки.

Кріс Івер Фото поділився Kris Aivere (@aivere) Aug 24 2014 в 8:16 PDT

Кріс не тільки поет, але і музикант. Його вірші характеризуються глибоким змістом, складними ритмами та ритмічними кресленнями. Вона любить казки, і в багатьох її віршах лунок цих казок. За словами Кріса, “Поезія – коли ви хочете спілкуватися; поезія повинна привести до світла. й

Ніщо не сумується до перших сліз.
Міста відкривають свої руки незнайомцям.
Прокидка через, приносивши до зменшених стекбонів:
Приходьте, сідайте. Покажіть мені, що ви приносили.

Навпіл його життя з кулькою льоду,
Він навчає себе не пам'ятати всіх.
Тепер, подивіться на це, моя спина подрібнює.
Подорожуйте доторкнувшись, що назад.

Зірки запалюються, мости дивляться в воду.
Арідні трикутники над палицею карток.
Якщо ви один, ви сліпі.
На наступний ранок ви побачите, хто закриває спину.

Ранок в Одесі, Празі або Москві - немає кордонів для співу слів і променевих ніг.
Так само, якщо є хтось, хто драгує з ним,
Є той, хто приходить і приносить світло.

Тексти пісень, а це означає: І він ніколи не буде самостійно.
Навіть якщо ви сліпі.

Стефанія Данилова Фото: Стефанія Данилова (@stefaniadanilova) Mar 7 2016 в 12:43 PST

Стефанія є лише 21-річною, але вона любила багатьох читачів для розриву і щирості її віршів. Вона записує її мелодекламації і без музики, влаштовує читання, організовує творчі вечірки. Він також пише реальні, живі листи до своїх читачів на папері.

Не пройдіть, де ви керуєте.
Якщо ви знову повернулися.
Ви забули себе в оригінальному,
Не перекладається в сумність.

Не молитися для дива.
Не торкайтесь гучно.
Пам'ятайте, що ви тут не прийшли.
Привітна ніч не в'язниця, кошеня не скаже, день дорівнює всім світильникам.

Ніколи не повернулися, де це погано.
Дзвінки для вас кільце.
Так перевести на мову щастя.
Від дощу до сонця.

І давайте світанку і шіммери,
Ми не закриваємо під сонцем.
З лави до вальца.
Від степу до лісу.

Не подумайте, де ви відчуваєте себе погано.
Ось чому ви передаєте.
З мови чоловіків на мову Бога,
Зеро мова,
Один з дому.

Матеріали: аф, вівапаралел
Попередній перегляд: Ольга Паволга

Веб-сайт: www.pavolga.com