410
Найчастіше справжній друг дає вам не руку, але лапу.
Моя перша собака була придбана на 50 kopecks, і ця угода я можу назвати найбільш успішним в моєму житті. Моя собака не була педігре і документів, тому не принесла медалі на виставках, а його дами серця були ромашки подвір'яної породи. Крім того, він сам був таким: в його крові перемішувався як багато трьох порід. Він не був мисливцем, ні рятувальник, ні провідник. Але він розуміє людську мову. Він був вірним другом і захисником. Він був практично людиною.
Я знав, що я забрав розумний цуценя, ми приносили його додому. У двохмісному диві з'явилася ідея, щоб вийти на гумовий килимок в машині, щоб не насидіти на сидіння. Про те, що він припинив це в квартирі з чотирьох місяців, я в цілому німий.
Досягнення нашого чоловіка також свідчить про те, що він не зробив Я не страждав, коли я старився на одязі молодшої сестри. Я поклав його на ліжко в дитячій колясці. Все правильно, я сестра тягне хвіст, в вухах, рот, ніс, і він - навіть натяка подразнення.
Він був любим не тільки сестрам і я, але всім дітям, які зустрілися з ним. Зима на гірці наВін зробив будь-яку подорож ще більш цікавим, коли він спробував викинути взуття з кимось. І влітку, після його ванн (навійшов воду, але був дуже щасливий, коли він вийшов з неї), дуже часто доводиться шукати чужі тапочки десь 300 метрів від пляжу.
Він не хотів їсти багато. Його дитинство друг, сусідський кадровий колектив, один раз сором'язливий лоф хліба зумів промити через 7 секунд, і нам довелося пересуватися з плити.
Сметана, наприклад, додають до жилета, добре, або розкласти хліб маслом. До того ж, коли бабуся запечена Великодня для свята (так багато з них, які вони були розміщені тільки на підлозі), він ніколи не виглядав на них в 15 років, нехай тільки підійшов. Хоча, я уявляю, що тест був для нього, тому що він любив солодощі і почув іржі цукерки фантіка для кілометра.
Він був мангаром.й Лука не сходження на стіл, стрибок, кора. Він просто сидить поруч з вами, дивиться байдужо через вас, і його істинні почуття можуть бути вгадані тільки тонкою слиною, висить з боку. Він просто поклав голову на ноги під стіл. Так, я гона лежаю тут, поки ви будете їсти.
З власної людини він рідко так само відкрито, але для незнайомців відігравав театр, який необхідний. Подруга один раз, майже кричуща, навіть сказав, що ви не годуєте його на всіх. . й
Після того, як ми їздили з моря, і на шляху, ми походимо на гайку абочарду. Ми збираємо лісові горіхи по Панамі. Це був так сумний, що не було нічого тріщини горіхів. Доки я думав про покупку собаки напою. У будь-якому випадку, моя сестра і я їсти горіхи, хоча нам довелося виходити з рота собаки.
Ми провели все літо в країні. Звісно, всі сусіди знали люка. Він прийшов до кого-небудь для млинців, хтось подав його сумочками, і хтось він стеол кішка їжі.
З дачею в цілому багато спогадів пов'язані, і багато випадків нагадують рубці з боків і нечітки. Ця жінка затримала три дні з променевими собаками, повернула все трохи, лайм, але з дуже щасливою, можна сказати гордий вигляд. Він був дуже погано. Вона відвернулася за мить, і його стопа була ледь стояча на ногах і слід був холодним. За два дні. Це відбулося кілька разів в юності. О, як приємно зустріти вуличні собаки з знайомими очима, кольором або молями на щоках.
Моя сім'я зробила багато для цього собаки.й Наш вихованець скидається виключно в ліжку і іноді навіть з головою на подушці (в свою чергу він ходив навколо всіх грядок в нашому будинку на ніч), розірвав всілякі вбрання (чому любив страшний промивний коров'ячий шлунок більше, ніж цукерка і морозиво), а також в'ївся в любові і турботі, тому що не було дня, що хтось не поцікавився і захопив його.
Але для нас це собака неоціненна. Для мене. Він був з ним, що я стала найхолоднішою дівчиною в дворі. Він був тим, хто може розповісти будь-яку секрет. Будь-які проблеми, поганий настрій і інші неприємності швидко з'являються, коли він сідає поруч мене на дивані і з ковткою притискають на мій бік, надягаючи голову під рукою для мене, щоб вихованець його.
Наш Люб вийшов, тільки спогади.
Тепер в батьківському будинку виростає ще півторарічної «двірі», тільки цей раз він не є колективомопітакатором, а приступив до Бернса. Звісно, він не схожий на Луку, або зовнішньо або помірно, і вже встигав порізати свої грандіозні троянди. Але це не менше прохолодного собаки, і він вже приніс багато щастя кожному з нас.
Тепер, як дорослий, я розумію, що, маючи цуценя для своєї дитини, батьки приймають на важку тягар: годівлі, лікування, освіченість і навіть виводять (який не знає, навіть найбільш відповідальна дитина після того, як забудеться про свою обіцянку, щоб завжди ходити собаку).
Але якщо всі труднощі порівнюються з радістю, щастям і перевагами, які вихованець принесуть з присутністю в будинку, то це неможливо. Скоріше, це незрівнянно.
Каріна Бражник спеціально для Веб-сайт
через adme.ru
Не брати відповідальність за щастя нещастяної людини.
Великий розчин для прикраси стін вашого будинку