На ніч. . .

«Лаздість - двигун прогресу», - сказав він розумний і правий.

Одного разу у мене була думка, що відключення комп'ютера від пульта дистанційного керування, а потім ебать вимкнення динаміків від нього, так як не вдягати - трохи незручно. Так я вирішив скористатися навичками рук, щоб забути про цей щоденний обряд назавжди.

Що ми отримали?
1) Semi-dead 6-канальний верхній пристрій TDE-325 акустика
(2) Паяльник
(3) Бажання розбити щось
(4) Прихильник до повідомлення Huita на YAP (необов'язково)

Це буде 10.

Ось ми йдемо.

Вивертаємо коробку диявола і витягуємо пучок дротів.

849000, Україна

Я вже сказав вам, що вона трохи мертва. Зокрема, він один раз вигорає регулятор об'єму. Дуже хороший чіп, який здатний переключати канали, регулювати об'єм всіх каналів одночасно або окремо, в тому числі як з панелі управління, так і з дуба. Тоді вона отримала трахкав і нічого не прийшла від спікерів, крім гучного виросту. У цій державі я отримав цю палю ягняти. Так як є проблема з електронними компонентами в колективному господарстві, я прокинувся зайві деталі. Це контролер і мікроконтролер, що контролює його. Щоб зробити цю роботу, я просто прокинув дроти безпосередньо в головний вхід підсилювача. Об'єм можна регулювати з комп'ютера, і еквалайзер присутній там, тому втрата функціональності не жирна.

Але повернувшись до теми: автоматизація вдома. Ми шукаємо гурт, який може вимкнути нашу музику. Походить через начинку з опіку.

І ось що потрібно - 12 вольт обмотки і напруга перемикання 220.

Ми збираємо рядок в мережевий дріт.

Так що цей випадок не є телевізом всередині і не ламається на стінах - ми f****

р.

З тих пір, як ви не хочете зробити додаткові отвори, ми зберігаються неповним функціоналом задньої панелі. Назвіть, пара невикористаних роз'ємів. Таким чином, наше тюнінг не конфліктує з вже живою начинкою коробки, бажано виключити будь-які гальванічні з'єднання з ланцюгом поставок reluch. Це природний для мене, щоб бути мереживним, щоб ебать з lanes на дошці. Так я використовував центральні контакти двох тюльпанів. Щоб ізолювати їх з іншої дошки, досить припаяти пару резисторів. Це багато, щоб продати.

р.

Ми можемо збирати. Так що комп'ютер може включати динаміки, досить засліпити адаптер від молекса до тюльпанів. Тепер, коли комп'ютер вимкнено, живлення на 12-вольтовому автобусі зникне, reluge випускає контактну пару і динаміки вимкнено.
Чому пропалюється reluch в розділі живлення транс, а не паралельно кнопці? Так ви можете залишити комп'ютер на ніч, щоб завантажити фільм і вимкнути спікерів.
Як включити динаміку без комп'ютера? Ні! Я не трахнув це. Якщо вам потрібно, не повторіть після мене.
Захист від фольги в принципі не зробив нічого, якщо ви приклеїте дроти не в ваших отворах, ймовірно, ви можете обпекти всі хуям ...

І мій кошмар виглядає на моєму винахіді як сита.

Дуже дякую.

Джерело: