Sage Hu Проверб

С ***

... Вони говорять про те, що колись шавлія прийшла до жахливого чоловіка і, вступаючи в його будинок, подрібнила поріг з його бородою, а потім розповіли про душу-збереження. Хлопецька людина шавлія Ху на приварному місці і змащена водно.
«Як я можу зрозуміти ваші дії?» відповідав Sage Hu, до якого відповіла Терречна людина: «Ви хотіли поріг мого дому з вашою бородою і пристойною частиною Правда, щоб розповісти – Я не заважав вас в цьому.» Що я бажав більшість, щоб сплітати на вашу згину. Чи не виходите на моєму шляху?

С ***

... Він сказав, що Майстер Ху зберіг близько десятків гамстерів в своєму будинку і часто, вказуючи їм, сказав він дискрипс: «Довге життя живої істоти, як довго він заданий кармою. й
Але в моєму оселі санкція настільки велика, що карма бідних бобів очищається, а на четвертий або п'ятий день вони вилітають на наступний, краще перезнижувати. А що цікаво, якщо я даю їм воду або продукти харчування, як, в гріхі глутонії, вони потрапляють в гріх глутонії і зважують їх кармою, вони живуть довго в їх тваринній формі, в кращому перездрому без виходу!

С ***

... Головна «Що не задовольнить чоловіка над натовпом, як жовч.» . . ?

С ***

... Колись на той час, коли Старий Чоловік прийшов, щоб побачити його. «Коли я бачу дитину, я відірю його, і відчуваю велику радість в той же час!» Він кричав, вирощуючи і виходить з пінопластом, «Коли я досягла чужої голови з моєї руки, я блю з моєї руки, але якщо я зіткнувся з ноги, для я страшний в небезпекі». Якщо хтось аннойс мене, я просто вбити його і відчувати себе великий рельєф!
І пішов з Мукачево-старого чоловіка, розфарбовуючи мат зі своїм страшним мозку. Але після очікування пари хвилин він не відчував великого рельєфу, тому він вважається гість неправильно в цій матерії і не давав на його викладання, доброту і прощення проповідника.

С ***

... Вона сказала, що певна Рулера, з усіх його подразників тільки гутера, зуб і поганий характер, маючи, так що в виступах Майстер Ху, про шавлія, яка мешкала в степу, локус, який подається і через це прийшла до щастя і аскетизму, надихнула, що він відразу ж замовив локус, щоб бути висадженими всюди, що незабаром перетворили локусти і поля, що оточують у степу і привели до ацетику.

С ***

... Вони кажуть, що один раз досвідчений страшний чоловік совості. І вони не могли стояти катування...

С ***

... Вони кажуть, що весь тиждень Scary Man працював виконавцем, і в вихідні він жорстоко збив бруклуші.

С ***

... Він сказав, що багато китайських саг, які в мудрості перевершили всі інші, вони або Майстер Ху. Так, так що вони нічим несуть щоденні та нічні спори, їх високо навчалися, що цим шумом місцевий правитель приніс до екстремального, і він замовив їм все, і майстер Ху кидати крім того, в тюрмі, тримати до ранку, і вранці з першими променями сонця, щоб зрадити жорстоке виконання, так як з часом незрівнянний в Китаї, що стосується місць.
У в’язниці, тільки починали бити голову на стінах, як вони виглядали, і майстер Хакама розширив соломку, і розсип спокійно. «Приміром, манна людина знає вихід звідси, але не розповість нас що завгодно», - пров'язується сагес, сідає вниз, але почав думати про план Старого чоловіка, здогадуючи.
Уранці вони розбили дах на бамбукові опори, а мотузку кинули, а охоронці були обходитися, вони поспішали виходити з паркану. «Чи ж вони кажуть, «Чи не чекаю на світ?» Здається, що ми не всі розуміли свої трюки, ми не любимо мудрого чоловіка в усьому! (Українська) Вони повернулися, на соломці хапелю вони викладають і впали в здоровий і сильний сон, в той час як Майстер Ху прокинувся від світанку, шукаючи канат висить безпосередньо до носа.
Він піднявся на ньому, але піднімається на дах, і прокидається через отвір, і там він виглядає - рідне село. І пішов Саж, щоб спати, хоча сонце підняло, і це не було часу, щоб спати. Що ж, просто у випадку життя Ельдер Ху кінний стратаж був зарезервований!

С ***

... Він сказав, що коли ворог прийшов в місто, майстер Ху захопив своє серце з грудей, і він був таким життєздатним, що вогонь його серця запалив дорогу в лісі, де люди кинули, щоб приховати. Коли богослужливий чоловік заспокоївся з грудей, так товста темрява утворилася в безпосередній близькості, що ворог втратив свій шлях на підходах до міста.
Кожен з них благословив людей.

С ***

... Повідомляємо, що майстер Ху любив розповідати про дітей «У стародавні часи», - сказав він: «Сучасні фоски, що мешкали в нашому районі, і вони добре скопійовані. й
Більшість з усіх, які люблять взяти людську форму, і побороти людину. Тут колись побігли селянський будинок, лісовін, запахи - курчатий запах, але не можна копати під варенням.
Він перетворився в студент, він вступає в двір, тому вони кажуть, нехай йому спати в баран. Власник розблокував двері і дайте йому піти в труси. Він пішов з студента до фокса. Ну, курки відразу ж перевертають з курчат до самураї.

С ***

... Вони говорять про те, що найгірші пророки вважають страшним чоловіком непереможливості людей, тому він намагався жити так, щоб нічого не подякував йому за нього.

С ***

... Це те, що люди говорять про Правда. Вона сказала, що Good Deity з'явився до жахливого чоловіка один раз і сказав: О, ви здивилися всі речі з вашими прекаріозністю.
Тексти пісень, а це означає: Чи знаєте ви зло і зупинитися? «Я зроблю це, але спочатку виконую три мої запити, першим з яких є довести мені, що я існує». І добра знахідка застрягла охалнік з каменем на себе на черепі, і траурний чоловік проголошений, і сказав таким чином: «Що здається, що я дійсно існує, якщо я так болючий зараз». Тепер, довести мені, що ви є.
І добра життєрадісна подяка з каменем на себе на черепахі, і жахливий чоловік проголошений, і сказав таким чином: «Здавалося б, що ви існують, так як це занадто болючим для удару каменю з великим буром, тепер довести мені, що ви не існує, і це моє останнє слово!» Що? Хороша знаряддя застрягла охалнік з каменем на дуже черепахі, і він загинув, і в той же час, хороша знахідка перестала існувати для нього. Тому страшний чоловік не відступив від своїх слів, а з тих пір він не зробив зло речей.

С ***

... «Коли ви дивитеся на посміху людину, завжди думаю, ви можете визначити всю череп від цих зубів? й

С ***

... Він сказав, що один день людина прийшов в Майстер Ху і, перехоплюючи його життєрадісними кісточками слів, сказав: «І мюрмур проти мого сусіда, для найкращого з моїх п'ят, радості мого серця, діаманта, до якого каркас є курячим коопом, він stole і відразу ж присвоюється. й
І так відповіли Його: «Ви зброджуєте в варті, для того, щоб вкрадена курка, сусід дав вам скуштувати, щоб відвідати мій глумий абод і послухати своє мудре слово, але примітка мудрого чоловіка і розмови з ним не найцінніші всі найцінніші, тому піти далеко, O fool!» І ignoramus bowed вниз.

С ***

... Вони кажуть, що один раз Sage «Чому ви це робили, O Sage?» І відповідав їм, З великої любові до тебе, О люди. Так, дивлячись на мій правий життя, ви примушені, кажучи, що ідеальний шлях мудрого чоловіка слугує для нас rebuke, але тепер ви можете вільно дихати і сказати собі: «Сомеон мудрий людина, мудрий чоловік, і встановити будинок на вогонь». Тексти пісень, а це означає: І ваш жовч заспокоїться і ваше серце буде спокійно.

С ***

Вона сказала, що банани народилися один раз в Глоритній державі, в якому Саж Ху жив в цей час, і народилися за її межами. Вони мали їсти їх, і що їм довелося їсти,
І, керовані збитками, злочинці ратують банани в тюрмах, відволікалися від їжі їх тільки на час хитного сну, а вранці вони знову повернулися з довгадкою до цього мита; і військові командири на бенкеті на Рулері були відзначені, щоб з'їсти дозрівання бананів, і їсти їх, поки вони могли, і після того, що вони занадто їдуть - тому що це велика честь їсти банани на бенкеті з Рулером, і честь і винагороду.
А маленькі діти заспівають на бананах, тому що солодощі завжди повинні давати дітям; і старі чоловіки ратують банани, чай, працював їх способом, заробляв право їсти; і жінки ate банани, солодкий віск, властивий жінкам; і чоловіки їдуть банани, тому що голова сім'ї лікує банани перші смаки їх, це його право; і Рушник ate банани тому, що він побажав їх їсти, і побажання Рулера завжди повинні бути виконані. А мудра людина гу? ви запитаєте. Навігація Не пропустіть нікому.

С ***

... Одного разу, коли Херміт Ху пішов на гори, щоб відвідати його мавпою, який їсти в той час з однією з учнів шавлії, гора переїжджає до нього, по відношенню до шавлії, побажаючи укороти свій шлях.
Коли мудра людина побачила це, він перевернув і відійшов. Тоді люди запитали його, чому він зробив це, і стара людина відповів, "Я не потрібно відвідати мавпи, яка навіть гора має полонений. й

С ***

... Він сказав, що Sage Hu мав руку шинку в домашніх умовах, і Scare Man мав руку кулемет. Він сказав, що шавлія Ху увечері виходила з дому та збитої дики, а Скарний Чоловік вийшов з дому у вечірніх та збитих дикого терору у сусідах.
Він сказав, що коли темрява була загущена, Sage Hu сказав людям, «Томороне прийде!» У той же час він продемонстрував з ознаками, які в тиші, повинні зануритися в страшні відбиття. І сказав, що «Збільшити Apocalypse прийде», і він показав багато речей з ознаками.

С ***

Вона сказала, що один раз шавлія прогулялася по степу, і побачила серед дунів і барханів ракшаса, які збивалися через піски в сорбі, на його ранній нозі ледь погладжують.
І шавлія Ху сказав: Це перша страждання, а потім злий ракшас. Це мій обов'язок допомогти йому. І відразу ж загострився ракшас. І сказав Саж Ху: «Це зло-ракша, і це мій обов'язок проти зла. й
Поведінка, і з його штатом Сайдж зламав ногу Ракшаса знову, після чого проголошено: "Це не фурнітура для мене, щоб подивитися без компасіону на соди цієї істоти, для першого з усіх компасіонів, навіть до в'язниці ракшаса!"
І в миттєвому загострив його. Як тільки вдячні Ракшас приготували до флісу, шавлія зламала через свого черепа з колективом в цей час, бо він був злий в його суть ракшас, мультимек шавлія Уважаю боротьбу проти злодії. Ракшас впав на пісок знову. І в цей час шавлія б зацікавила його, бо він не міг переходити страждаючим істотою, але, дивлячись більш тісно, він зрозумів, що ракшас не страждає, і він знову не постраждає. І радіючи, мудрий чоловік пішов далі.

С ***

Вона сказала, що коли дискрипси Sage Він сказав: Відомий, що жаба, поміщається в баночку молока, не поспішає висихати, але, згортаючи і виїжджаючи з бортового стяжки, скоро масло з молока збиває і, худаючи на ньому, кидає з джуги.
Досягнувши пудвіч і підтриманий черв'яком, вона буде тільки думати, щоб затягнути весняну пісню, так як розумний джгут власник зловив її знову, і переносить її в підвал, в підвалі вже п'ять джгутів зі свіжим молоком ...
Так з року до року роги здобули досвід, а м'язи їхніх ніг розвивалися надмірно, і горді якості олії - але вони вирішили раптом розбити цей цикл. І, прикочуючи на своїй лапі без удару, все, як один припав до дна банок і загинув, і загинув — обертається.
І, скориставшись молоком з цих джугів, скоро молочно-молочний загиблий колік. І він пішов з ним - короткочасні корови заблоковані в барановому замку ... Хвороба припинилася там. І починав страждання сусідів молочного породника, що мешкають біля сковороди. Я.
Це історія. Я покажу вам про самару і просвітлення наступного разу.

С ***

... Вона сказала, що коли люди зламали в будинок шавлія Ху, щоб вбити шавлія, шавлія сказав їм: «Щоб взяти лопатку з трави не великий гріх, але гріх того, хто трамває величезну лушпиння можна порівняти з гріхом того, хто руйнує луг на ньому. й
Він загинув тисячі кроликів, що грішили так само, як він підняв свою руку проти чоловіка. Вбиваючи мудрого чоловіка, як вбивати тисячі людей. Тепер ви приїжджаєте сюди, щоб перервати життя. Отже, якщо є тисячі вас, перерву один одного, і це кінець.

С ***

... Він сказав, що один раз жорстокий правитель назвав Sage Hu до нього і попросив його, що більше потрібно зробити, щоб зробити ночі суб'єктів абсолютно життєрадісними і днями нездатними. «Це легко зробити, вони сказали тільки, що кожен запам'ятовує Ваше ім'я якомога частіше з невидимими словами», - відповів шавлія.
Зібраний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний правильний кружелевий правитель був вражений і призначений для того, щоб пояснити причину цього, до якого шавлія відповів йому: «Що ви змусите своїх суб'єктів, щоб сказати це силою, вони будуть так проголошені ваші капелюхи будуть, і це буде зануритися їх в лоб. й
Але якщо вони хочуть згадати ваше ім'я в секреті і освітити тягар своїх сердець, і подумати проти влади, вони не можуть це зробити. І вони будуть думати, і вони не зможуть пояснити ваші справи, і терор прийде в серця, щоб вони не знали, що очікувати від вас.

С ***

... Вона сказала, що Sage Hu колись зібрала свої диски і так сказав їм: Я покажу вам історію лисіння через пустелі і побачивши отвір мишки.
Відразу він кладе свою лапу там, маючи намір викопувати отвір, але потім він помітив ще отвір трохи до сторони, коли він запустив його лапу там, світиться і третій отвір ... І незабаром всі чотири лапи в чотири переїзди мишей, що в середині пустелі злодій лискою, впадали в пісок, і загинув. Як навчити нас?
«Це світ, як пустелі, і прикріплюється до його благословення, пристрасті, і над усіма іншими мучками, що привітали, людина перелюбляє!» підірвали дискрипси. «Так, що я думаю, що якщо лисиця була пропущена у степу, він не зможе прилипати свої лапи у своїх потоках, а неприємності не трапляються». . . ?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное