741
11 mistakes жінки роблять
У статті Юлії Рубльової про те, що жіноча гіперфункція і як вона заважає відносинам.
- Я сидів у свіжому вигляді в дворі чекаю Антона. Антон був з найближчого двору, але гаряча вода була шукана тільки з нас, а риси були викопані тільки з нас. Пит був червоним, глинистим, а деякі ромашки вже проросли на стінах. Антон прийшов і стрибнув в отвір. Поговорили йому на деякий час. Дуже крихітна павутинка швидко збиває стіну отвір. Я був рубаний з павуків мого життя, але це про міліметр. Я вже поклав пальцем, щоб подрібнити його (Я нелюдський), але щось припинило мене.
до О, я вичавлений, павук! Я страшний!
Антон взяв руку і загинув павук. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене. Чи можу я сказати з тим, що щире захоплення я дивився на нього? Я був три роки, він був чотири. З вершини піт мій бабуся дивився після нас. Я пам'ятаю за решту мого життя, звідки надійшло сигнал “стоп”: не вбити павук себе, коли є хлопчик, який здатний розкішний тріщина.
Але я не знаю, що це правило. Здавалося мені, що зі своїми величезними «підшипниками» різних смуг не вдалося впоратися з ким-небудь, але мене. Я зробив це себе.
Давайте подивимося, що жіноча гіперфункція. Це те, що сталося мені, якщо я не чув, що давньої зупинки, коли я був три роки.
Я шукаю в Антоні, я розумію, що він занадто фрахт, зануривши його заздалегідь, вбиваючи себе павук, випадково кажучи: «Лок, я загинув павук». Антон схожий на спрей з отвору або шукаю більшого звіру, щоб довести до мене щось, але я гордість себе як фольга, тому що я сильніший, ніж Антон. Ну, я насправді вибрав.
Антон вбиває павук і сказав йому: Антон, що ви знаєте про павук? Вони мають вісім ніжок, наприклад, ви знаєте? ?
Швидко стрибайте з отвору, дрочити додому, захопити бюстгальтер і запустіть назад, щоб вивчити з Антоном. Антон намагається втекти, але я дивлю, як він не зацікавився? Як боротися з павуком без отримання восьминогової освіти?
Бабусі Антонова переходить на плювати з усіма ногами. Антон вирушає і висихає, я скажу мій бантик, прочитавши шматки.
Павук Три: Я знаю краще, ніж ви робите.
Антон вбиває павук і каже йому:
Антон, що ви знаєте про павуки? Вони мають вісім ніжок, наприклад, ви знаєте?
- Я знаю, Антон каже, що важливо. Моя дід – лікар-гінатолог (або офтальмолог). Вони все ще мають стінг.
- Не сходу, але життя, я сміюся, га-ха-ха! Чи не скажете стрінг з курки! Франчайзинг маркетинг! Тепер я розповім вам, - скажу, тримаючи Антон сорочками, "що таке флуктуація.
І гойдалки, я кажу зап'ять хвилин. Антонська конопля.
великогабарит Антона працює на плювати з усіх ніг.
Людина-павук четвертий: Швидко розвивається відносини! ? Антон взяв руку і загинув павук. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене.
Чи можу я сказати з тим, що щире захоплення я дивився на нього?
- Тепер поцілунав мене, я збочений, закривши очі і повертаючи мій щік.
- Я не готовий, - Антон Шис, "Я... тільки павуки, поки я можу...
до Немає, тепер ви повинні поцікавити мене, я stomp мій фут, інакше це не буде вірним! Якщо ви загинули павук, ви любите мене!
- «Я просто загинув павук», - пояснює Антон, «Я повинен розуміти свої почуття. й
до Немає, це означає дуже символічно! Ви вже прийняли відповідальність!
Павук п'ять: "Я не гірший ні!" ? Антон взяв руку і загинув павук. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене.
- Хо-го! Я кричав. - Красивий буксит. Я теж, як ти!
Після цього в п'ять хвилин я знаходжу восьмих братів загиблих і змащувати їх густом на стіні котловану.
Антон похмурий або навіть ляканий хічками.
Павук Шість: Я твій! ? Після того, як Антон загинув павук, я заповнився подякою і хорошими духами.
- Я співаю вас зараз, Я кажу Антону, і з гою в сандалці, я співаю і танцюю за сорока хвилин.
Антон намагається вийти з отвору, але я не даю йому, бо у мене є величезна репертуар.
Павук 7: "Ви зробили все неправильно, я покажу вам, як це потрібно" Антон приніс свою руку і з розкішним клацанням загинув павук.
Я шукав його з контемптом.
до Ви загинув його недбалий, - сказав він: "і зараз вісім ніжок будуть розкочуватися над ями. Як вбити павуки!
З лівою рукою я знайшов і вбиваємо вісім братів загиблих. Збережемо залишки в сумці.
Антон неправдиво.
«Ви не лікуєте мене так, я навчаю вас, як це зробити» Антон приніс свою руку і загинув павутинку з розкішним клацанням. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене.
Я шукав його холодом.
до Яка справа, дарлінг? шемале, Антон запитав.
- Ви не сказали, що я пом'ята. - Ви сказали спокійно. Повідомляємо, що я можу почути кожне слово! Тоді я вірю тебе!
- Я в'язав, Антон сказав.
до На цьому етапі зв'язку, неправомірно бути ембаррасованими! - Я сказав, і хвилявся косою. Це другий етап судового розгляду, за словами сірого: потрібно зробити все чітко, чітко передати ваші повідомлення жінці! Тепер ви сказали мені знову, а потім ми поцілунимо! Це буде норма і стандарт!
... Антон піднімається вгору, я зухвалий в спині через падіний дитячий зуб. Антона онука дає йому руку, і вони збігаються разом.
Нінтий павук: «Я жахливо сучасний і життєвий» Антон приніс руку і загинув павук розкішним клацанням. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене.
Я сміхався.
- Ви подивитеся, як лицар, - сказав я сміху, "Не ви знайдете все, що сталося між нами так смішно?
- Ух - - - сказав Антон.
- Дивитися всі ці норми, стандарти, компліменти - все це так вульгар! Як підручник психології. Я над цим! "Свайдер є таким фольгом" є прохолодним рифом, як "прилипання", "право? Ви читаєте "Невідомий"? Не хвилюйтеся! Ніщо серйозні між нами, розслабтеся! Павук не зобов'язується нічого. Я збираюся розповісти вам про павуки! Але він filthy, покрийте вуха!
... великогабарит Антона працює на плювати з усіх ніг.
Десятий павук: «Я поясню себе вам» Антон приніс свою руку і загинув павук розкішним клацанням. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене.
- Як ви сказали добре! - Я захоплю. «Ви знаєте, коли ви загинув його, я відчував цю мушку в носі... це зазвичай перед слізами. Ви знаєте, що я дуже люблю... Ви не торкаєтеся, хлопці не лікують. А дівчата кріли, я дівчина, кинувся кожну ніч. І так боїться павуків... Я думаю, що це бажання вбити батьків. Я читаю книгу Фреда, але я не вірю це -- Я, ви знаєте, дійсно так невірно. Коли ви сказали це, перед тим, як ви зіткнулися мій ніс, я думав, що якщо він маніпулює мене? Що, якщо він говорить про це з метою зробити мене захоплення? Але тоді я думав, що все раптово, ви сказали це з чистою розумом? Дуже важко вірити в чисту душу, раптом знебочений. Тексти пісень, а це означає: Я думаю, Антон, але не сміється, що якщо я зробив відповідь на вас? Ні, ні! Тоді я думав про це, і я зрозумів це малоймовірно... тому що ви подивилися на мене, як... і мій ніс ... Іноді я все ще гомілка перед я хизею, але там явно не було... Яскравий, що може бути між нами... Я дуже чутливий, коли мова йде про стосунки, ви знаєте? Антон? Антон, ви будете виходити завтра? Я також повинен сказати вам про еманації та чутливість – це так важливо для вас, щоб краще зрозуміти, хто я. Лідія Васильевна, не перетягувати його з отвору, як це, ви будете розірвати його згортання. Я зраджую, коли речі занадто швидко. І без пояснення... Я завжди хвилююсь, ти знаєш. . й
«Ми живемо зараз в новому шляху» Антон приніс свою руку і загинув павук розкішним клацанням. І тоді він торкнувся, що я був найкрасивішим і він дійсно любив мене.
Чи можу я сказати з тим, що щире захоплення я дивився на нього?
до Що таке ім'я мами? Я очищав.
"Nina Andreevna" Антон сказав.
до О, і, я бачив її на третій в'їзді. Чудова жінка, але її максі не підходить її на всіх. Я даю вам номер телефону, щоб зробити гідний. Скільки номерів у вас є?
- Ну, два, Антон сказав.
- Так ... um ... hmm ... Якщо ви поламали стіни, ви зробили це ще? До цього, це буде відмінно. Чи є килим на стіні?
- Еп.
- Видаліть ковролін, ви алергічні. Чи можна їсти сир?
- Ну, нехай.
до Ви повинні їсти, зуби дитини змінюються. Я їсть -- див., отвір? -- і я дуже швидко зросту нові. Дивитися, отвір? Ух-у Ви-Ви Я з'їжу пачку в день. Ви їсти теж, це буде добре. У вас є кот?
- Там ...
до Кіт слід щеплювати. І гребінець. Про нас Вакцинувати кота, обробити стіну і сиром. О, і мама. І килим. Це буде добре. Написати вам список пізніше. Подаруйте мені електронну адресу? О, ви ще не можете прочитати? Антон, що всі. Завтра ви приїдете до мене і навчання. І з'їсти сир одночасно, я... Антон, що ви робите з мертвим павуком? Спробувати застрахувати? Лідія Василівна, він просто відмовлявся їсти сир і застрягти його брудні пальці в роті, я доведе вам спеціальне мило для проростків завтра, в сім'ї ранку, щоб кожен міг мити себе. Я сказав, що я є фольгою, але я не відхилений, хлопчик ви добре, перспективний. Це буде добре. . й
Гіперфункція - коли жінка завжди несе, вона не може зупинитися, постійно або говорити, або хоче говорити, або хоче зробити. Він знає все і знає все. Вона активний, відповідальний, часто саркатичний, або завжди жарти, або бореться назад. Не дозволяйте вам крокувати на горлі, завжди залишає останнє слово для себе, вдало бореться з людиною на всіх фронтах, драматична, мистецька, життєрадісна або завжди збуджена, здатна хістерії і клоу, і в цілому не скажуть слово, не подарує вам спуск, покаже і доведе всім, впорається з собою все і збереже горіння коня. Дуже важко для чоловіків у відносинах з такою жінкою, щоб мати час, щоб зробити щось, щоб почати робити щось або навіть, щоб зробити щось. У сім'ї з такою дамою людина висихає і через роки стає невидимимою, неприпустимою, іноді пити, практично завжди невдало і, як правило, дуже втомився.
Дівчата Дівчина повинна бути скромною. Я тебе, щоб тримати спокій! Або хоча б заблокувати час! 14 000 слів в день, пісні, танці, Брем, сир, нервова організація та ін., обговорювати переважно з друзями, матерами та бабусями.
Це мій.
Автор: Юлія Рубльва
Фото Жан Франсуа Джонвілл
Ви також можете:
Як мудра жінка відрізняється від розумної жінки
Порада для жінок понад 35
www.adme.ru/svoboda-psihologiya/sovety-zhenschinam-za-35-714510/