Колонки динамічної візи

Ми робимо власні спікери для спікерів Visaton

Так, будь ласка, не поламайте їх.

Завдання просто тільки на перший погляд, комплекс у виконанні в усіх проявах, але привели до бажання створити якісну версію китайського виробництва, а також якісний HiFi одночасно на недорогих динамічних голів. Вибір впав на компанії Visaton, це доступні німецькі спікери з можливістю придбати в Москві.

1,1 км Моя мета - створити задні колонки для домашнього кінотеатру, але їх можна використовувати конструктивно з гарантією 100%, а також для інших мультимедійних потреб. Це буде 2-смугові стовпчики з частотою, характерною для 45 Гц...20.5КХз і з відрізними частотами 3300 Гц (HF / HF) і 3000 Гц (HF).

2,2 км Перехрестя буде виконано на недорогих металевих конденсаторів, індукторах і резисторах Jantzen Audio. Все це буде розміщено на друкованій платі.

3. У Плівуд товщиною 18мм використовувався як матеріал коробок. Габаритні розміри стовпчика 396x216x236mm. (V.Sh.G), об'єм 13 літрів, вага зібраного стовпчика 6 кг.

4. У Я буду використовувати Titebond Оригінальний клей деревини, я рекомендую його.

5. Умань Для розрахунку коробки використовуйте програму BassBox 6 Pro

6. Жнівень Для розрахунку кросовера я буду використовувати програму X·over 3 Pro

7. Про нас Використання динаміків W 130 S 4 OHM (UF / LF) і SC 10 N / 8 OHM (HF)

До речі, можна побачити, що дифузорна динаміка W 130 S 4 OHM блискуча замочена папір, замочений і блискавка, але тільки з лицьової сторони.

На малюнку коробок, це як вони продаються.

р.

В 130С/4Охм
SC 10N / 8Omh

Intertechnik BR SL 45 Фаза інвертор Про компанію

Інтертехнік РХ 6 мереж безпеки

Акустична тканина Audiomania 101-14 (чорний)
8. У Ось ми йдемо.

Я зроблю заздалегідь з волокно (оргаліте) шаблони для струн і захисних мереж.

р.

Я купую фанери і розпилюю деталі за кресленнями, я бачив ручну круглу пилку, шина відмінно виходить, і диск має 36 зубів, щоб не було фанери чіпсів при розпиленні.

Випиляти деякі дерева.

І змащені канавки докладно з'єднуються між собою.

Перевірити стикувальні деталі коробок.

р.

Перевірити стикувальні деталі коробок.

р.

Фільтруючі отвори для динаміків і терміналів. Круг для фрезерування є саморобним, також виготовленим з фанери. Я не млин до кінця, так що це зручніше для мене, а стіл - непристойна і поверхня дошки для фрезерування інших отворів збереглася, а потім я розпилюв "пляск" з лобзиком в центрі фрезерного паза і закінчити роботу з фрезеруванням, використовуючи копію фрезерний різак.

123456наступний

До вершини пікче.

Закруглення країв на отвори на спині.

Я приклею кожну стіну поетапно, але я збираю стовпчик повністю навіть за одну стіну.

В якості додаткових ребер жорсткості я використовую віконний штифт.

Я збираюсь на внутрішній стороні. Нарізані заздалегідь. На додаток до катування в коробках у верхній частині, над стрічкою, шматочок спонтану був обштовхований. Але це коли стовпчик повністю зібраний.

топ-пікш

Фаза інверторної труби занадто довгий, я ріжу надлишок на верстаті, так що точність зрізу збереглася, FI налаштовується при 45 Гц.

топ-пікш

топ-пікш

топ-пікш

Коли коробка склеюється, я лікую краї смажити фрезерною машиною, використовуючи копіювальний різак з верхнім підшипником, а потім вирівнюю шліфувальну машину до чистого, а також закруглити передніми гранями.

До речі, як ви можете бачити на фото, я поставив шматки фанери під лапами стрижня, щоб не слізти, розбити матеріал коробки.

Коробка готова, поклеївши її самоклеючій плівці, що імітує структуру дерева, в цьому випадку махогани.

233242

За допомогою фена для волосся і гумового валика, як клеїти, так і зігнути краю плівки, потім порізати плівку за допомогою канцелярського ножа.

р.

Після відрізання зайвих шматків шкіри подрібніть обличчя наждачним зернам 360.

топ-пікш

топ-пікш

Як ніжки, я буду використовувати пряники для меблів 51 рублів за 12 штук, досить з більшою кількістю. Матеріал підкладки з клеєною повсті.

Робимо захисні сітки, матеріал фанери-14мм. Пила щелепа, використовуючи файл для розпилювання фігури

топ-пікш

Я бачив все крокове і косо і 2 мм. більше заготовки, тому його необхідно, щоб цей заготовка клей на двосторонній скотч той же шаблон, і на фрезерній машині я обробляється копиром різак.

Деталь стала копія шаблону, докопичного різача.

Я пофарбую решітку (скелетон) з чорним перманентним маркером, щоб матеріал не просвітився через акустичну тканину. Я натягую тканину, затягуючи, мереживо, як на фото, досягаючи максимального натягу, щоб тканина не «грати».

Тепер закріплюємо тканину клею з шприца, коли клею висихає, відрізаємо тканину паяльником, так як це тверда синтетична і просто відрізаємо.

топ-пікш

Не 45, це 46.

Гарненька пристойна.

Прихильники сітки.

У захисній мережі.

І самі коробки.

топ-пікш

Використовується термінали невідомої компанії, придбаної на радіоринку Мітіно (Москва).

Він підпилюється під ними отвір Ø49мм. і для флангу Ø75мм.

р.

Найдовший момент роботи...
Розрахунок і тестування кросоверу відбувався протягом 1 місяця, і це не найдовший час.

Для перехрещування я роблю дошки, деталі клеїти на дошці з силіконовим клеєм (сейлером), щоб всередині не було лука. Очікується на клей для висихання, відкусу зайвих ніжок і паяльників радіоелементів, не спалюється паяльником. Я «пам'ята» лука з паятелем на доріжках, тим самим збільшуючи допустимий струм.

топ-пікш

р.

У мене є дві дошки в моєму хрящі, так що це простіше клеїти.

Я встановив заряд в колонці на дерев'яних стійках, які приклеюються. Висота діаметра 5 мм. 15 мм. подається на верстаті.

Р

топ-пікш

Схема кросовера

У висновку я зауважив, що робота виконана не тому, що я зробив це і означає панацею, ні, це суб'єктивна думка, після прослуховування, видалення ACH я зрозумів, що я створив чудові стовпчики, які заслуговували приємну згадку про них, з хорошою якістю і душею, що потрібно було довести. Зняття АХ не бореться за свою лінійність до пародону (стойність) потрібно довірити вуха, які мають власний графік ACH, і ви, настройка перехрещування знайде, що октав, замітка, яка відповідає стовпчикам <=> вуха в цьому і красивому звукі вона багатогранна.

Успіхів.

Графік роботи ABC.

Я зробив.

Джерело: