666
Не брати відповідальність за щастя нещастяної людини.
Не брати відповідальність за щастя нещастяної людини.
Розкажіть.
Іноді виникають ситуації, коли ми вирішуємо з якоїсь причини «Зберегти» умовно зберегти і умовно нещастя, звичайно.
Ви познайомитеся з хлопцем, і він був недавно покинутий дівчиною, серцебкеном, потрібно вилікувати. І давайте йому повне лікування. Або хто болить душу дівчини, і ви прийшли до свого місця, як спасителя. Я не даю вам будь-яку пораду, просто слухайте те, що я кажу.
Здорові стосунки починаються з двох здорових людей.
І це правило.
По-перше, всі повинні зацікавити себе, ви можете частково допомогти, але не поспішайте ближче до тих пір, поки людина розуміє себе.
Здорова людина - це нормальна, адекватна людина, яка знає про своїх віртуозів і не нудьгує їх, але й чесно бачить його недоліки. Кожна людина має слабкі сторони і сильні сторони, це як природа працює. Ми не можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Здорова людина знає, як говорити про свої почуття, висловлювати емоції, конструктивно підходи до вирішення проблем у відносинах (і вони завжди виникають і т.д.). проблеми є невід’ємною частиною життя у спосіб будь-якого дорослого людиниВін знає, як любити, і найголовніше, здорова людина несе відповідальність за своє щастя у відносинах. Ви відчуваєте різницю? Не варто робити вас щасливими, ніхто нічого не кине.й
Якщо ви заощаджуєте когось в будь-який час, ви засвідчуєте щось на весь час, ви живете для когось, що ви збираєтеся там, зупинившись на деякий час. Підібрати себе, аналізувати минулі стосунки, дочірні підприємства. Можливо, ви застрягнете з рецидивним сценарієм?
Не всі ми на цьому рівні обізнаності, алеВиберіть пару відповідно до вашого строку. Як мінімум спробувати. Я хочу пояснити, чому це важливо.
Наприклад, ви зріла людина, вільний всередині, і в основному, не маючи когось іншого, навколо не робить вас дуже щасливими або нещасливими. Звісно, кохана людина - це велике щастя, але скоріше це додаткове щастя до власного щастя. Якщо він листує, ви все ще живете щасливим життям, і ви приймаєте свій вибір. Звісно, звичайно, але в загальному житті не буде знищено. Якщо друга людина однакова зріла, то ви починаєте відносини свідомо (з бажанням бути разом для життя), і кінець, якщо так, вони занадто свідомо. Але якщо друга людина не дуже зріла, то виникає інша ситуація.
Спочатку він захочився своєю зрілістю, захопленням і т.д., але поступово він розвиває міцну навіску. І це свого роду не дуже поганий, кожен живе так, що це навіть приємно почути всі ці «Я не можу жити без тебе», «Я не вмираю без тебе», і т.д., але в певній точці ви починаєте втомитись. Це, для людини, не він сам і його шлях, його розвиток є центром життя, але ви. А якщо ви вирішили відкликати або залишити своє життя, то все згорнеться. І як зріла людина, ви розумієте, що він болить, жорсткий і т.д., але також ви не будете залишатися з ним через життєздатність або щось інше. Ви знаєте, що я маю на увазі?
«Стики» любов одного дня починає тягарувати зрілу людину. Так, звичайно, ви можете врятувати, ви можете підняти інший, і часто буває, що хтось підніме когось. Але я знаю для себе: поки ви піднімете інший, ви дуже часто стикалися. Люди, з якихось причин, мають різні рівні розвитку, і відповідно до іншої теорії, вони мають різні завдання для життя. Хтось грати в професійну лігу, хтось в аматорській лізі. Немає кращого або гіршого варіанту. Просто два гравці з професійної ліги можуть грати сильніші ігри, мотивувати один одного, щоб рости і т.д.
Якщо два люди не дуже зрілі, це не велика угода. У нас є драматична історія, як правило, з досвідом, розривами, резиденціями і т.д. - ми всі переходимо на схожу стадію. Але коли сталося, звертайте увагу на серце іншої людини. Ви завжди повинні бути уважні до серця іншої людини, але перед тим, як взяти відповідальність за своє щастя, боротися зі сценаріями та травмами.
Не брати відповідальність за щастя нещастяної людини. Це стосується не тільки вашої жінки або чоловіка, але і до ваших батьків, братів, друзів, дідів і т.д. Допомогти, допомогти, але не стати кишенею для них. Для вас не буде. Ви не можете жити в житті. Одного разу такі оповідання стають нестерпним тягаром для кого, хто поставив високі цілі для себе по дорозі. Звичайно, це не стосується всіх людей, які живуть в цьому світі. Я не думаю, що ви коли-небудь читаєте цю посаду.
Автор: Тетяна Шаругіна
Попередній перегляд: Sophie Black
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8