667
Загадки про пшеничні паростки, вівса, ячмінь, квасоля, молочна торка, гарбузи.
Один з лікарів- Gisela Schmidt Швейцарія, після завершення його дослідження на себе, писав: Я почав приймати пророщену пшеницю для сніданку, коли я був 54. Через кілька місяців мої сірі волосся придбали свій оригінальний колір, стали еластичними і товстими. Моє бачення було відновлено, так як була моя боділія. Ця умова дозволяє працювати на повній міцності на сьогодні, коли я перевернув 75 років. Вирощування пшениці. Податки, що містяться в пророщеній пшениці, зміцнюють імунітет і поставляють нас енергією, очищають печінку, нирки, сечовий міхур, кишечник; допомагають зняти набряк, загоєння ран і виразки; покращують стан шкіри і волосся. Пшеничні паростки очищають наше тіло багаторічного «блокування», але це вимагає вживання їх щонайменше рік.
Відносно швидкі зміни відбуваються з волоссям: вони виглядають краще, ніж після споживання дорогих шампунів і масок. Проростки пшениці забезпечують профілактику карієсу, раку, збільшення тонусу тіла, заспокоїти нерви і поліпшити сон.
Вівсяні паростки.
У багатьох серйозних проблем здоров'я дуже ефективні: туберкульозу, нирок, печінки та жовчного міхура, гепатит, захворювання щитовидної залози. З їх допомогою можна швидко відновити від травм і тривалого захворювання: вони відновлюють імунітет, зміцнюють м'язи, нормалізують роботу шлунка і кишечника і оновлюють склад крові. Остання властивість дуже ефективно запобігає утворенню тромбоцитів і розвитку такого небезпечного захворювання як тромбоз.
Проростені квасоля.
Пророщені квасоля мають сечогінний, протизапальний і в'яжучий ефект, сприяють загоєнню ран, покращують стан шкіри і складність; пророщений горох корисний тим, хто хоче позбутися від зайвої ваги - в ньому кілька калорій, але добре насичує. Зазвичай проростають хіппі, так званий горох барани, в якому є багато вітамінів А, С, група В; є марганець, кремній, залізо, бор, калій і кальцій; багато клітковини, вуглеводи, високоякісні білки і амінокислоти.
Барлі паростки.
Барлі паростки дуже цінні - вони підвищують витривалість тіла і нормалізують кислотно-лужний баланс. Ці цілющі властивості пояснюються активністю вітамінів В12, К та С, що містяться в них, провітамін А, цинк, мідь, марганець, залізо.
Просунутий жито.
Пророщений жито допомагає організму активно проти мікробів і вірусів, покращує виведення мокротиння при респіраторних захворюваннях, нормалізує рівень глюкози крові, знімає отрути і радіонукліди, перешкоджає розвитку атеросклерозу і ранньому старінню.
гарбузові паростки.
Чоловіки, особливо через 40 років, дуже корисні гарбузові проростки, оскільки вони багаті цинком, і допомагають підтримувати здоров'я передміхурової залози. Вони також благотворно впливають на мозок, сечостатеву систему, забезпечують організм якісними жирами і білками, вітамінами - С, Е, група В; мінерали - залізо, фосфор, магній, кобальт, мідь.
Лентільські паростки.
Lentils містить багато високоякісних протеїнів, кальцію, заліза, цинку, магнію, фосфору, селену, мідь; вітаміни Ф, Е і В. Вітамін С в його проростках більше, ніж в будь-яких інших продуктах, так як в процесі проростання насіння його вміст різко збільшується - 600 разів. Дорослим і дітям, які страждають анемією і схильні до частих кровотеч, застуди, бронхіти, біль у горлі і пневмонії, особливо корисні пальми.
Молочні трійники.
Молоко тейтел відомий як рослина, яка відновлює та відновлює клітини печінки. Його паростки містять флавоноїди - дуже активні речовини, які оберігають наші клітини; мікроелементи, головна з яких селен і цинк; вітаміни А, Е, Ф, К, Д. Їх використання покращує процес утворення і усунення жовчі, захищає печінку від токсинів і інфекцій. Молочні трійники допомагають при лікуванні багатьох захворювань печінки - як гострих, так і хронічних; при алергії, колітах, гемороїдах; зниженні запалення в жовчного міхура і селезінці, допомагають розчинити і видаляти камені.