Ет фрукти ...

р.
Ми вважаємо, що їсти фруктові засоби просто купуючи, порізати і просто покласти його в рот. Не так просто, як ви думаєте. Важливо знати, як і коли вони є.

Який спосіб їсти фрукти?

Про нас Це означає не вживати фруктів після їжі! * Фрукти слід їсти на порожньому шлунку
Про нас Якщо ви правильно їсти фрукти, вона буде грати важливу роль в детоксикації вашої системи, надаючи вам багато енергії для схуднення та інших життєдіяльності.

Скажіть дві скибочки хліба, а потім скибочку фруктів. Нарізка плода готова ходити прямо через шлунок в кишечник, але не має можливості робити так.

При цьому все обертається з продуктів харчування і ферментів і перетворюється в кислоту. На хвилину фрукт надходить у контакт з їжею в шлунку з травними соками, і починається гниття. Будь ласка, поїсти фрукти на порожньому животі або перед обідом! Ви чули людей скаржаться – кожен раз я їсть кавуна, я лоп, коли я їсть дріана, мій шлунок дрочить, коли я їсть банани, я відчуваю, що я повинен бігти до туалету і т.д. – Насправді, все це не відбудеться, якщо ви їсти фрукти на порожньому шлунку. Змішуючи фрукти з іншими гниттям їжі виробляє газ і тому ви будете набрякати!

Розслаблення, облисіння, нервові поломки, темні кола під очима – все це не станеться, якщо їсти фрукти на порожньому шлунку.

Апельсини і лимони кислі, тому можна їсти 20-30 хвилин після їжі, згідно з доктором Гербертом Шельтоном, які проводили дослідження на предметі. Якщо ви навчилися правильно харчуватися фруктами, ви вже маєте секрет до краси, довголіття, здоров’я, енергії, щастя та нормальної ваги.

Якщо необхідно пити фруктовий сік, пити тільки свіжим фруктовим соком, не від банок. Не можна навіть пити сік, який нагрівається. Не їсти варених фруктів, тому що ви не отримуєте поживних речовин. Насолоджуйтеся смаком. Обробка тепла знищує всі вітаміни.

Але їсти цільні плоди краще, ніж соки пити. Якщо ви повинні пити сік, пити sip, повільно, тому що ви повинні перемішати його з слиною перед заковтанням. Ви можете пройти 3-денну дієту для очищення організму. Просто їсти фруктові та напої фруктові соки для 3 Днів і ви будете сюрпризи, коли ваші друзі Tell You What A Radiant Шукаю Вам Мати!

KIWI: крихітний, але потужний пучок. Це хороший джерело калію, магнію, вітаміну Е і клітковини. Зміст вітаміну С в ньому в два рази більше, ніж в цитрусових плодах.

Яблука в день приводить до лікаря! Хоча яблуко низький в вітаміні С, це антиоксидант і містить багато флавоноїдів, що підвищує активність вітаміну С, тим самим допомагаючи знизити ризик раку кишечника, інфаркту і інсульту.

Полуниця: Захисні плоди. Полуниця має високий антиоксидантний вміст серед основних фруктів і захищає вас від раку, зміцнює судини, очищає від закупорки з вільними радикалами.

Плоди Цитрусу: найсолодша медицина. Їжа 2-4 апельсини в день може позбутися від застуди, зниження холестерину, запобігти і розчинити камені нирок, і зменшити ризик раку кишечника.

Кавун: Найкрутіший спосіб чистити ваш спрагу. Складається з 92% води, вона також має гігантську дозу глутатіону, яка допомагає підвищити нашу імунну систему. Він також є основним джерелом лікопене, антикантового окислювача. Містить вітамін С і калій.

Гуава і папая: Вітамін С. Гува також багата клітковиною, що допомагає запобігти запору. Папая багата каротином, що добре для очей.

Випивання холодної води після їжі = рак Для тих, хто любить пити холодну воду, ця стаття актуальна. Дуже приємно пити чашку холодного напою після їжі. Однак холодна вода допоможе затвердити жир, що ви просто ate. Уповільнює травлення. Після того, як цей «прохолодний» реагує на кислоту, він зламається і поглинається кишечником швидше, ніж тверда їжа. Дуже скоро вона перетвориться в жир і призведе до раку. Насолоджуйтеся гарячим супом або теплою водою після їжі.

Серйозна замітка про напади серця. Кожен повинен знати, що ліва рука не завжди болить під час інфаркту. Може бути болю в щелепі. Не можна бути першим болем грудей під час інфаркту. Неуза і інтенсивне потовиділення також поширені симптоми. 60% людей мають інфаркт під час сну. Вони не можуть прокидати. Біль в щелепі може прокидатися від звукового сну. Давайте бути обережними і бути в курсі. Чим більше ми знаємо, тим краще виживання.

Кардіолог каже, що якщо кожен, хто отримує цю пошту, надсилає її до 10 осіб, ви можете бути впевнені, що ми заощадимо принаймні одне життя.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное