казка маленької речі

У тіртському царстві, в тиртьому стані, десь на периферії жив Евіл Роббер. Всі боялися його, і люди, і тварини, і навіть дерева, висушені в саду - так зло він був. Ні один любив Евіл Роббер, ні людей, ні тварин, і коли він прогулявся по вулиці – сини загинули і приховали в хати, мама закривали жалюзі, а батько вивели гострі соки і пітфорки – просто у випадку.
Там жив Евіл Роббер один, жив не важко, але почався в саду дивний тварини. Починався в ніч з сухими гілочками і співати дивні пісні в тонкому голосі. Під час дня він піднімав найвисокі мертві дерево, поспілкував ноги і виглядав на страшному чорному віконці.
Евіл Роббер був жахливо сердитися.
Що це таке? Він запитав дивну маленьку тварину. - Хто ви?
«Я маленька істота», відповіла тварину.
Що ви робите на приватній власності? попросив робера.
Тварина відповіла нічого, але продовжує шукати вікно і спілкуватися з ногами.
«Я вблю тебе з каменем»,
Тварина подрібнюється на сонці і подрібнила плечі.
"Ойди, - сказав він.
“Я не буду,” відповів тварину в тонкому голосі. - Я почуваю себе тут.
Не скажеш нічого. Він пішов в будинок і чекав до тих пір, поки не сталося ніч, і тварина з'явиться з його дерева, щоб зловити його і покласти його в клітку. Він був дуже самотнім, хоча сердитися.
Що він зробив.
Дуже легко зловити невелику істоту - вона не могла швидко бігти, хоча вона подряпинаться гострими кігтами. І зробив він клітку сухих дубових гілок і підвісив його під стелю.
«Ви будете знати», - сказав він і пішов до ліжка.
Тексти пісень, а це означає: І маленька річ нічого не скажеш. Вона дуже сумна і виглядала вікна на її улюблене дерево.
Це багато, багато днів. На першому, маленька істота попросила до свободи і навіть спробувала вирубати товсті дубові гілки. З шийки матки сердився, вийшов з клітка шиї і збити її на смутку обличчя. І якщо вона трохи пальцем, покарання була ще гірше.
Тоді маленька істота заспокоїлася і навіть сян іноді їх дивні тонкі пісні. Пісні подобалися робберу - було дуже приємно падати під ними. І він переніс клітку всюди з ним, щоб він був більш веселим.
Одного разу роббер помилково забув, щоб заблокувати двері і засипати. І коли він кинувся, маленька істота сидить на своєму ліжку і шукаючи уважні очі.
- Чому ви не збіглися? - роббер дивився. Тоді він повернувся до клітки.
«У вас буде сумний», - сказав маленький істота і клацнув Роббер в долоні своєї руки.
"Я просто маленька істота", він сердився і навіть потрапив її. Чому б я був сумним про таке неспроможність?
Не пропустіть нічого. Вона сидить в її клітку і кінула - після того, як вона була невеликою істотою, і вона була в великому болю.
Незабаром після того, як Роббер раптом забув заблокувати двері. І побив він трохи менше і менш важко. І вона ховала його скрізь, тримаючи її лапу на її нозі, і падала дупа на ляпасі. У будинку є тепліше.
Чому це сніг і вітер зовні, і ми теплими і приємними тут?
«У мене є тепле серце», відповіла маленьку істоту, і знову впав на ляпас.
«Що може таке маленьке серце тепле таке великий і холодний будинок? й
Але маленька істота вже гасила.
Змінився Evil Robber. Він не так сердився, навчився мити і різати страшну чорною бородою. Люди ще не боїться від нього, хоча не відразу, але більше не приховали в хати і захопили осі, як він прогулявся по вулиці. Бо він трохи сидів на плечі, і він дивився навколо гордо. Люди вирішили, що якщо він не боїться слабкої маленької тварини, то він не так страшний.
Після того, як раз, Евіл Роббер прийшов додому не тільки, але з гарною жінкою.
Вона мала мармурову білу шкіру і золотисте волосся, а кольорові камені шон у вухах.
"Що дивний тварини", - сказала вона, побачив клітку. - Чи кусає він?
"Не на всіх, - відповів Евіл Роббер. - Ви можете його вихованець.
Але, як тільки Красива жінка розтягнула її руку для домашніх тварин маленькою істотою, вона спонтанна і трохи її пальця.
«Чому, ви потроху,» Евіл Роббер сердився і кинувся від маленької істоти так безперечно, що він зламав її обличчя.
"Дуже звідти," прихована гарна жінка. Я не хочу його в цьому будинку.
І в мансарді захопився кліткою.
красива жінка влаштувала в своєму будинку. Їм їсти на одному столі і скидати в одному ліжку. The Evil Robber love to go через її довгі золоті волосся і подивитися на її красиву білу обличчя. Він не пам'ятав трохи більше.
І маленька річ заморожувала. Спочатку вона втратила ноги. Потім зникнув її тонкий голос. Потім очі припинили бачити світло. Тоді її маленька, але дуже тепла серце почала остудити. У ній захопили тисячі льодових голок. Вона не відкладає в нижній частині клітки, поки вона припинила дихання. Крихітні сльози заморожують на її вії з невеликими прозорими кутикулами. Вона була вмирає.
Один ранок, красива жінка кинулася від холоду в будинку. Вона пробудила Evil Robber і попросила йому запалити камін.
"Подивитися", - сказав він. - Цей будинок завжди був таким теплом. Тим не менш, що це зараз середньолітній.
Він був одягнений і пішов зовні, щоб зібрати сухі гілки. І побачив він, що всі дерева в його саду покривають заморозками. Квітки перетворилися в різьблені льодові візерунки. І заморожений струмок.
"Як красиво, - сказала Красива жінка. - Сніг в середині липня? Це диво.
Так, домовилися про Evil Robber. - Див.
Він дивився на заморожених деревах і посміхається.
Він любив красиву жінку.
Він був щасливим.

Ваш текст за посиланням. й