Не підберіть реберця в домашніх умовах

Як і всі класичні трилери, це починається з телефонного дзвінка. Невизначаючи потерпілих корів газону перед будиночком, насолоджуючись свіжим вітерцем і хінцями мирно на сонці. Тоді є телефонний дзвінок. Мистерісно ковзання в трубку ... У цьому випадку, ніхто не занурився. Ніщо занепадане катастрофа. У цьому голосі моєї першої дружини вони сказали, мої друзі йдуть на канікули, і у них є кіт... Нехай своє життя з вами. Ви не знаєте, що ти? Вона має два коти і собаки, або свиней і дві галапагоги, я не пам'ятаю точно. Ще один організм, безсумнівно, створить зайвий натяг. Я не розумів. Коли все, чому ні? Я рідко піти додому, у мене немає алергії на кіт волосся... дозвольте йому жити, ебать її (з кіткою). Через кілька днів вони приносили мені. Не дивлячись на дзвіницю, вона зробила приємне враження. Короткий сірий шерсть, білий мордочок, величезні зелені очі і аристократичний витягнутий мордочка. І талія ... що гріх приховати, я сам не те, що на двадцять. Час не залишає нас... Кіт супроводжувався сумкою їжі розміром вісімдесяти літрів, з асортиментом гідності ресторану. Ні, звичайно, було менше, ніж назви пива в холодильнику, але явно більше, ніж назви продуктів в холодильнику. Також був туалет, «рідка жінка» в трубі (хоча в цьому випадку людина, «п'ять крапель на хвіст – вона буде лизати») і докладна інструкція по застосуванню (дві сторінки дрібної акуратної почерги – очолювала ім'я І відразу забули). «Хто швидко», - сказав він господиня. Я не розумію. Після короткого, але доторкнувшись прощання сцени, мої друзі пішли на відпочинок і я пішов до роботи. У суботу, останній день щасливого життя. Як звичайно, він повернувся досить пізно, ближче до одинадцяти. Сіра істота приховується навколо ніг і занурюється змістом в очікуванні вечері. В квартирі не спостерігалось, його туалетна істота виявилась і використовується як призначення. Після надання втомленого тіла пляшку легкого пива і перегляду деяких ходових фільмів я виготовив вогні і пішов до місця. Десь вода громірована, листя іржавіє зовні вікна, телевізор відключився з червоним світлом, вагові тіні застрягають перед очима ... в цей момент щось впало на кухні. Після того, як силует, спалахнув по кімнаті, штори троянда, і лампа, яка стояв під вікном, перевернуті. Я відчинив очі і пополі просила кошеня не захаращувати. Втрата Кітті. За чверть години. Що було досить часу, щоб майже падати. Після того, як друга завіса троянда, була шліфована звук і праска впав на акумулятор з підвіконня. Я відкрив свої очі і, як можна, пообіцяв розірвати когось хвіст, якщо хтось не заспокоївся відразу. Використання натуральних складок місцевості, таких як крісло та пилосос, кошеня зникла з поля зору. У цей час достатньо спати, але не достатньо спати. Потім я був змащений рмлем зрощеної труби з пилососа. Я отримав, виявився на вогні і намагався зловити тварину, щоб отримати акумулятори з нього. Але вона виявилася дуже швидко. The hostess не зрада... Я прокинувся за два години, що ніч. Кожна п'ятнадцять хвилин, що впав навколо. Я думав, що моя квартира була майже порожнім! Це звичайний будиночок з мінімумом побутових предметів. Навіть коли я їду додому і кинути телефон на стілець, є ще менше предметів в кімнаті, ніж мої пальці! Виявилося, що вони досить достатньо для істоти вагою шість кілограмів виготовили шум, несумісні з відпочинком. За чотири ранку номер був схожий на камеру для життєздатних дівчинок - це не було нічого, крім меблів. Все, в тому числі пилосос, було поставлено в шафу. Немає нічого більше, щоб зменшити. Я впав дупа. Дві хвилини. Тоді вони кинуть мене. Сірий стрибнув на мікрохвильову коробку в передпокої, на телебаченні і згорнувся звідти, з шумом, що бомба може вироблятися. Я половив цей filth і заблокував його у ванній кімнаті. Вартість мене кологне, тільки парфуми, які не були в пластиковій упаковці. Поставляючи всю палю у ванній кімнаті, я вирішив нічого не скидати і тому я виграв. Naive Чукі Хлопець... У ванній кімнаті є дерев'яні двері. Чи знаєте ви, як кішка може зламати дерев'яні двері? Робоча бензопили "Дружба" у порівнянні з цим звучанням - льлабкий від "Enigma". Я отримаю кішку в пральній машині. Перемога ще двадцять хвилин. Тоді він звідти. Далі ви знаєте. Дерев'яні двері. Ось продемонстрував слабкість. Я не знаю, що робити. Я тримав цю річ по шиї і зі слізами в очах не зануритися на півгодини. Звірка вішала в руках, як мертвий комір з хутра пальто і не покаже вигляд, що він зрозумів мене. Я пішов працювати в п'ять ранку. Я, очевидно, розумний, ніж собака Павлова. Я не знаю, як довго він взяв її, щоб зловити зв'язок між "світами на і харчування привезено", і я вже був нервовий тик. Я чекав до тих пір, поки я міг. Смородина задовольнить рішення. Я прийшов додому в ніч. Хвороба стежить, якщо нічого не сталося і захотілося їсти. Ніч був приємно здивований. На чотири годину вранці я кладаю цей вигин в ящику під духовкою. Займав його п'ятнадцять хвилин, щоб звідти. Я не знаю, як це можна зробити. Я лежав там і дивився як в нерівному місячному вогні з коробки з'являються перші лапи, потім мордочка, а потім весь кіт. Він був схожий на ногу від "Алєн". Maybe з vampire кіно. Потім вона зникла. Далі вона гибл. Якщо я не почула його власними вухами, я б не подумав, що кішка може зробити такі звуки. Він був типовим, чоловічим Що трохи сидів на кухні сміється на мене. Я працював на шістьох. Увечері він назвав свою дружину і сказав, що якщо вона не придумала шлях, щоб зробити цю істоту сон вночі, навряд чи вона буде жити до середи, навіть перед поверненням власників. Паралельно я консультую з експертами з домашніх тварин. Експерти, які пропонують обрізати її кіготи, оберніть її обличчя стрічкою і подрібніть її в картонну коробку. Я не знайшов картонну коробку надійною. Я зізнаюсь, що я скажу більше в сторону туалетної чаші ... Увечері моя дружина приніс мені пляшки деяких трав'яних бальзамів і сказав мені, що це було надзвичайно корисним, седативним, рекомендованим кращими собаками порід. Смішуючи в'яленість, я половив кішку і заливив ложку в неї. кішка зробила чотири прокладки навколо кімнати при невеликій швидкості і стрибнув на телевізор. На білій касеті були зірочки, краплі бальзаму. На ніч вона пішла на ліжко в моєму місці. Я впав, що поруч з ним і скинув, як дитина до тих пір, поки точно три ранку. На три чохла бісона побігти мене, і подрібнити на кухні, де він кинув пляшки томатного соку. Решта бальзаму я відвертаю себе... У вівторок, друзі і я пішов в сауну. Після п'яти літрів пива, в дванадцять я прийшов додому і впав на диван, як я був, одягаючи джинси і сорочку. Я похил, як мертвий чоловік до п'яти. Я не знаю. Коли я повернувся на середу ніч, я знайшов, що тварина піднялася в холодильник, і помітила коробку таблеток, які повинні тримати її волосся. Щоденна доза - два речі. У ящику було близько половини сто таблеток, і я знайшов їх під стіл. Подумавши, що вона буде вмирати відразу або просто її волосся буде рости всередині, я бродилася в ванну кімнату і знайшов каструлю, сповнену сором'язливості, ретельно покривається м'яким рушником. Я був трохи задоволений. Він не був навіть рушником, він був старий і невеликий. У мене була ванна, запланована ввечері. Ви знаєте, сіль, піна, свічка полум'я ... Норецький режим, холодний "гролскн" з скибочками лимона. Я пробудив деякі невідповідності у всьому світі. Невідповідність полягала в тому, що кішка, мовчазно (за деякий час!) стрибала на боці ванної кімнати і встановлюємо його ас прямо над свічкою, і вибираючи найбільшу з семи. За кілька секунд я дивився цей парад ванілі, відчуваючи вічно зростаючий запах розсіяного вовни. І я подарував кішку, від якого вона захопила туалетну кришку, кинулася в передпокій. Він був спокійним. Тоді істота виявляла недолік волосся в життєвому місці і почала ходити в поганий голос. З Я нічого не знаю про жароміцність котів, я яскраво уявляв, як це поклало, як капітан Gastello rushing навколо квартири, встановивши вогонь на бліх штор. Шурупування і скидання піни на підлозі, я шукав її. Кіт сати в далекому куточку під диваном і просвічувати звідти. Я повернувся до ванни. Однак ця помилка природи вирішила, що увага приділена її людині явно не вистачає. З-під дивана вона переїжджає в коридор, де вона знову почала ходити по ході по ванній. Посипавши кружечки, стрибнув в повітря, захопивши в'яжу істоту квадрель і занурився в ванну кілька разів. Вода лікує не робила найменшого враження на неї. Ось нам потрібно зробити ліричний відступ ... Я вже мав кота. Насправді, мій подруга мав кота. Тоді дівчина залишила і залишила кішку для мене. Він був тихим, надзвичайно розумним тваринам. Схованки під телевізором Тільки нагрівач може відволікти його від сну. Знаючи цей пристрій в зоні видимості, кот отримав вгору, простягається і пішов до місця під нагрівачем. Він скинув вночі. Він сказав все, що він дав, він був тільки горщиком. Ну, іноді, дійсно, якщо він не хоче змочити ноги. І для цього я збити його жорстоко. Мапа Якщо ви можете, я бачу -- якщо я знав, що інші коти були в світі, я зробив вам туалет розмір гольфу. Що я говорю? Ми приїхали його один раз. Кіт був нещасливим. Правда не була самоармом, але протягом двох годин він не відреагував на зовнішні стимули самовільно лизати. Цей кіт був абсолютно небайдужим для відвідування ванної кімнати. Що посилив мій hunch про її незрівнянний розум. Вона припинила гасіння, хоча. Просто ляпас з вологими ніжками на кухні їсти. Може бути скидати щось. Я думав, що пожежоохоронні заходи були досить, але я не хочу, щоб піднятися в ванну, де це було зроблено. Я пішов на ліжко, припинивши дивитися телевізор. Я був даний до тих пір, поки точно один годину ранку. Я відкрив свої очі, щоб побачити, що сталося цього разу. На підвіконні прочитали силует кота. Немає нічого, щоб зменшити. Я лежав низьким, визначився, щоб дізнатися точно те, що техніка була використана зараз, щоб запобігти мені від отримання достатньо сну. На подвір'ї кішка сіла і дивилися, що сталося. У цьому дворі абсолютно нічого буває. Всі сну, включаючи щурів і комарів. Борн? Абсолютно. Таким чином, це сірий при%: пошук стрибнув метр вгору і вся тушка збита в вікно. Ефект приголомшливий - з рмлем, що нагадує полотно, застібається вікнами і особливим шармом в асортименті звуків додано шліфування на склі ... Як бачите, люди звикли до всього. Навіть петля. Він відьмається, відьми і отримує... Я використовую для сну від середини дня до п'яти, і від п'яти до шести годин перегляду телевізора і кави для пиття. Звичок, що приїжджає додому ввечері, перше, що поставити в шафу купе речі - коти дізналися, щоб відкрити двері і подрібнити все, що може досягати. Звичок є обходом душу без ванни, так як будь-яка спроба лежати спокійно в гарячій воді, викликана кішка, щоб мати непристойну тантруючу трубу і спроби скоєння самоіммоляції. В цілому я звик до багато ... дата повернення власників цього інкарнації Антихриста на Землі Я помітив в календарі з червоним маркером і вирішив в майбутньому відзначити на парі з днем народження і незалежності. Тижня геноциду зліва. Я спробую тримати ... Якщо я не знаю, як, будь ласка, вважаю мене комуністичним. Не повторюйте мої помилки. Якщо хто-небудь просить вас принести кішка додому, подумайте про це. Може бути, хтось хоче вас померти.

й