Спеціальна молитва за захист тварин

Біловодці завжди знаходять затишок у молитві. Ми молилися за допомогу, захист, здоров'я, просити Господа для дітей, родичів і друзів. Але є молитваЯк ви можете попросити захисту вашого улюбленця? Іноді ці маленькі пухнасті люпси стають настільки близькими до нас, що з усім серцем я хочу молитися для них.

р.

Особливо в цьому випадку священик Костянтин Камишова Він зробив особливу молитву. І новинна кімната. "Сайт" Вона передає цю особливу молитву з вами. Текст молитви береться з колекції «Фатерси і коти (і не тільки)» Історії тих, хто пам'ятний райй

Ви, хто створив небо і землю, світло і темряву, і кожна жива душа, і себе сказав: Це добре. Ви прикрашали світ перлами небесного – Адама, Єви та бости. Вони стають вашими скарбами. Ви відпочивали на сьомий день, а сили небесного, херубіму і серафиму, а сили раю, чоловіка і звірів, прийшли до роботи і давали Ви славу хрустками хвалі і обличчям радості.

Ви відпочивали на сьомий день, довіряючи Адама з роботою дня, щоб зробити імена для тварин і дати сенс їх суть. Як ви створили чоловіка з пальця і став Богом за нього, тому Адам, створивши імена для тварин з нічого, став їх майстером у вашій подобності. Як ви над нами, так ми маємо силу любові над ними. Дякую, Бог. Пам'ятайте нам у вашому царстві.

З силою раю Адам зажадав владу Бога і впав. Він був відбитий від небесної землі з невинними страждалами, бобами раю. Ти Бог любові. Ви не змогли перенести торжество зла, дивлячись на зав'язок чоловіків і звірів. Ви завжди можете замовити будь-який комфорт. Ви шукали все і знайшли небесне служіння на землі: голуб дає новину до Нои, стрілка приносить хліб Ілліча, левятан проносить Йона, донькі несе Христа в Єрусалим на спині, лев заглиблює святих.

Давід бачив промерцію: І птах знаходить свого житла для себе, і ковтати гніздо для себе, де класти його пташенята на альтарах, Володар сили, мій король і мій Бог!

Ви, нащадивши дикого чоловіка, з сурвою допомогла йому, з грубості і жорстокості, їсти м'ясо. А ви не змінили своє ставлення до створення. Ви порівняли Христа в баранину і Мері в чорницю, Апостоли до окса, орел, лев і ангела, нагадуючи нам через образ невинної істоти нашого забутого покликання бути в рай разом і вчитися один з одним любов'ю Бога.

333 грн.

Ви, побажаючи зберегти світ, надіславши йому Редємер, ваш тільки забутий Син. Ісус пішов в дикий за сорок днів, і боки служив Хім, показує, що Він прийшов, щоб врятувати не одну людину, але всю землю. Дякую, Бог. Пам'ятайте нам у вашому царстві.

І ви, Господь Ісус Христос, відреставрував нас в рай через пентенсію і причастя Вашої доброти. І ми, звернувшись до дарунку пологів і влади любові по всьому світу, запитайте Вас, як і раніше: На кожній істоті, яка страждає і не має захисту, занурення на кожну істоту, яка є голодним і холодним, занурення на кожну істоту, яка хвора і тремтіння з побоюванням бути на землі окремо і слабким, Господом, і на тваринній душі, що ви доставили в руки.

Апостле Павло - сказав: «Для нас відомо, що все створення родзинок і страждає на цей день разом; і не тільки вона, але і ми самі, маючи на себе початок Духа, овець всередині себе, чекаючи прийняття, для почервоніння нашого тіла». І якщо так, ми запитуємо: Відправте дух благодатності в серцях зло людей, які катували істоту Божого, надішлі до страждань бобів, щоб допомогти своїм ангелам, надішліть нам силу, щоб допомогти кожній живій душі, надішліть нам причину і дух діяти з тваринами відповідно до вашого заповіту.

Навчіть мене, щоб зробити ваші з тваринами, не спокусивши помилкову любов або помилкову владу. Тож, щоб слухати молитву від моєї рота, може насолоджуватися миром і спокійним народом молитви і правом людини.

Нескінченно це тварина, яка була розміщена в моїй владі. Зняти його з усіх захворювань, зав'язки і довготи. Подаруйте йому здоров'я, спокійний дух і безболісна смерть. Може це жива душа також дати Ви славу і подяки на своїй мові здобів. Дякую, Бог. Пам'ятайте нам у вашому царстві.

р.

Ви не встигли швидко застигти днів в пустині з бобами. Ви не відчували смертності на дереві з людьми вайн. Ви поновили наш характер, поновили весь світ, порушивши болти пекла, і відкривали двері рай на кожну живу душу свого роду.

В очікуванні вашого царства ми сподіваємося почути і побачити, як небо і земля, маленькі тварини і великий, як leviathan грає на вас в море, як багатокутний cherubim і шестикрилий seraphim співати для вашої великої слави.

Ми вдячні Вам за дари життя, благодатності, прийняття та подарунок любові наших молодших братів. Ми цінуємо, шануємо, співаємо і славимо Святу Трійці, яка чудово влаштовує все для нашої сальвації і тріумфом Духа любові. Дякую, Бог. Пам'ятайте нам у вашому царстві. й

Для мене це Найкраща молитвай Ви можете запитати про захист улюблених вихованців і променів для здоров’я. Наші друзі, і для деяких людей, які є частиною нашої родини. Промені, і Бог врятує вашого вихованця від всіх нещастях.