Золотий посуд

І сьогодні я хочу розповісти вам, як ви повинні краще приймати нові енергії, щоб вони вийшли легко і природно, не турбуючи ваших фізичних органів, при цьому витримуючи максимальний вплив на вашу свідомість і на гармонізацію і балансування всіх ваших тонких тіл, які в свою чергу призведе до їх повного резонансу з вашим тілом.

Я знаю, що кожен, хто читає це повідомлення, має достатній досвід з енергією: ви навчилися підвести їх, відчувати їх і навіть контролювати їх. І я сподіваюся, що це повідомлення допоможе вам «відповідати» їх ще більше.

Отже, почнемо з того, що на кожному з вас відкрився Божественний канал, і це час, щоб дізнатися, щоб використовувати його в повному обсязі, щоб нехтувати таким щедрим подарунком Creator і не позбавляючи себе – власник дійсно чудотворного джерела енергії Divine.

Моя перша порада. Щоранку попросіть нашого Креатора, щоб зміцнити ваш божественний канал так, щоб кожен день довго ви будете під впливом його витонченої енергії.

І ви точно відчуєте, як ця магічна енергія буде захоплюватися від вашої коронної капусти, як ваше серце буде наповнене теплом і любов'ю для всього на Землі, як вона буде конвертувати вас з його ніжною, ніжною хмарою. І намагайтеся залишитися в цьому потоковому режимі.

Але якщо це сталося, що обставини, які нав'язують ваші зусилля і негативні енергії все ще ламаються в космос, ви можете зробити наступне.

Уявіть собі як золотий посуд красивої форми, в якому зберігається енергія дивіна, але зараз вона половина пуста, тому що ви розбризли цей скарб по дорозі. Задайте наш креатор, щоб заповнити його на хабар.

Відчуйте, як це граціозний потік енергії в щедрому струмі від Небес і як швидко ваш посуд заповнюється нею.

Тексти пісень, а це означає: Поведи мене, дорогі, це займеш ти розбити другий, але ви відразу поповните поставку цієї Божественної енергії, і ви будете приємно здивовані, як швидко буде вирішена складна ситуація, як ваш настрій поліпшить, як сонячне світло знову потрапить на голову.

І другу пораду я хотів би дати вам сьогодні не намагатися відпустити від ваших проблем, сховати від них, відкинути складні речі для пізніше - не накопичувати психологічне навантаження нерозчинених випадків. Як говориться казка, «Не відкладайтеся до завтрашнього дня, що ви можете зробити сьогодні». Що таке велика мудрість, і я розповість вам чому.

Нерозчинені проблеми порушують енергетичний баланс в тонких тілах, особливо в ваших емоційних і психічних органах. Вони вводять такі сильні спотворення, які можуть дуже швидко впливати на ваше фізичне стан, викликаючи недуги і захворювання.

Ви знаєте, що це стосується будь-яких негативних емоцій, але що багато хто з вас не розуміють, що несвідомо про те, що несвідомо про те, що це форма тривожної емоції, одна з найбільш руйнівних негативних емоцій.

Зустрічайте будь-яку труднощі з «відкритим пікетом», тому що зараз ви перебуваєте під захистом від ритори, в енергій найвищих вібрацій, які просто не можуть приваблювати ніяких неприємностей.

Згадайте, дорогі та не боятися нічого!

Ось де ми зупинимося сьогодні, і я скажу вам, відправляючи вам всю любов.