604
12 Види людей не вірять.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
З'ясуйте, які види кришок ми працюємо найчастіше.
«У глибині зими я нарешті зрозумів, що в мене було нескінченне літо. й
~ Альберт Камус
Ми живемо в турбулентних часах. Щодня є меншою і більш невизначеністю. На щастя, це також означає більше можливостей. Але для того, щоб нам подолати перешкоди в нашому шляху і реалізувати можливості, доступні, нам потрібен сильний розум.
В силу причинних засобів, перш за все, що ви розумієте, як керувати своїми емоціями, відрегулювати свої думки правим чином, і завжди діють в позитивному напрямку, незалежно від обставин. Це глибокі знання, які кожен крок, навіть найменший крок вперед, є прогрес. А що якщо ви дійсно хочете щось, ви досягнете його незважаючи на помилки, відхилення та нерівні коефіцієнти. Так, кожен крок вперед не буде легко, але один раз ви досягнете мети, ви будете відчувати себе краще, ніж коли-небудь. І один день ви зрозумієте, що перешкоди не є перешкодами, щоб вони були І варто.
Сильний розум необхідний, щоб добровільно збити цей непростий шлях. І це те, що моя дружина і я бачу собаку, і що ми говоримо про кожен день в наших статтях і з нашими клієнтами. Чому? Через 90 відсотків наших проблем є побічним продуктом зовнішньо набутих психічних слабких сторін. Повідомляємо про те, що нам потрібно і що нам не потрібно, що ми можемо зробити і що ми не можемо зробити, що це можливо для нас, і що не варто думати про – і підсвідомо вірити кожне слово.
Ви знаєте, що гірше? Після того, як ми не тільки починаємо повторювати цю бреху до себе і інших, але і живемо за ним.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
Які види брехні ми працюємо з найбільш часто?
1,1 км Це не повинно бути так.
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Спробуйте зрозуміти це. Визначити менше і дізнатися більше. Позбутися від ваших ілюзій і дати життя навчити вас – дайте вам перевірити. Ви не завжди розумієте його, але це океї. Коли ви думаєте, що це не може бути гірше, це буде раптово гірше, але коли ви думаєте, що це не буде краще, життя подарує очікуванням гірше. Люди з сильними розумами цінують перешкоди, які виникають у своєму шляху, бо я знаю, що кожен з них є ще одним кроком сходів до вершини. Так триматися, тримати зростання, і один день ви зможете описати своє життя одним вироком: «Це не так планувалося, тому ебать його. й
2. Необов'язкова і сумность.
до До щастя, і тільки до щастя, можна запрограмувати себе в нездорове ставлення до негативних емоцій і явищ. Не намагайтеся уникати негативних емоцій, замість них приймають як позитивні, так і негативні емоції, що дозволяють їм гармонійно співати. Це ключовий елемент їх стійкості. Намагайтеся бути щасливими 24 години на добу і 7 днів на тиждень - замість того, щоб краще зосередитися на цілісності нашої особистості. Помилки, подразнення, сумність, і всі помилки допомогли стати людиною, що ви стали. Щастя, перемога, самодостатність – це всі хороші речі, але вони не навчать вас навпіл однакових цінних уроків життя.
3. У Це погано, це дуже погано.
- На цьому шляху мислення було лікування у давньому філософії Стоїка: «Не так добре, ні поганий, є тільки те, що ми його сприймаємо». Це було пізніше парафрасовано Шекспіром, як: «Це нічого хорошого або поганого, це відображення робить все так». І вони були правими – шлях, який ми сприймаємо ситуацію, може допомогти нам або викликати суттєву шкоду. Ми часто відреагуємо на ситуації, пов’язані з емоційністю, проводимо нашу негативність на них, коли ми повинні лікувати їх об’єктивно. В кінці, це не ситуація, в якій ви знайдете себе, які переваги або шкодуємо нас – ваше ставлення до неї вигідно або шкідливо для вас, і що ми робимо про це.
4. У Немає надії.
- Чоловіки розуму знають, що протилежність поразки не відвага, але надії. І завжди надії. Якщо ви втратите щось добре, подумайте про це не як втрата, але як цінний досвід, який допоможе вам трохи рухатися далі по шляху життя. В кінцевому підсумку, ви визначаєте суму ваших дій в кожному сегменті вашого життя. Пам'ятайте, що у вас завжди є сила і вміння тримати рух вперед. Якщо ви думаєте, що все відбувається, це, ймовірно, не варто.
5. Умань Ви не мали іншого вибору.
до Ви коли-небудь зустрілися з щасливою і успішною людиною, постійно прагнучи уникнути відповідальності за своє життя, і за всі його невдачі винні, хто-небудь, але себе? Ми не зустрілися. Щасливі і успішні люди мають сильний розум. Вони беруть відповідальність за життя. Вони вірять і знають, що їх щастя і успіхи є результатом правих думок, правого ставлення до життя і правих дій.
6. Жнівень Успішні люди дотримуються правил суспільства.
до Не слухайте правила. Не порушувати закон, але не заперечувати правила. Ви не повинні жити до інших очікувань людей. Корінь багатьох людей нещастя часто лежить в їх потребі для зовнішнього затвердження, що стебла від їх спроб вимірювати самодовільно на основі прослуховування інших думок. Єдине, що потрібно слухати самостійно. До вас і тільки ви вирішили, що життя жити. Інші цілі та очікування не мають значення.
7. Про нас Завжди простий спосіб.
до Шляхом найменшої стійкості часто є шлях найменшої винагороди. Якщо ви хочете досягти чогось гідного, вам потрібно працювати важко. Якщо є найкоротший спосіб, подумайте про це, вам потрібно піти там? Як Ейнштейн колись сказав: «Геніус – 1% талантів і 99% важкої праці». Щоб навчитися працювати швидко, потрібно запустити більше. Ви не можете стати письменником без написання книг. Якщо ви хочете бути успішним бізнесменом, ви повинні почати десь. У короткі терміни не можна замінити. «Я збираюся працювати». Не буде легко, але це варто. й
8. У Зараз немає часу.
до Що таке точка виконання правої речі, коли це було зроблено в неправильному часі? І коли мова йде про досягнення ваших цілей, неправильний час, як правило, пізніше. Чому? За час не стоїть на місці. Зупинити очікування на потрібний час, для нього ніколи не прийдеться. Так приймати рішення. Взяти ризики! Життя дуже коротке, щоб провести кінець мислення, «Якщо тільки...»
9. Навігація Вам не вистачає, щоб бути щасливими.
- Неймовірно сильні люди знають, що щира людська вдячність прискорює настрій максимально швидко. Чим краще ви бачите, тим краще ви створите, тим більше речей навколо вас буде гідна посмішка. Щастя не позбавлена проблем. Щастя є коли ви цінуєте, що ви маєте.
10. Щоб вразити людей, ви повинні бути ідеальними.
до Якщо обличчя ви покажете світ не більше маски, один день ви дізнаєтеся, що нічого не за ним. Якщо ви витрачаєте занадто багато часу, то інші люди сприймають вас і створивши образ людини, які хочуть, щоб ви були, швидше або пізніше ви забудете, хто ви дійсно є. Тож не боїться чужих судових рішень – глибше ви знаєте, що вам потрібно. І ви не повинні бути ідеальними для того, щоб вражати людей, які вражають, як ви маєте справу з вашими перешкодами.
11. У вас є причина, щоб захопити когось.
до Залмарка по-справжньому дорослого полягає в тому, що, коли зустрінеться з людиною, яка болить його, він намагається зрозуміти, чому він зробив його замість того, щоб постраждати його в поверненні. Вчимося прощати. Не означає, що ви надаєте на те, що сталося в минулому або забуті. Це тільки означає, що ви даєте контемпт і біль, замість того, щоб зробити правильні висновки з того, що сталося, а потім продовжити на своєму шляху життя. Пам'ятайте, що чим менше часу ви витрачаєте капелюхи людей, які болять вас, тим більше часу ви повинні любити тих, хто любить вас.
12. Ви завжди погоджуєтесь з вами.
- Ви завжди погоджуєтесь з вами, щоб зробити вас щасливими. Скоріше вони скажуть, що потрібно почути в даній ситуації, незалежно від того, скільки потрібно почути її. І це добре, тому що коли люди розповідають один одному правді, не прикрашений солодкою брехні, це тільки робить відносини між ними міцніше. Коли ви бачили, як ви, без прикраси і настоянки, і все ще поважали ... це любов. Це перевага для прийняття відсмоктування і узгодження з усім, що ви скажете. І іноді це прийняття, що ви не погоджуєтесь. Що?
Ім'я
Я хочу дати вам щось інше, щоб думати про ...
У 1914 р. великий винахідник Томас Едісон переніс велику нещастя. Його лабораторію вигорають на землю разом з роками роботи. Газети описали ситуацію, як найгірше, що коли-небудь сталося з ним, але це не так. По-перше, тому що Едісон не думає. Вибраний винахідник, щоб розглянути його відмінну можливість відновити і перевиправити багато чого, що він працював на недавно. Він сказав, що прямо після пожежі Едісон сказав: «Танк Боже, всі наші помилки спалилися.» Тепер можна починати з нуля. й
Це те, що я дзвонив нам