Вчора, стоячи на першому поверсі, а потім мій дорогоцінний IPad потрапляє під ноги, з другого майданчика. Пауза, Я чую тихий «соррі», timid кроків, і з винним поглядом мій син приходить до мене.
Я – спокійно, “розширений”, і, щоб покласти його м’яко, “холодно” запитати – “Що це таке?” Як це сталося? І я думаю, що ви не можете відштовхувати, я «добрий батько», «додаток». Однак, незважаючи на це, це «загально компетентний» розірвати дитину, пояснити йому ясно, що страшний суглоб це, як важливо і необхідно це iPad для мене, і в цілому, що для цього життя я готовий.
Добриня стоїть. Він захопився. Він починає кричати. Він тримається назад, але він не може. Випічка.
Це поворот всередині. Я розумію – він не вірить в свою любов, боявся, він чекає щось страшне. Він не вірить в прощення. Він не відчуває себе коханим сином, готовий покарати, побити. Він готовий вмирати. Або хоча б пекти. Ви коли-небудь зареєстрували страх? Я п'ята. На 14. Поблизу мого батька.
І я не хочу, щоб мій син, щоб піти поруч з мною.
Я кажу дорогий. Не хвилюйтеся. Цей IPad є бульбіт. Усе, квартира, автомобіль, комп'ютер, що на землі є бульбіт у порівнянні з вами і нашими відносинами. Я люблю тебе. Не хвилюйтеся. Я люблю тебе. Я відчуваю себе, як кричати себе.
Тексти пісень, а це означає: Я думаю, що Бог любить мене стільки, скільки я люблю його. І здається йому, що це так само, як гіркий, коли я, з стрункою губою, подарувавши приниження, боячи покарання, не боїться в Хім, Бог, любов і прощення.
Яка реакція я хочу, щоб мати мій син, коли iPad падає?
"Оопс, Дад, я бачу, я був неправильний, я буду його від вас, я люблю тебе."
Помилки Бог буде любити цю реакцію, коли я падаю.