Як ми живемо залежно від того, що у нас є голова.

Наше життя залежить від багатьох різних чинників, які ми не можемо змінити. Наприклад, карма – це набір минулих «мерітів», які ми повинні працювати. Але є те, що тільки ми можемо контролювати, і від чого залежить наше завтра.

Вона сказала, що визначає свідомість. Це. Від чого і як ми живемо, наша система цін, наш настрій формується. Він формує себе, природно.

Але все ж, в житті раціональної людини цей доведений в реверсі – свідомість визначає істоту. Як ми живемо залежно від того, що у нас є голова.

Людський розум - це будь-який маркер або клумба. Деякі дивляться всюди тільки погані, труднощі, відмінності, протиріччя, бруд. Побачити добро, радісно і добре.

По суті, є і в цьому світі. Надлишок. Про рівномірно. У будь-якій людині можна знайти багато хорошого або багато неприємного запаху. У кожній релігії є святі чоловіки і чистота, і є ті, хто їх розчаровує. У будь-якій країні є сильні сторони і є недоліки.

Єдине питання, що ми фокусуємо. Яким буде наше життя.

Коли я розміщую в Instagram про Індія (і я люблю цю країну, і я витрачаю пару місяців тут щороку), реакція відрізняється. На тих же фотографіях деякі дивляться простота і легкість, інші - бідність і бідність, деякі дивляться чистоту, інші - брудні. Всі права, тому що ви можете знайти все в Індії.

Але з іншого боку, варто думати, якщо це все я бачу, що йде на голову? Що я хочу? Недоліки, проблеми, углість? Чи можу я бачити красу і чистоту у всьому? І це не просто про Індія, Індія - це лише приклад.

Якщо ми не знаємо, як побачити хороший і концентрувати на ньому, то наше життя буде нещасливим. Після того, як ми не побачимо заслуги у чоловіка, ми не зможемо подякувати, і ми побачимо недоліки у дітей і боротися з ними, і навіть самі - замість "доброго ранку, сонечко!" перед дзеркалом, ми скоріше подумаємо: "Привіт, старий наречений!"

Іноді жінки, які мають все, не можуть бути щасливими, оскільки свідомість є сміттям. І здається, що все – чоловік не п'є і не чіється, але він поширюється шкарпетки. Не шкодуючи нічого хорошого чоловіка, адже деякі шкарпетки, дружина готова до розлучення.

Є діти - ви можете радіти, мільйони жінок сниться про цей день і ніч. Але якщо ви бачите тільки безсонні ночі і змії, ігноруючи посмішки і нові навички малюка, то материнство не принесе ніяких радості. Всі

З нас міцніше.

Ми завжди оцінюємо все. Побачити чоловіка і відразу ж покласти етикетку. Що? Від чого ми орієнтуємося на те, що ми маємо в нашій голові. Для деяких, людина буде гідною поваги, а для інших, навпаки, об'єкт відторгнення.

По-різному жінки приймають однаковий подарунок по-різному. Для кого невеликий сувенір в першу чергу прояв любові, а для кого буде діамант занадто невеликим.

Більшість з нас (особливо жінки) шукати недоліки.

Ми завжди бачимо недоліки в усьому, ми знаємо, що і як поліпшити. І ми щиро віримо, що це право – ви не тільки можете говорити про добре, помітивши тільки добре! Це не реальна картина! Ви не можете носити рожеві окуляри!

Ми навчили це в дитинстві, щоб не отримати задуманий, обов'язково підкреслити недоліки. І звичайне життя налаштоване так, щоб до тих пір, поки ви побачите добре, ви не приділили увагу, не оцінили, не нагороджені.

Але як тільки ви це робите, є багато наслідків: штрафи, проблеми, лекції, випробування, розслідування. Помилки помітили відразу, і хороші заманки проходять.

Ми не знаємо, як давати компліменти та приймати їх з інших. Але ми дуже добре при критиці, сміхаючись на інших, використовуючи сарка, приниження і походи на недоліках. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу!

Я пам'ятаю два своїх друзів, після зустрічі молодого чоловіка, намагаючись переконувати один одного, що вони були неправильними. Одного разу він мав отвір в шкарпетках, що означає, що він не недбалий. Ще один розповів мені, як він був.

Першим вважається його незадовільний кандидат для спілкування, а другий - перспективний вал'єр. Чоловік є однаковим. Вони спілкувалися разом в загальній компанії. Різні висновки. І так, перший ще невиправлений, шукаючи ідеально для всіх статей, а другий щасливий одружений.

Так, чоловік не має достатньо зірок з неба, але він піклується про сім'ю і любить дітей з дружиною дуже багато.

Коли я пишу про подорожі, я тільки пишу про добре. Тому що є добре скрізь. Хороші речі.

І кожен раз деякі люди писати, кажучи, що ідеалізація, і ви знаєте, що в Індії, бруд, бідність і бідність, мусульмани побили своїх дружин до смерті, Balinese жінки працюють для пені і не можуть розлучення, європейці потворні, в США всі жири.

І так і так далі.

Хоча це часто буває, що ці люди ніколи не були в Індії або мусульманських країнах, вони роблять висновки з деяких новин і оповідань «одного далекого знайомства». Вони не бачили нічого з власними очима, вони не жили досвіду свого серця, але вони мають таку думку, і вони дуже міцні. Негативний.

Я не ідеальную країну в світі. Я знаю, що є похилого віку, і в багатьох традиційних культурах. У нашому некультурному і західному фемінізмі.

Але я віддаю перевагу бачити, що це не в іншому місці. Що ви можете дізнатися, знову є такі речі в будь-якій точці світу.

Збагачення внутрішнього світу.

Хто може зробити мене щасливіше. Так я віддаю перевагу говорити про добро. В цілому, і з читачами. Я хочу бути щасливою, і я хочу, щоб ви були щасливими.

Демпстери є переконливими. Дамстери іноді набагато привабливіше. Будь-яка реальність показує, що люди йдуть вниз і нижчі стають неймовірно популярними.

Телеканали на телебаченні, які за годинниковими скандалами-мурдерами-інвестицією-нічами-нижнями. І люди дивляться все, оберіть інфіковані, розфарбовуйте свою свідомість всім цим профілем, а потім вони не можуть зупинитися – і вони також починають перевозити його на зовнішній світ. Але чому?

Стоп і подивитися, що відбувається всередині вас. Ви дійсно хочете жити, що шлях у всьому?

Наша свідомість визначає наше існування. Якщо свідомість – відходи, то життя – відходи. Якщо свідомість є клумбою (навіть в дуже твердих зовнішніх даних, але все ще клумба), то життя буде як клумба.

Єдине питання, що ми фокусуємось на тому, що ми збираємо – в наших головах, в нашому серці. Що ми звикли бачити, що фіксувати і що прикріпити важливіше.

Зробивши маркер в голові легко.

Щоб зробити це, вам не доведеться нічого робити, кожен навколо вас буде винним, світ буде недобрим і страшним. Розуміння чоловіків як козаків легше, ніж навчання, щоб зрозуміти і приймати їх. Щоб адаптуватися до свого чоловіка, його батьків, намагаючись не втратити себе.

І замість балансу, як туго ходьба, багато жінок свідомо обирають воронку. Для того, щоб знайти себе і реалізувати себе – це страшно, ризиковано і ви будете варені.

З кожним з їхніх змів перекручувати обличчя і пом'якшити страждання. Або взагалі не народжуються, але подивіться на них стискаються. Це дійсно простіше. Потрібно вірити, що все буде затишно, ніж навчатися виконувати свої обов’язки і любов.

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Збираються навколо маркера і перевозять їх навколо. Немає переробки. Правда, немає щастя, і запахи так погано.

Щоб виростити квіти, потрібно спробувати. Дізнайтеся, щоб дати подяку, відсвяткувати добро. Навіть у чоловіка, який поширює шкарпетки, ви можете знайти мільйони хороших якостей, деякі з них все ще знаходяться в їх невідповідності, і без їжі і підтримки може загинути.

Ви можете знайти добре. На прикладі вона породжувала і підняла коханого чоловіка. У будь-якій непростій ситуації завжди є чим подякувати Богу. Як мінімум за те, що ви живі, що у вас є сім'я, де жити і що робити.

Це те, що я зателефоную «виготовлення власної клумби» у вашому розумі. Дуже складний, але в подальшому приємний і радісний. Ви хочете спробувати?