Кількість книг, які читають, поступово стає якістю написання. Дізнайтесь, що вони не повинні знати правила правильно писати. Решта робить свій шлях за допомогою російської орфографії, закриваючи її невідповідність і невідповідність.
Продається і граматика повинна навчатися в школі. ДаліЩо можна говорити про людину, яка має сертифікат на зрілість, пише «три», «теїр» і «дівчина»? Хто невірно в «справді» і «справді»? Що, крім блатетичної ступеності, перешкоджає йому писати дієслово, психічно просить себе питання «що робити?» або «що він робить? й
Хтось про пункцію автора. Не існує.Хоча б до того, як письменник чітко розуміє, що відрізняє складне вироку від комплексного, частково від прикметника, в яких випадках кома надягається до «як», чому в деяких випадках необхідно використовувати колонку, а в інших – висип.
До речі, еліпс замість коми не є авторською пункцією. Наприклад: «Я сидів на підвіконні... і я бачу... непристойний і непристойний ... як завжди в цьому місті...» Це спроба ванільних дівчат, щоб пройти як меланхолі непристойне поводження з пунктуацією.
Ні, це не snobbery, тому що мова не те, що не особиста якість, не властивість, і, звичайно, не спосіб підніматися над іншими.
Мова є ще одним засобом розуміння світу, як погляд або слухання.
Чому люди, які ніколи не думають про втрату свідомості, позбавлені своєї мови?
Чому потрібно правильно писати – ми не на іспиті?
Чому ви не стоять перед дзеркалом вранці і думаєте, "Я збираюся носити сорочки, ми не в модному шоу", або "Я не збираюся чистити зуби, ми не на свіжому конкурсі дихання?"
Чому люди, які не думають про втрату слуху, спокійно пишуться «злиття серця»? Де почули серце креаком?
Я знаю фізики, не знаєте?
Мова не професія. Це засіб комунікації. Для фізико-математичних, лінгвістів, митців, норів, черги.
Можливі тільки надійні засоби зв'язку зі світом.
JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8