Кріплення душі про те, чому варто поважати рідну мову

Кількість книг, які читають, поступово стає якістю написання. Дізнайтесь, що вони не повинні знати правила правильно писати. Решта робить свій шлях за допомогою російської орфографії, закриваючи її невідповідність і невідповідність.

Продається і граматика повинна навчатися в школі. Далі
Що можна говорити про людину, яка має сертифікат на зрілість, пише «три», «теїр» і «дівчина»? Хто невірно в «справді» і «справді»? Що, крім блатетичної ступеності, перешкоджає йому писати дієслово, психічно просить себе питання «що робити?» або «що він робить? й

Хтось про пункцію автора. Не існує.

Хоча б до того, як письменник чітко розуміє, що відрізняє складне вироку від комплексного, частково від прикметника, в яких випадках кома надягається до «як», чому в деяких випадках необхідно використовувати колонку, а в інших – висип.

До речі, еліпс замість коми не є авторською пункцією. Наприклад: «Я сидів на підвіконні... і я бачу... непристойний і непристойний ... як завжди в цьому місті...» Це спроба ванільних дівчат, щоб пройти як меланхолі непристойне поводження з пунктуацією.

Ні, це не snobbery, тому що мова не те, що не особиста якість, не властивість, і, звичайно, не спосіб підніматися над іншими.

Мова є ще одним засобом розуміння світу, як погляд або слухання.

Чому люди, які ніколи не думають про втрату свідомості, позбавлені своєї мови?
Чому потрібно правильно писати – ми не на іспиті?

Чому ви не стоять перед дзеркалом вранці і думаєте, "Я збираюся носити сорочки, ми не в модному шоу", або "Я не збираюся чистити зуби, ми не на свіжому конкурсі дихання?"
Чому люди, які не думають про втрату слуху, спокійно пишуться «злиття серця»? Де почули серце креаком?

Я знаю фізики, не знаєте?
Мова не професія. Це засіб комунікації. Для фізико-математичних, лінгвістів, митців, норів, черги.
Можливі тільки надійні засоби зв'язку зі світом.

JavaScript licenses API Веб-сайт Go1.13.8