20 поширених помилок російської мови, які зробили принаймні один раз в житті

Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Важко тримати очі на себе, коли кожен навколо вас скручує слова. Сайт публікує збірку найбільш поширених помилок і правильних варіантів написання і промовлення слів.

1,1 км Виявляється російською мовою так, щоб частота використання слів і стійок обертається стирання всіх мовних норм. Те ж саме сталося з «день народження».

Не можна закручувати! Перш за все, немає «Я збираюся до мого дня народження» і «Я привітав тебе з днем народження». й

Є день народження, але немає дня народження.

Нарешті, багато хто пишу як слова з літерою столиці, що, здається, дати виразність, але за правилами російської мови це неправильно. Це допустимо, хоча не зовсім правильно (понеділок не є міжнародним торжеством), щоб капіталізувати перше слово, але не обидва.

2,2 км Наші творчі люди, які мають гідну пронурю! Вони кажуть, «Them», «Them,» і «Them. й

Ми не сперечаємо, що такі слова не повинні існувати. Вони існують, тільки ці прості слова, використання яких можна обгрунтувати як у співрівноваженому виступі, так і в фантастики як техніка.

3. У «в цілому», «в цілому», нарешті, але використання слів «в цілому» і «в цілому» неприпустимо. Незважаючи на очевидність цієї хвороби, ця помилка залишається однією з найбільш поширених.

4. У Ви не повинні говорити довго. Використання слова «Зоніт» з акцентом на першому шлівалі є такою спільною помилкою в усній мові, яка іноді хочу швидко працювати в бібліотеці і організувати детоксикацію Ожегова.

5. Умань Є люди, які є соціальними, добре йти на вечірку з ними. Власне, Дуже слово "компанія" прийшла з латинського слова паніс (прочитати), тобто спочатку компанія була названа групою продуктів харчування.й

Слово «кампанія» походить від іншого слова - кампуса, значення «поле», в тому числі поле бою. Спочатку слово «кампанія» означалося про воєнну кампанію. Ці два слова є гомофонами, що означає, що вони звучать однаково, але написані різними. Згадайте різницю: компанія вирішила запустити кампанію.

6. Жнівень Є дієслово ідеальної форми "путник". Форма недосконалих видів «накладання», але не «накладання», як ви часто чуєте. Ця форма простора, рекомендується використовувати її на сільському полігоні.

7. Про нас Реальний головний біль редакторів і редакторів. законне використання цих частинок іноді не завжди очевидне.

Частка "ні" зазвичай посилюється і використовується при відмові від предикату, вона також може використовуватися як сполучна спілка.

Частка «не» зазвичай виражає недбалість. Якщо ви сумніваєтесь, краще шукати словник.

8. У Одягніть і поставте на іншу дуже поширену помилку в усній мові. Ви можете одягнути когось і покласти щось на себе або кимось. Щоб засвоювати це просте правило, досить згадати мнемічне фразу «Пута на одязі, полотнища надії».

9. Навігація Незважаючи на те, що написання “відсутності” і “відсутності” в дієсловах дуже легко перевірити (Ви повинні попросити питання “що він робить?”, “що робити?”). Якщо виникає м'який знак у питанні, то він також буде в «мозі», ця помилка зустрічається дуже часто.

10. Здавалося б, ви пишете слово «один», перевірте його з словом «один» і все впаде на місце, але ні. Багато хто наполегливо з якоїсь причини напишіть «один» і все тут. Не робити це.

11. Якщо написання гіфенів є спільною помилкою багатьох людей. «Як» з гіфеном написано, якщо він слідує «це», «або», «усе». “як” частина написана окремо.

12. Дуже просто: частинка "Лі", незалежно від того, скільки я хочу додати її з гіфеном, написано окремо. Потрібно пам'ятати. Як ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

13.00 р. Який час це? Якщо людина приходить до вас і попросить, «Що часу це?» ви, напевно, відповіли, але знаєте – вони просять неправильно. «Що це?» і «Що це? й

14. Не пощастило іноземних слів російською мовою. Вони постійно змінюються. З слів тепер зазвичай використовується, можна згадати назви кави «espresso», «латте» і «cappuccino». Перші постійно хочуть викликати «експресо», в другому постійно прагнуть підкреслити останні слова, хоча правильно на першому, в третьому, коли написання з якоїсь причини кладуть два «х».

15.00 р. Фінансова грамотність в Росії залишає бажати кращого, тому не дивно, що слова «борона» і «борона» постійно плутаються. «Борвінг» є запозиченням, тому кажучи: «поганий мені гроші» неправильно. Ви не можете запозичувати когось, ви можете тільки запозичувати когось. Корисна відповідь – «Подаруй мені гроші» або «Чи можу я позбавити тебе? й

16.00 р. З школи, слова «зін» і «зін» часто записуються неправильно. По-перше, напишіть разом, яка є грубою помилкою, і по-друге, заплутайте листи в кінці слів.

Як правильно писати, можна зробити це. Прийняття з іменником "зіном" можна розділити залежним словом, а адверб "зіном" невидимий. Наприклад, у швидкому потоці річки (положення з іменем), під час вечірнього вечора (адверб).

17.00 р. Ідеальна форма дієслова «го» часто написана як «коме» або «коме». Яка справа? Відповідно до сучасних правил мови, правильно писати «коме». Відмінності в написанні цього дієслова приходять з такого явища російської мови як суппетивизм, тобто формування різних форм слів з різних коренів. Що таке, ми пишумо «го», але «коме». Опція «коме» тепер вважається застарілим.

18 років Коли ми говоримо слово «футюра» і хочемо додавати до неї аналогією з таким, наприклад, словом «некст» додатково «ю». Але не варто робити, незалежно від того, скільки ви хочете.

19.00 р. Зберігати в розумі завжди написано окремо. Пам'ятайте, що якщо ви хочете вважатися літровою особою. Але є препозиція «видалення», значення «з причини», не плутайте.

20. Ніколи не кладуть кому між предметом і предикатом. Що таке помилка могили. Припустимо, що між ними є вступне слово або визначення, але вони відокремлені власними правилами.

фраза: рїсђрѕс‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚р°с‚рμс‚р°р·р°р·рѕс‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚р°с‚рѕс‚рμс‚рμс‚рѕс‚рѕс‚рμс‚рμрѕс‚рμрѕсѓс‚с‚с‚с‚с‚с‚с‚рѕс‚с‚с‚с‚рѕсѓрѕсѓрѕс‚с‚с‚с‚с‚с‚рѕс‚рѕс‚рѕсѓрѕс‚с‚с‚сѓрѕсѓрѕсѓрѕс‚рѕс‚с‚сѓрѕсѓрѕс‚рѕсѓрѕсѓрѕсѓрѕс‚с