Приват о донора

Він мене сидить в лінії для терапевта. У темному коридорі черга була повільною і неможливою. Я був вже вичерпаний, тому коли він прийшов до мене, я був навіть щасливий.
- Як довго ви чекали?
- Довгий час назад, я відповів. - Дві години.
- Не пропустіть квиток на літак?
до На квитку я відповідав відчайдушно. Тільки тут проходять без черг.
до Не дайте їм, він запропонував.
- Я не маю сили, щоб сперечатися з ними, я зізнався. - У мене є ледь.
Він дивився на мене і симпатично запитав:
- Донор?
- Чому «донор»? - Я дивився. Я не донор будь-якого роду...
- Донор донор! Я можу побачити.
- Ні! Я додав кров вперше і останній раз в інституті, на день донора. Вона здивована і це все, ніколи не знову.
до Ви часто зрозумієте?
- Ноп. Ну, іноді. Дуже часто падають. Прогулянка, прогулялася, і раптом впав. Або стілець. Або спати. Я пішов додому і побачив диван і відразу впав.
до Не дивно. У вас практично немає життєдіяльності. Ваш посуд порожній.
- Хто здав?
- Судин життєвої енергії, пацієнт пояснив.
Я вже виглядав на нього. Він був милий, але трохи дивний. Здається молодий, не більше тридцяти років, але очі! Це були очі мудрої черепахи Тортіла, і там було світло, що з них, і було так багато розуміння і так багато симпатії в них, що я просто впав в стопор.
до Ви часто хворіли? він запитав.
до Ні, приходьте! Я рідко хворий. Я дуже сильний. Ви не бачите, що я виглядав тонко.
- «Це так мило», - сказав він окремо. - Послухайте мене! «Ліанові соки» знаходяться в самому серці вашої конституції. Не пропустіть своє знайомство з батьками?
- Не дійсно, я отримав. Я не пам'ятаю мого батька, він не жив з нами протягом тривалого часу. І з мамою... Я все ще дитина для неї, вона постійно навчає мене жити її правилами і вимагає чогось, вимагає чогось, вимагає чогось.
до А ти?
- Коли я міцний, я блюся назад. І коли я не торкався, я просто торкаюся.
- Чи відчуваєте ви краще?
- Трохи. До наступного скандалу. Не думайте про це, не схожий на день. Один раз або два рази на тиждень. Іноді три.
до Ви не дали своєї енергії?
до Яка енергія? Як не дати? - Я не розумію.
до Тут ви йдете. Мама викликає скандал. Ви перетворите. Повідомте слово «повернення»! Як електричний прилад. І ваша мама починає годувати вашу енергію. Тексти пісень, а це означає: І коли скандал над, вона відчуває себе добре і ви відчуваєте себе погано. Право?
- Гаразд, I прийнята. - Але що робити це?
до Не ввімкнено, він консультує. - Немає іншого способу.
- Як я не можу повертатися, якщо вона ламається через? - Я був злий. - Вона знає мене, як очищений, всі мої больові точки!
- Ось ми йдемо. Болі точки схожі кнопки. Натиснувши кнопку, ви переключили. І коли вона ламається, то є витік енергії! У фізиці
- Я пам'ятаю щось, як це...
до Закони фізики є загальними для всіх органів. І для людини і Саме тому в школі життя ми часто подвоюємо і труси.
- Як пропустити життя школи?
- Дуже простий! Життя дає вам урок і ви не хочете навчити його. А ти бігти!
- Ха! Я хочу, щоб я міг бути. Хтось не працює.
до Що відбувається. До тих пір, поки ви отримаєте клас, ви будете збити його знову і знову. Життя – хороший вчитель. Вона завжди досягає 100% успіху!
- Я не маю сил, щоб сидіти в цьому класі. Побачити, що мені довелося піти до лікаря. Я можу ледь перемістити ноги.
- Чи це завжди так?
- Ні. Час. Цього тижня це все так.
до Що відбулося в минулому тижні?
до Найцікавіше, що нічого особливого! Нормальна рутина.
- Розкажіть мені про рутину. Якщо я шкода.
- Чому б ви думаєте? Я розповідаю тебе, це бульщіт. Я розмовлявся з мамою кілька разів. Завжди. Робота не перевантажується. У мене була боротьба з перемиканням один раз, але не багато. Увечері я не тримала, тільки вішали на телефоні, допомогли вирішити ситуацію. Я відчуваю, що я хочу, щоб всі тижні!
- Ну, можливо, вони зробили, але ви не помітили. Що ви робили над телефоном?
до О, що бульчити. У мене була проблема, вона мала говорити. Я просто дав її великий жилет.
- Ви поговорите?
- Так, я думаю. Кожна ніч на годину і половину, кожен буде говорити.
до А ти?
- Що мені?
- Чи знаєте ви?
до Ні, я слухав її! Вона затишна, підтримана, давала розумні поради. І я не скаржаюся на неї, вона не до мене зараз, вона має свої проблеми.
- Так що я розповім вам, ви не служите великим жилетом, ви служили зливним резервуаром. Вона заливала всю свою негативність у вас, і ви відправляєте її позитивну енергію у вигляді порад і підтримки. Не завантажуйте себе!
до Але друзі повинні підтримувати один одного!
до Це право: «Все інше». І у вас є дружба в одній хвіртки. Ви її, так, і вона не тебе.
- Я не знаю. А тепер, відмовляється допомогти їй? Але ми друзі!
- Ви її друг. За допомогою Поверніть його або ви хочете перевірити його. Почати з першого слова про проблеми і подивитися, що відбувається. Ви будете здивовані як енергоефективний цей метод.
до Так, ви знаєте, що це буде приємно... Я маю на увазі, більше енергії.
- Скажіть "не поганий". Ви замовляєте його!
- Але я не думаю! З цієї точки зору... Але зараз ви сказали, напевно. Я говорю з нею, і це, як я був завантаженими автомобілями.
- Він був тим, хто завантажив вас. І ви взяли на себе тягар неприємності. Ви хочете?
до Ні, звичайно. Чому б я? Я отримав мої проблеми.
- Які?
- Різні. Як чоловік. Ви. Я люблю його, просто гуманно. Травня більше. Він має різну сім'ю. І це не добре там. Вона відчувала його. Тексти пісень, а це означає: Я відчував себе йому, він добре! І ще рідна людина...
до Чи дайте вам радість?
- Приходьте! Яка радість? Це крутий момент. Я думаю про те, як допомогти йому і я не знаю.
- Як старий чоловік?
до Він трохи старше мене. Але це не важливо!
- Важливо. З дорослим можна вирішити свої проблеми. Якщо він хоче, звичайно. Якщо ви не використовували для проходження їх на інші. Ви спілкуєтеся з ним?
до Так, звичайно! Він приходить в гості. Ну, розмова. Скаргайтеся про те, як поганий він.
до І ви відчуєте себе за ним. Я?
- Звісно я роблю! Ваше серце кровотеча. Він хворий.
до Так ви будете дрібними.
до Немає, я відчуваю себе погано, занадто.
- Подумайте себе: як можна допомогти? До свого «поганого» додати його «поганий»?
- Нове! Про нас Я даю йому те, що він не має в сім'ї. Розуміння ... Підтримка... Теплий ...
до І в поверненні?
до Не знаю. Чи можливо?
- Я. Він вдячний і приносить те, що ви дали йому в сім'ю. Тому що потрібно, і вони не мають достатньо тепла. Потім він бере його з вас. Чи знаєте ви, чому ти вичерпається?
до Ні, я збираюся терапевта про це. Що б він сказав.
до Не скажеш нічого. Лікар лікує симптоми. Ну, він призначить вітаміни, можливо, масаж. Що це? А причини, причини залишаються!
до Яка причина?
- Ви не любите себе. Ви прагнете любити інших, не люблячи себе. Це так енергетично-інтенсивний! Так ви відчуєте поголені.
до Що ми робимо?
- Я консультую вас з обличчям. Тексти пісень, а це означає: І подумайте про те, що вам потрібно дати, щоб інші почувалися добре. За рахунок своєї життєвої енергії. Отримайтеся! Стоп є донором. Не менш тимчасово! І почати любити себе, помперуючи себе, живить себе. Потім після того, як ви будете повністю і блиском. Як лампочка світла! Ваші очі запалять. І серце буде тепло. Ви побачите!

Я думав, що цікавий чоловік! Дуже гарна дівчина! Я дивую, що він працює в житті.
- Ну, ви навчите мене жити, і ви також пацієнт! – раптом я зрозумів.
до Ні, не хворий. Я електрика. Я просто на обідній перерви. До речі, це над. Ми змінюємо лампочки зараз! Доброго дня! Чоловічий, перший і перший. І припиніть бути донором!
Я був лівий сидячи з ротом відкритим, спостерігаючи мій друг стрибати вгору і приєднатися до старшого чоловіка, який був фактично ходити в зал з stepladder. О, мій Бог, як я не помітив, що він був носити синю форму? Важко через очі - Я важко відчував очі їх.

І я відчував дивну теплоту в грудях, як щось заливається, так приємно і життєздатно. Я відчув, що моя сила прийшла до мене. – Закони фізики, до речі, є загальними для всіх органів. І за людські істоти, теж він сказав мені. Я раптом запам'ятав, як у класі фізики ми покажемо досвід роботи з комунікаціями. Коли вода додається до одного, рівень в інших також піднімається. І навпаки. Ми говоримо, що цей дивний електрик поділився тим, що він був в ньому - життєва енергія, тут! І я отримав її рівень. І взяв його.

Я стрибав і побігла залу, зловживаючи електрикою.
- Утримай! Що відбувається? Чи є вам донор, занадто?
до Він посміхався. На відміну від вас, я поділю свою енергію добровільно, тому що я занадто багато.
- Чому ви так багато? Чи є секрет?
- Зайдіть його. Дуже просто. Не дозволяйте собі смоктати внизу, натиснувши кнопки, і ніколи не бере участь в тому, що не в силі. Що це?
І він і його партнер перетворилися в офіс, щоб надати людям світло.

І я думав, що ходив в передпокої, думаю, що я хотів пожертвувати будь-яким чином. Тільки першим буде накопичуватися любов, щоб моє джерело життєдіяльності заповнилося брам. І я, безумовно, навчаюся привезти світло для людей, так само, як це чудовий електрика з мудрими очима черепахи Тортіла.

Автор: Ельфика
Фотозвіт: tumblr

English, Українська, Français...