Чому деякі люди завжди спекотні і інші завжди холодні? Висновок непередбачуваний ...

«Я ніколи не розумію людей, які можуть ходити в холод. Я замерзла на першій можливості: коли кожен інший має достатню кількість вітрів, щоб зігріти, я також потрібен светр. «Коли нормальні люди холодні, я просто спалю з внутрішньої сторони!» Я не можу з'ясувати, де відчувається відчуття тепла, коли він потоплений і вітер зовні. Кожна людина є індивідуальною, і це дуже легко продемонструвати з прикладом терморегуляції. Ми відчуваємо різні за тими ж умовами і зазвичай не думаємо про те, чому. Дуже цікавим є наукове пояснення чудес терморегуляції.

Суденні гарячі спалахи і чилі є показниками проблем зі здоров'ям. Навіть якщо ви вважаєте себе чудово здоровою людиною, деякі точки можуть бути пропущені. Анемія, неправильне харчування, різні інфекції, метаболічні розлади, проблеми щитовидної залози, надмірна вага є часті причини виникнення проблем при терморегуляції. Наприклад, кислотоз, популярно називається «ацетон», може викликати раптове відчуття тепла і підвищену потовиділення. Порушення кислотно-основного балансу тіла з неналежним харчуванням, цукровим діабетом, голодуванням призводить до серйозних наслідків, в тому числі неприємних відчуттів, що страждають від голоду.

Нервистий напругу, стрес, конфлікти з родичами не ходять ненависті. Найчастіше занадто нервові люди страждають від спекотних спалахів, потовиді, нервових треморів. Ви можете бути гарячими протягом тривалого часу після їжі занадто багато: це як сигнали тіла, які щось буде неправильно. Найчастіше холодні люди з низьким артеріальним тиском, ті, які часто не мають достатньо сну. Люди, які відчувають себе самотніми, також схильні замерзнути навіть при нормальній температурі - емоційний стан тісно пов'язаний з терморегуляції тіла.

Їжа, одяг, стан нервової системи, спосіб життя в цілому впливають на наш клімат-контроль. Знаючи ці факти, ви розумієте: будь-який дискомфорт можна виправити, якщо ви комплексно змінити своє життя для кращого!

Коли ви часто замерзли, з'їсти рідку гарячу їжу, налаштуйте на позитивний настрій і почуйте себе в усіх можливих способів. Якщо ви схильні бути надмірно гарячими, заспокоїти нервову систему і не вживати шкідливих продуктів.

Ця інформація дуже цінна в антизі озимого холоду, порадьте своїх друзів!

через takprosto.cc