Жінка, яка не холодна

Вона так само, як і в Толіатті. Дуже красива леді, яка цілий рік, навіть в розтріскування зимових морозів і блізардів, прогуляє вулиці в світло-літній одяг. Він не хворий і має розквітний вигляд. Спочатку ви можете подумати, що ця дівчина є 20-25 років, хоча наш герой набагато старший, вона має дорослу дочку. Паси-в зимових куртках зупиняються, даючи погляди на мініатюрну крихку леді, летять ходи через сніжні вулиці.
6 фото через pravda-tv

Багато людей приходять і запитують, що сталося. Ми пропонуємо одяг або автопрокат. Вона говорить про посмішку, що все добре - вона просто має таке здоров'я. З тих, хто хоче дізнатися, як це працює, і просто познайомитися, немає перерви. Чи можливо, що мешканець Togliatti є одним для всієї Росії або навіть усього світу. Галина Кутерєва, асистент кафедри No 67 з символічною назвою «Джой». Вона розповідає про себе чуйно, втілена цим і віруючи, що краще розповісти про психотерапевта Togliatti, завдяки яким її життя змінилося на 180 градусів. Але все в порядку.

- Я народилася на Донбасі, біля Азовського моря. Я з півдня і я люблю тепло, говорить Галина. — Я прийшов до Togliatti у 1982 році в напрямку після хімічної та механічної технічної школи. Спочатку працювала на Фосфорі, але не на довгий час. З 1986 року, коли я подарував свою дочку саду, я працюю асистентом.

до Як носити зимовий одяг?

- Ні, хоча я занадто загартування - взяти контрастний душ. Я прогуляюся по вулиці, бо я не холодний. Взимку я не застуду, влітку це не спекотна, коли всі втомилися, я продовжую працювати, не потрібно копати - це моє тіло.

р.

до Як ви відчуваєте в холоді?

- Невелике поколювання, як спекотний літній день і свіжий вітер ударів. Чим більше холодних і розмитих, тим краще.

до Що таке найнижча температура?

- Я не знаю, але я носила літню одяг всю останню зиму і я відчув добре.
й
до Що таке дощ?

до Коли дощ, я не приховує - я відчуваю себе добре. Деякі люди помітили, що я ходжу в сандалі на шпильках і снігу. Вони думають ноги заморожують. Ні - сніг плавиться на ногах. Я поліпшив мій слух, мій почуття запаху, мій погляд - Я відчував мої окуляри. Покращено пам'ять.

- Ви така ефектна жінка, і ваше волосся сіре. Ви не хочете пофарбувати їх?

до Немає, це просто показати вам, як старий я. Я використовував, щоб мати більш сіре волосся, тепер я менше. Я не використовуйте макіяж. Я тільки вимити обличчя і волосся водою. На мій зовнішній вигляд нічого штучного.

до Як ви досягали цього?

- Як і багато людей, не в дорослості я розвивався дуже серйозні захворювання. Лікарі мало використовують для лікування: допомога була тимчасовою, захворювання не пішли, а протягом років погіршилися. Я почав шукати інші способи відновлення. Я займався самолікуванням, в тому числі глиною, але всі ці методи не дали сталого результату. У 1989 році я дізнався, що був лікар від Togliatti, який проводив сеанси в кінотеатрі Burevestnik. Я побував їх, а потім перейшов через багато захворювань, а також страхів і наркоманій.

Почуття поліпшення, я почав жити мій старий життя, але в той час як пропущений, з'явилися нові захворювання, нові проблеми. До 2005 року я був таким чином переповнений хворобою, що я пам'ятав лікар знову, почав шукати його і знайшов його. З тих пір я вирішив змінити свій шлях життя, моє ставлення до всього, що оточує мене. Я повністю відновив, і не тільки що мій організм омолодився. Для того, щоб потрапити там, я стала різною особою.

до Що таке лікування? Що ви змінили про себе?

до Вся система лікування побудована добре. Коли людина добрий і доброзичливий, він здоровий. Коли є здоров'я, є довголіття. Людина повинна любити світ і жити в гармонії з нею. Я люблю життя і хочу жити. Я знаю, що я живу для – бути доброю, доброю та доброю щодня. Моя душа і тіло стали очищувачем і яскравішим.

до Чи прогулянка по вулиці голою частиною практики?

- Я. Справа в тому, що в холоді людина тримає дихання. У цьому випадку кров надходить до хворих органів, а сам організм починає відновлювати. Веселі стають чистими, еластичними, кровопостачають легко і вільно. Ми проводимо наше дихання кілька разів на добу. Я також ходию на колінах 400 кроків на добу, тому що є довголіття точок під колінами, і людина позбавляє від багатьох захворювань: хребта, суглоби, кишечник і так далі. Хто може жити сто років. «Людина» – для кожного хела століття. Для цього потрібно очистити душу, бути добрим і добрим. Що ви хочете, щоб хтось був для вас.

- Весь виклад...

- Так, він вилікує слово першим. Слово може вбити, слово може зберегти, слово може привести полки. Тексти пісень, а це означає: Ми загоєні словом і думками, оскільки думка є матеріалом. Саме тому потрібно навчитися говорити і думати правильно, слідувати вашим словом. Слова і думки мають силу. Ми не чуємо, але наша душа сприймає її, і коли ми думаємо про людину з любов'ю, він підтримує його.

- Чи можна харчуватися по-різному?

до Так, я практикую окреме харчування і один раз на тиждень відмовитися від їжі для відпочинку тіла. Я пишу воду в цей день.

до Той факт, що ви здорові, молодше не обмежується? Чи можна щось інше?

- Так, обов'язково. Коли люди кажуть мені, "Якщо ви відновили, чому ви хочете продовжити цю систему?" Я хочу бути здоровим і щасливим, і я хочу допомогти іншим людям.

- Для чого?

до Так що мої діти, онуки, великогабаритні та великогабаритні діти живуть щасливо коли-небудь після того, щоб вони зустрілися з добрими та дружними людьми. Всі люди повинні любити один одного. Хочу любити і подякувати всім, що приносить здоров'я і успіх.

до Як ваша сім'я відчуває себе про здоров'я?

до Мій чоловік підтримує, розуміє і практики цієї системи. Він мав проблеми з онкологією, але завдяки цій практиці вони пройшли - пухлина зникла. Після 10 днів, коли він прийшов до онколога, лікар сказав: «Якщо я не бачив себе, і хтось сказав мені, я не вірю.» Моя дочка - психіатр. З медичною освітою важко її повністю прийняти, що все я вигідно. У той же час, побачивши результат - моє здоров'я, вона також підтримує мене багато способів.

- Чому хворіють люди? Бо він сердився?

- З заздрості, ревнощі, гнів, дратівливості. Проблеми і хвороби приносяться з неправильного вигляду життя. Ми неправильно про обставини життя. Тепер люди так пристрасують про виживання, щоб вони забули, що потрібно не вижити, але жити. Життя - це захоплююча подорож, в якій ми повинні насолоджуватися, жити і розслабитися. Якщо ви не хочете працювати, полюбите роботу і ви не будете мати його. Ви будете ходити на неї, як партія.

р.

до Які плани на майбутнє?

- У мене є багато з них. І я збираюся жити більше сотні років без захворювання, щасливо коли-небудь після. Я дійсно вірю, що.

- Чи є хвороби, які ви страждали від вас?

до У той, хто хворий багато, хто мав багато проблем, вона просто не існує. Я повністю інший, я народився знову. Всі мої погляди змінилися.

до Ви більш негативні?

- Я був слабким, як у здоров'я, так і в духі. Я шукав життя неправильно. Я думав, що я був добре. Але це не добре. Я спробував не жити свого життя, але хтось інший, і це було неправильно. Кожен має жити своїм життям. Тепер я можу жити більше сотні років, щоб виконати мрії і бажання.

Джерело

Джерело: