10 причин почати навчання англійською мовою прямо зараз

Проуд двомовний динамік Софії Касчинської акції причини зарахування на англійські класи до кінця дня

У Росії люди говорять англійською мовою досить погано, це навіть не здається необхідним навичкам, але можливість говорити про це легко іноземна мова (з усіх можливих, англійська є однією з найбільш елементарних) дає шанси на повноцінне і більш продуктивне життя.

Я дізнався англійську, коли я був у Сполучених Штатах, і перед тим, що я говорив погано, плутати граматичні споруди, і не міг людсько вимовляти принаймні один вирок. Тепер я не збираю бонуси від мого гордого заголовку білінгу, дізнатися третю мову і не хвилюватися при спілкуванні з іноземними друзями. На жаль, я дізнався, як це було зручно, щоб дізнатися другу мову після навчання. По суті, навчання було набагато швидше, якщо я думав про ці десять речей, перш ніж я отримав на московсько-Нью-Йоркському літаку.

1,1 км Безкоштовна англійська при подачі на роботу не тільки додає вам, як шукач роботи, бонусні бали в очах потенційного роботодавця, але і демонструє свою здатність працювати довго і злагоджено: Я не хочу відлякати всіх, але мова не вчиться в два місяці, відповідно до рекламних листівок при вході в метро. Після того, як ви зробили це, ви зможете це зробити. Я не шукаю мовного навчання.

Неважко сказати, що резюме без магії «вільна англійська» не буде розглядатися великими міжнародними компаніями, якщо, звичайно, ви направляєте на позицію водія. Однак, навіть водій, який здатний зустрітися з американськими партнерами в аеропорту, і не заперечувати їх повним непорозумінням елементарних фраз стає набагато більш цінним працівником.

2,2 км Я не забуваю, щоб зробити мої джинси з пральної машини і сплатити мої дрібні речі. 10 нових слів, які допомагають навчати вашу пам'ять краще, ніж будь-який смартфон. Починайте день, написавши 10 нових слів і вирушайте на них на метро і в лінії в супермаркеті. Якщо ви не входите в свій активний словниковий запас, ви забудете їх, але це ще простіше запам'ятати, ніж перший раз, коли ви зіткнулися з ними. Посилення пам'яті краще, ніж будь-який інший, і його розвиток матиме позитивний вплив на інші сфери знань.

Люди, які говорять більше однієї мови, швидше за все, страждають від Альцгеймера у віці, і в цілому, можливість швидко і якісно засвоювати інформацію і отримати її знизу пам'яті при необхідності збільшується. Як людина з філологічною освітою, яка працює з російським днем, я не можу допомогти, але зауважити, що англійська допомагає краще зрозуміти рідну мову, побачити нюанси і стилістичні неточності, а також дізнатися третє мову (якщо це не китайці, що належать до іншої мовної галузі, так що будь-який роман або німецький буде відповідати) з значно меншими втратами.

3. У Вільна англійська має значний недолік: перегляд фільмів і серіалів в перекладі набуває сніву століття. Ні, що неможливо. Російські голоси не здаються смішними, але краще зрозуміти, чому це дійсно час для Leo DiCaprio, щоб надати Оскар (спеч є одним з основних інструментів акторів), і Бернар Чорний з чарівним ірландським акцентом і повністю втратить всі значення. Ви розумієте, що знання мови дозволяє дивитися фільми абсолютно новим способом, і це набагато крутіше, ніж всі грубості перекладу, які не можна уникнути, якщо ви не можете говорити і слухати англійську мову. Кінотеатр повинен бути забутий або переноситься.

4. У Більше не потрібно забувати про нову мову, співати разом з улюбленим гуртом з-за кордону. Більш того, краще ви знаєте мову, чим більше відтінків ви бачите в словах. Не існує сумніву, чому «Не жінка, не сліз» (because Bob Marley фактично розповідає жінку не торкнутися) і ім'я Bad Boys Blue перекладається на «Bad Boys Sad», а не «Blue Bad Boys». Крім того, ви не будете безглуздими, щоб купити футболку, яка говорить про те, що "Тільки не пощастило" для вашого тата, знаючи, що це не "Тільки хитрощі успішні. й

5. Умань Подорож в Європу і Азія вже не тестує нерви. Ви легко передаєте прикордонний контроль, ви можете викликати таксі, перевірити ринкову ціну для цього мідного слону, як правило, поясніть прийом, який ваша дитина є алергічним до апельсинового соку, тому краще принести яблуко, і так далі. Будь-яка непередбачувана ситуація перестає бути занадто напруженою, тому що можливість пояснити, що ваш паспорт був вкрадений і величезний страшний клоп, змащений в приміщенні, практично вирішення проблеми.

Крім того, за допомогою англійської ви зможете виїхати з шикарної категорії «Руссо-турист», яка повинна подорожувати тільки в Туреччину, адже вже вчив елементарні репліки на великій і потужній.

р.

6. Жнівень Читання в оригіналі так само, як і фільм. Уявіть, що Євген Онєгін був перекладений з іноземної мови кількома людьми, які не мають уявлення про культуру, в якій народилась книга, змусивши ригід, який підходить до розміру одної вірші, і вибравши синонімів, що якось передає вираз оригіналу. А потім ви читаєте це. Не Євген Онєгін на всіх, але невірна копія Євгена Онєгіна.

Переклад літератури – це ціле мистецтво, підпорядковане богам, тому легше вивчати іноземну мову та читати книги на мові, в якій їх авторами думали. Ні, є речі, які читають, а також в російській перекладі, тому що у нас була Rita Wright-Kovalyovalyova (транслятор Salinger, Faulkner і Alan Poe), Борис Заход (красивий Winnie Pooh є його робота) і Ліліанна Любліна (який дав нам шведський свінгер Carlson), але зазвичай переклад літератури прагне стати шедевром без успіху. Не просто про англійську.

7. Про нас На сайті www.amazon.com ви можете замовити на сайті www.amazon.com.ua Інша справа - це спеціальні тексти для різних тем. Будь-яке хобі набуває набагато більше шармів, коли ви можете обговорити тонкощі макраме в форумі з іноземними бабусями, які володіють альтернативними техніками плетіння, швидше ніж колеги, щоб зрозуміти новий шести поршневий калібр від американських виробників (при цьому в статті США на цій темі вже були опубліковані, але в Росії ще не), дізнатися, які дослідження проводяться Університетом Каліфорнії в Берклі, і проголосувати в онлайн-курсах в Оксфордському коледжі.

Веб-сайт: www.facebook.com І я ще не сказав вам, як цікавий англомовний Вікіпедія і скільки цікавих і дешевих речей продаються в зарубіжних інтернет-магазинах!

8. У Ви завжди будете мати альтернативну можливість заробітку. Навіть якщо ви не приймаєте кваліфіковані курси викладача, ви зможете допомогти з домашніми роботами в англійських юніорів, перевести невеликі тексти (але, швидше за все, тільки з англійської на російську, не навпаки), бути довідником і навіть почати навчання кар'єри в мовній школі. Субтитри не будуть писати самостійно. В інших словах перекладачі завжди потрібні. Без диплома і особливо видатного таланту для мов, ви навряд чи можете заробити багато, але прості кваліфікації не відбуваються, особливо зараз.

9. Навігація Від людей, які попросили мене, як ввести іноземний університет, ви можете зробити невелике місто. З цих причин не було підстав, щоб тримати мене, коли виявилося, що їх англійська була на рівні "Лондон - столиця Великобританії".

Архітектори, лікарі та соціологи сниться «пампінг» знання за кордоном. Англійська мова є запорукою отримання гранту на стажування або аспірантуру. Якщо ви маєте триразовий геній наукової думки, немає іноземного університету займе вас без гідного показника TOEFL або аналогічного тесту. Навіть якщо ви не думаєте про можливість потрапити в навчальний заклад в Європу або Північну Америку, уявіть, що протягом двох років ви поїдете за красивим вироком від аспірантури Університету Мічигана, написаний таким чином, як для вас, але атлас, без мови, це не буде можливо мріяти про це. Шамінь.

10. Багато людей думають, що це занадто пізно, щоб дізнатися англійську мову, що потрібно було зробити це в школі, університеті, і тепер мозок не так похилий, і нічого не вийде з неї. «Це ще краще починати три роки», – каже викладачі. Отже, сидіти перед відео-підручник по презенту безперервно з особою у віці трьох років і побачити, хто розуміє тему швидше. Я все на тебе.

Користь ранньої освіти, а також її відмінність запізненням, є міфом, якщо це не стосується двомовної сім'ї, де дитина з моменту прибуття з лікарні слухає мовлення двома мовами. Максимальне, що може дітям у сфері іноземних – прості вироки та елементарні лексики (Дог, птах, жовтий, прогулянка). Тепер ви дорослі, незалежна людина, здатна концентрувати на граматичних нюансах протягом тривалого часу і повторювати письмові слова без вашої мами, які вас цікавлять. Стоп робить викопи, що це занадто пізно. У Вашій лексики на всіх мовах світу немає слова "лат"!

Веб-камера