Ви ніколи не будете плутатися з будь-яким іншим!

Мова Одеси важко заплутати з будь-якою іншою мовою. Багато лінгвістів навіть відрізняють її як окрема «Одеська мова». Мова, яка завжди молодий. Таке Одеська мова, фарширована мовами усього світу, приготованими в грецькому, з польським соусом. А одесани одночасно запевняють, що вони говорять «російською». - Дорошевич В.

У першій третині XIX століття, коли мова Одеси, великий комерційний порт міжнародного значення, сильно вплинула на особливості французької, грецької, італійської, української мови. Під час ХІХ ст. вплив Йдиської мови зросла через зростання єврейського населення. У ХХ ст. завдяки сценічному та медіа, специфічним Odessa реприміном та місцевим виразам стало відомо далеко за межами Одеси.

Ви віддаєте, дякуємо Богу, або ви перебуваєте, Бог заборонений? Я маю щось, щоб розповісти вам... О, не кажучи вже про мене, я буду це в будь-який час! Він став рогатом, як поліцейський трафік з престижного перетину. Я поважаю вас, хоча я забули, чому! Побачте, що патріот за мій рахунок! Ви живете так погано - струм в одному сумці? На вас, кинути його! Він загинув в ідеальний здоров'я! У вас є мозок боротьби? Чому я не запитаю мене, як я?
- Роза, як ви?
до О, не запитайте! Так ви будете купувати його, або я забуваю вас назавжди? Я зроблю вас скандалом і ви будете весело. Шановні колеги! У вас є слава, кидати сміття на наступному дворі! Fima, не подряпини нерви. Збірник Ви не завадите мені, що вражають! В Одесі трамвай: Мадам, нога по всій горлі стала ... Що ви хочете з мого життя? Не запитайте питання. Син-в-право - чужорідне тіло в будинку. У вас є гроші, щоб зробити це? Яша, подивіться на її шипшину композиції! Сеня, не бігти так швидко, або, Бог заборонений, ви будете зловити серцебиття. Людина, чому ви натискаєте попереду мене? Ви тут не були. Маленька Боренка ніколи не подрібнила в магазині іграшок:
- Купуйте, купуйте!
Починався з абстрактною темою. Наприклад:
Чи був ваш дитячий сад і сумний. Не лякаю мене, де спина завершує свою благородну назву! Я не повинен робити нерви, вони мають когось зіпсувати. Я не хочу, щоб налаштувати вас, але я добре. Ви поспішаєте, ніж я? - Сема, ти і Роса щасливий?
до Де ми йдемо? Посмішка... завтра буде ще гірше. Я знаю себе, і ви думаєте, що ви хочете. Чому ви пошиті штани на місяць? Бог створив світ в сім днів, і тут паняни – місяць. й
- Ха, молодий чоловік... Ви подивитеся на світ і ви подивитеся на труси. Соломон, що сім вісім?
- Чи ми продаємо або купуємо? Чи знаєте ви, що це в серці? Не ризикуйте нічого? Ні, я просто відчув тебе! Не робіть вагітним! Я соромлюся йти з вами до Одеси! Я послухаю запит. Я творча людина – хочу створити, хочу створити. Я забув вас стільки, скільки я пам'ятаю тебе. На трамвай:
- Ви на наступний?
- Вимкніть.
- Чи є люди перед вами?
- З!
- Чи ви отримали їх?
- Я запитав!
до Що говорить? - Сара, не розумію!
- Абрамчик, я не розумію. Я мовчу.
до Тоді отримайте свою думку! - Роса Мойсевна, як ти?
до Ми можемо самі зателефонувати одержувачу! Не вибачте, що ви одружені Zama?
- Я не людина? Його, звичайно. Одеса. Дерибасовська. Навколо розумного чоловіка. Перемикання до Одеси:
до Ви знаєте, де знаходиться поштова служба?
- Я знаю. Чому ви хочете?
- Хочу відправляти гроші батькам в Москві.
- Приїхати з мене.
- Нове! Я не знаю тебе!
до Не боятися, приїжджайте!
- Нове! Абсолютно! Ти божевільний туман!
до Якщо ви з Москви, я розповім вам російською мовою. Зайдіть! Я покажу вам, де знаходиться поштова служба! Два Одеса:
Роза, як вам подобається моя нова сукня?
Я не збираю! Ви думаєте, що ви не занадто пізно? Так що я скажу вам, так. - Боря! Не вдарив язу так важко! Почати! Коли ви не вдома, ваші сусіди кажуть, що. й
до О, коли я не додому, нехай вони навіть вдарив мене! Чи можна сказати мені, що це м'ясо варто?
- Чому я не буду? Ви і у мене є боротьба? Мадам Трахтенберг, ваш Софочка одружився?
- Так, трохи. - Бенья, я чую, що ви одружилися!
- Такі-да!
до І що про твоїй дружині?
до О, так багато людей, тому багато думок. Мама сподобалося, я не!

фішнет4brain