Ця жінка не допомогла їй допомогти. Тільки через 3 роки вона дізналася всю правду. . й

Зростаємо, позбавляємо від дитячих снів, а світ в очах поступово перетворюється в абсолютно різні кольори. Це щітка, яка для багатьох вона сіра. Ми менше і менше віримо в несамовиту доброту і стати чуйним себе, переосмислюючи себе, що все окай – це життєвий досвід.

Але неважливо, що завжди люди готові зробити хороші справи безкоштовно. Історія про таку людину.

«Я вітав дитину в сім'ї. Моя діда і бабуся, мій батько і навіть мій півострів не хочу моєї душі в мене, і мій мама просто кинув пил від її тільки сина!

Моя мама почала працювати дуже рано, а перед роботою вона мала взяти мене до дитячого садка «Дубки», розташованого біля Академії Тимязьова. Для того, щоб розпочати роботу, мама використовувала для їзди на автобусах і трамваях, які, як правило, були керовані тими ж водіями. Зібрав трамвай, забрав мене до гніту дитячого садка, пропустив мене до вчителя, побігла до зупинки і... чекав наступного трамваю.

Після декількох затримок, вона попередила про її звільнення, і так як ми жили, як і всі інші, дуже скромно і не могли жити на одній зарплаті батька, мій мама, тримаючи її серце, прийшла з розчином: дайте мені самостійно, трирічного малюка, на зупинці надії, що я хотів би отримати від трамваю до воріт дитячого садочка.

Вже в перший раз, незважаючи на те, що були найдовші і найгірші секунди її життя. Вона кинулася в напівсолодку трамваю, щоб побачити, якщо я ввійшов в ворота, або інший крав, загорнувся в шарф, черевики і капелюх.

Після того, як мій мама раптом помітив, що трамвай почав відійти від зупинки дуже повільно і забирати швидкість тільки тоді, коли я ховався за воротами садка. Він був схожий на три роки, коли я пішов до дитячого садка. Моя мама не могла, і не намагалася знайти пояснення для такого дивного малюнка. Головна

За кілька років я почав школу. Моя мама і я пішов на роботу, і раптом водій автомобіля назвав мене: «Привіт, дитина!» Ви стаєте таким дорослим! Пам'ятайте, що ваш мама і я прогулявся на дитину? . ? ? ?

Я пам'ятаю цей маленький епізод мого життя, і серце мій трохи тепліше від доброти цієї жінки, що кожен день, абсолютно самовідданий, зробив один невеликий непоганий, тільки трохи затримуючи весь трамвай для миру повного незнайомця до неї!

Дуже гарна історія наповнена яскравими спогадами від щасливого дитинства. У мене є один. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.

Поділіться цим сюжетом з друзями і дайте їм теплі серця.

за допомогою igenno ru