5 рівнів мови

Коли я говорю про відкритість у відносинах, я часто думаю, що розповідаю правду, яка сутність відкритості. Є п'ять рівнів правди.

Перший рівень.до Тексти пісень, а це означає: Це коли ви сказали правду про себе.

Це була величезна проблема для мене, тому що я пішов до себе багато, багато років. Важко уявити людину, яка лежачи до себе, але це так легко зробити, і я роблю це довго.

Другий рівень.Уміння сказати правду, коли ви розповідаєте правду про себе.

Я йшов до себе про інших людей, багато років. Наприклад, за багато років я розповіли себе, що я любив найромантичнішого кохання людини я був з. Коли я почав думати, що це не було, коли я дозволяв собі уявити речі, такі як: "Погляд, можливо, ви не любите її більше," мій внутрішній голос сказав: "Не слідувати, звичайно, ви любите її". Бо я думав. Ось як це повинно бути для мене.

Я позбавив собі довго до одного дня, я сказав собі правду. Я не скажу це голосно, я просто сказав себе, що це був величезний бар'єр для мене.

Третій рівень розповідати правду, коли я розповідаю правду про себе іншій людині, що грубо, що я зараз.

Четвертий рівень, коли я розповім правду про другу людину до себе,

Не існує об'єктивної правди, але я поділю свою правду з іншою людиною про себе.

П'ятий рівень розкатування правди говорить про все правду.

І якщо ви можете взяти ці п'ять кроків, ви приїжджаєте в п'ять кроків ближче до небо, бо небо... Більше не потрібно лежати. Видання

Автор: Neil Donald Walsh, від The Golden Aura

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

Джерело: www.aum.news/novosti/699-umenie-govorit-pravdu