Вона приречена сама для її японського чоловіка. Що потрібно бути вірною любов'ю. . й

Це буває, що люди не роблять нічого особливого (як вони думають), просто жити чесно і досить, але в кінці, цілі країни дізнаються про них. Це життя Клавдії Леонідівна Новікова. вона була простою жінкою, вона повинна бути воістиною, але вона знає, як любити по-справжньому, так що не кожен може, щоб любити себе. Історія відносин між Клаудія Новікова та Ясабуром Хачією відомий як в Росії, так і в Японії. Про її смерть в Японії було повідомлено на центральному телебаченні, а похорон в Росії прийшло лише кілька людей, адже родичі Клавдії Леонідівна практично пішли, а друзі довго пішли на інший світ.

Клаудія і Ясавро зустрілися в 1959 році. Вони знають, що життя було схоже на табори Сталіна. До війни Клаудія одружилася і мала сина. Як і багато жінок цього часу, вона чекала чоловіка з фронту, але вона була засуджена і виховала до Колими. Після повернення з війни чоловік отримав нову дружину.

Доля Ясавару також була трагічна. До війни він і його дружина пішли до Кореї, але коли радянські війська вийшли, він, як багато японських, був засуджений за шпигунство проти Радянського Союзу. Після закінчення терміну, це так сталося, що ім'я Ясабуро не була включена до списку в'язнів війни, які служили дому. Він не мав ніде йти, все більше так він думав, що його дружина і діти загинув, і боявся повернутися в Японію після того, як багато років живе в СРСР. Ясавро став радянським громадянином Якова Івановичу.

Клаудія Леонідівна згадувала: «Ми зустрілися з ним у Брянській області». Я побачила своє неросійське обличчя, він був внизу, тонким, з свербінням довгого в очах. Я відчував себе за нього прямо. На початку 60-х років друг назвав мене селом Прогрес на Далекому Сході. Я пішов, і він написав, що він хотів приїхати до мене, але я відмовився і ніхто, крім другу, не визнати, що я відповів колишнього японського в'язниці війни. . . ?

Але Ясавро, або досить Яша, прийшов до неї. Заміжні і проживали на 37 років. Вони жили скромно, вирощують огірки і помідори, вирощені бджоли і кози. Яков став перукарем, любив фотографувати і займався акупунктурою. Клаудія оприлюднила всю село, бо людина її робота, і навіть не п'є або дим. А Бог не дав їм дітям. Пару ще раз загинув в один день. Після того, як вже пансіонат, Якова приніс два труни, розібравши їх, висушуючи їх, переоснащуючи їх і кинули їх в горищ, але вони ніколи не були корисні. . й

Під час перспеки одна з сімей села Прогрес розповіла її родичам, які робили бізнес з японськими, про її сусід. Після слухання оповідання співвітчизника японська влаштувала пошук своїх рідних і знайшов перший брат, а потім дружину і дочку.

Йогоко чекав чоловіка більше половини століття. Вона повернулася з Кореї з дочкою і працювала медсестри. Йогоко врятував гроші і побудував будинок для чоловіка, хоча вона не знає, якщо він живий. Вона також відкриває банківський рахунок у своїй назві. Коли Ясавро знайшов, його дочка була більш ніж 50 років.

Яков Іванович не хотів повернутися додому, незважаючи на пересудження своєї дочки і брата. "Я все мені, - сказав він російську дружину. Але Клаудія вирішила взяти питання в руки. Його любили, і він міг жити набагато довше в Японії. Його японська дружина має право захопити її чоловік до вона dies.

Клавдія Леонідівна зробила свій чоловік паспорт, змінила свої заощадження за долари і розлучення. В іншому випадку він не може вимагати майно та спадщину. У 1997 році вони сказали про те, що назавжди. . й

Ясавро регулярно відправляє свою російську дружину невеликі подарунки і запросив її відвідати. Один японський письменник написав книгу про Ясабуру і Клаудії, а журналісти зробили фільм. Уся префектура підняла гроші для поїздки «Баб Клава» в Японію. І вона прибув, коли вона була в її 80-ті роки. Клавдія Леонідівна захопила японську дружину Ясабуру, вони просто прикручували і розуміли все, їм не потрібно тлумачитися. Після цього наша героїна відвідала Японію двічі. Вона відвідала гру, яка була засвідчена на основі своєї історії Яша. Ясавро переговорив про своє перебування (Хісако вже загинув), а в телефонних розмовах попросила повернутись до прогресу. Клаудія Леонідівна не заважала рухатися в Японію, і вона не дала чоловіка назад, бо вона бажала йому жити з гідністю. Вона сама до останнього дня під керівництвом скромного, але активного життя, і року до її смерті вона навіть викопувала город.

Сусіди Клавдії Леонідівна стверджують, що вона загинула щасливою. Яша була живою, і нещодавно її бабуся Лариса почала відвідувати її: її син мав дві дочки, але при перших відносинах з ними не розвивалися, але в останні роки життя Клауді Леонідівна стала близькою до одного з них.

Після смерті Клаудії Новикова багато літер почали приїхати до села Прогрес, в тому числі з Ясабуро. Клаудія, Я дізнався, що ви пішли, і сорбіт долає мене. Упродовж 40 років в Росії ви були Я можу повернутися до Японії. Я пам'ятаю, як ми зробили труни для двох. Якщо я міг, я дрочить вам і тримати вас щільно до серця. Але я безглуздий. Сонце добре, дарлінг. Ясавро.

Скажіть цю історію друзям, нехай хтось інший знає про цю любов. . й

за допомогою igenno ru