Девід Байлі, генеральний директор Spotnight, заявив, що він дізнався французьку лише за 17 днів. Під kata - кілька перевірених і рекомендованих помилок життя.
Як дорослий, я дізнався кілька іноземних мов. Я дізнався французьку всього за 17 днів за допомогою цих методів. Я був вільною, тому це не моя перша іноземна мова.
У літній період 2005 р. перебував у французькому другі в невеликому селі в районі Бауяла. У цьому селищі немає живої душі говорить англійську, а коли мій друг дізнався про своє бажання дізнатися французи, вона замовила мене використовувати іншу мову.
Я зробив ті ж вправи щодня.
Вранці я отримую і напишіть правильні і неправильні дієслова вручну на годину і половину або два. Так я написав весь блокнот на два тижні. Я все ще вірю, що написання чогось вручну є найкращим способом запам'ятати його.
В той час як я був написаний, я слухав підручника Michel Thomas' MP3. У цих записах ви слухаєте викладача, який викладає французьку на інші англійські спікери. Дуже корисно почути помилки інших – ви зможете дізнатися від них, як і в звичайному класі в школі. За два тижні я слухав базові, розширені та граматичні курси двічі.
Під час дня я побіг на 45-60 хвилин слухати французьку музику. Це найкращий спосіб дізнатися інтонацію мови і навчити м'язи обличчя, співати разом.
На обіді я провів час з друзями і друзями. Вони перестали повторювати фрази повільно, тому я просто мав вчитися розуміти їх. Або голодувати до смерті.
Увечері я відіграв дари або чаші, і читаю Чарлі і шоколадний завод у французьці. Читання дитячих книг – це відмінний лайфхак, що дозволяє дізнатися іноземну мову. По-перше, мова проста, тому що книга написана для дітей, а по-друге, знання сюжету дозволить вам подумати деякі слова самостійно. Що здивувало мене, що дитячі книги на інших мовах були цікавішими.
Про те, що мій друг перевірив помилки. Коли ви зустрічаєте інших людей, вони просять те ж саме: «Чи ти?», «Що робити?», «Як Франція?» Відповіді про готову роботу дають можливість дізнатися, як проводити діалог швидше.
Ще однією хорошою технікою є вивчення слів наповнювача. Про слова, які не мають значення, але люди говорять між вироками. Щось таке «реалі» і так далі.
Після 17 днів в цьому селі я пішов до Парижа. Я зустрілася з дівчиною в кав'ярні і спілкувався з нею. Через кілька хвилин вона запитала мене, як довго я був у Франції. Вона була здивована, щоб дізнатися, що я був тільки в цій країні за 17 днів і сказав, що вона була тут близько року.
Я сподіваюся, що ці методи допоможуть вам.
Джерело: geektimes.ru/post/243707/