615
Збереження маленької дівчини
Я гуляю по вулиці сьогодні, тримаючи сумки від Асхана, я бачу дівчину від 5 років, можливо, 4 починає кашель, а поруч з нею дівчина 17-18 років (як вона вийшла пізніше її сестра, і 20 років) судомно шути «Чи?!» Пити його! «Соня, плювати» і починає бити на спині, дівчина вже починає торкнутися і порубати, я спочатку не розумію, що робити, але потім я пам'ятав справу, з батьками, що відпочивають на річці, і у мене була барбекю навпіл, і я не могла дихати там або спиною, і це вже темно в очах, а потім Дядько Ігор побігався і зігнути мене (неважливо, як це звучить) і лювоти мене «в замку» натискав на животі, і тепер я пам'ятаю це, а потім я не можу шокувати мій сестра, і тоді я змо, і я змо, то я змо, то я змо, і я зумію, то я змо, то я змо, і я змо
Ми завершили ходьба разом, я приніс крупу і ми пішли на солодовий і їсти морозиво :D
Я побачила свою сестру, я сказав її багато різних оповідань, тільки в кінці вони дізналися, що я не лікар, але мікроелектроніка, погодився зустрітися і ходити, коли є вільний час. Це історія. Не заради слави, просто приємне почуття, коли ти забрав людину і знайшов нові знайомства.
й
Ми завершили ходьба разом, я приніс крупу і ми пішли на солодовий і їсти морозиво :D
Я побачила свою сестру, я сказав її багато різних оповідань, тільки в кінці вони дізналися, що я не лікар, але мікроелектроніка, погодився зустрітися і ходити, коли є вільний час. Це історія. Не заради слави, просто приємне почуття, коли ти забрав людину і знайшов нові знайомства.
й
У Астраханській області подорожують на риболовлі.
Колекції лайнерів з продукцією Західної автомобільної промисловості