Програма школи повністю зосереджена на "дівчині"

У педагогічних книгах та статтях багато написано про те, що діти розрізняються за темпом, метод оволодіння матеріалом та іншими характеристиками. Це все добре, але іноді головне - забуте - що вони відрізняються гендером. Чоловіки і жінки фізично влаштовують, і це не тільки ті органи.

Чоловіки і жінки (також хлопчики і дівчата) думають по-різному. Звісно, є непорозуміння подружжя («Я сказав йому, і він не розуміє!»), і звідси виникають проблеми у школі.

У вашій пам'яті, яка швидше за все, не в класі, хлопчик або дівчина? Як правило, майже кожен клас має свій власний розірваний подвійний, і це хлопчик. Сучасна школа (Я маю на увазі світські змішані школи) повністю «жіночі орієнтовані». Для початку у чоловічому учительку здавна перейде в категорію раритетів. Припустимо, що викладач фізичного виховання і праці у хлопчиків, але в думчих процесах не особливо залучені. Викладач початкової школи, вчитель математики, викладач фізики. .

Фодор Решетніков, знову два. 1952 р.

Всі основні дисципліни, де голова повинна працювати більше, не тільки в руках жінок, але хто робить програму? Ви коли-небудь бачили серпентне методичне дослідження? Це виключно жіноча литка. (Я методолог, я знаю.) Збірник школи повністю зосереджений на «дівчині» мислення, тому хлопці часто погано ставляться.

Програма побудована за принципом «копієпаст», тобто читати абзац і розповісти її, читати правило і робити вправи на ньому, подивитися на зразок і зробити це. Це типовий жіночий образ, який реплікує. Чоловіче мислення створює ідеї та створює нові правила та нові візерунки.

Ось чому це так легко для дівчат, щоб зробити вправу на заданому правило, і хлопчики не бачать точки його – вони отримали ідею, чому вона зараз не змогла?

Дівчата зазвичай відповідають набагато краще на дошці - їхні вербальні центри краще утворилися. Тому, це абсолютно неправильно, коли мій мама говорить: «Наш хлопчик не говорить на два роки, і дівчина в сусідах вже дає стільки слів на рік!» Дівчата, в середньому, починають говорити раніше і легше артикулувати, ніж хлопчики. Важливо для хлопчиків висловити сутність, їм не потрібно «прочитати думку по дереву», на відміну від них, дівчата можуть прикрасити свої оповідання з різними незначними деталями, які, звичайно, будь ласка, вчителі і виглядають «більше успішним» на тлі фрагментованих хлопчиків.

Коли російська вчитель перевірить есе, що перше, що вона приділить увагу? Об'єм І якщо замість встановленого мінімуму “про сторінку і половину”, вона бачить п'ять ліній, вона не буде навіть читати, але перекресить все з жирною червоною пастою і кладемо два.

Хлопці навчають рік після того, як ідея не важлива, думка не має значення, тільки її дизайн і «копіаста» важливі. Це виключно жіноча переверсія вчителів. Шукайте будь-яку професійну – як стружки розкидані навколо майстерні пентхауса, як все покрито студією художника. Коли хлопчики прагнуть створити щось нове, вони абсолютно не встигли поставити все на полиці, це занадто низько для своїх лофтних ідей. У школі вони розповіли, що знак вище думки, які намагаються висловити.

Звичайно, дівчина повинна навчатися творчим мисленням, але це хлопчики, які страждають більше від цього напрямку навчання, коли потрібно лише засвоювати інформацію, а не отримувати її і не створювати щось нове.

Здавалося б, що у мене є суперечність - Я писав так багато про те, що на певній стадії діти мають візуально-обчисне мислення, потім вербально-логічні? Це все право. Але на цьому ж етапі у хлопчиків і дівчат вона працює трохи по-іншому в рамках. Як працює з зображеннями на стадії явного мислення, але методи роботи відрізняються. Наприклад, у грі дівчата можуть влаштувати будинок для ляльок за два години, вентиляційні меблі і змінювати наряди, без стартових дій. Хлопці відразу йдуть в дію — наприклад, почали грати автомобілі, відразу ж влаштовують раси і т.д.

Якщо у вас є можливість дивитися дівчат і хлопчиків, які дивляться з коментарями, ви помітите щось схоже:

Дівчинка розповість про всі види краси: «І це палац князів». Так вона має сад. Є такі квіти (довго переліку кольорів). Є собака тут, назва собаки. На аркуші буде чіткий поділ неба-земця з «ім рядами» всіх учасників та об’єктів.

Хлопчик буде більш виражений імітивними словами і з'єднаннями, це важливо для нього «проти сюжету», а не малювати кожен об'єкт: «і він схожий на це - бам! - і вони горять, і автомобіль пішов там, як він пішов, цей бум-бум, і він ran як це ...» на аркуші буде невизначний мазок, на якому автомобіль поїхав назад і багато разів.

А потім хлопчик в першому класі приносить такий малюнок до вчителя малюнка (з "дівчинкою" міркувань), і вона каже: "Петров! Чому ваш автомобіль висить в повітрі? Чому у вас є людина вниз? Ви бачили чоловіка на дорозі вниз? Чому ви вийшли за контур? Що, маленький хлопчик, не навчився фарбувати? (Клас сміється) Таким чином, хлопчик не тільки отримав трамплінг своєї лофтійної ідеї і динамічної ділянки, але й піддав «у фронті утворення». Ви думаєте, що у вас є багато бажання створити?

Чоловіче мислення вимагає інновації, фундаментально різних рішень, чоловіки повинні «повернути світ навколо», вони дійсно приходять до навчання, щоб отримати ці два кільця.

Просто в початковій школі, коли дитина утворюється дієслово-логічне мислення, чоловіча логіка не потрібна. Ви можете жартувати, що дівчата в цьому віці думають «вербаль» (це вони, хто відчув бажані правильні відповіді), і хлопчики «логічні» – вони шукають причинні зв’язки між об’єктами, не завжди здатні його формувати. Ось тут, що готові шаблони даються і інформація надається в готовій формі.

Це постійне «дозування за шаблоном» знищує прагнення до самоосвіти та curiosity в початковому періоді дослідження (не думаю, що ці відмінні якості формуються з нуля в кінці школи та початкової школи – це лише рецепт, це лише формування моделі навчальної діяльності, бажано для життя).

На додаток до того, що навчання позбавлене стимулу, щоб прийняти ініціативу, пошук інформації та пошук власних рішень до проблеми, підготовка побудована на словесному потокі, в процесі обробки яких хлопці цього віку не дуже сильно (ми вже сказали, що вони частіше відволікаються під час слуху, гірше формують їх заяви та ін.).

У цьому віці хлопчикам необхідно «розширити» якомога простіше, вони знаходять рішення «проведення пробних і помилок». Звичайно, будь-яка така активність виключається в початковій школі - що експериментувати з? Підрахунок паличок? Хлопці витрачають більше, ніж дівчата в період предомінантності кінетичного каналу сприйняття – вони повинні розібрати об’єкт, щоб дізнатися, як він працює і чому він працює.

Але навіть інтелектуальні труднощі не є негативними як психологічними. Найголовніше змагання. Навіть якщо вона не зігрівається вчителям, згідно з законами розвитку групи в будь-якому класі, навіть найдружнішим, є змагання і місця «перший» і «останній» в класі. Відповідно, дівчата в цьому віці завжди і скрізь «уважніше», і в умовах сучасного прискорення, навіть в фізичному освіті, хлопці не завжди вдається виграти (в майже всіх перших класах я знаю, найвищі дівчата, не хлопці).

В цілому, той факт, що хлопці і дівчата є однаковим віком в класі вже неправильно, тому що дівчата набагато попереду хлопців у психічному розвитку та інших областях. (Якщо ви читаєте матеріали про гендерні відмінності, ви знайдете цікавий факт – вже новонароджені дівчата розрізняються від хлопчиків приблизно на 2-3 тижні у розвитку – і вони ще не привели до «гендерно-орієнтованого»!) Дівчата швидко встановлюють контакт очей, визнають особи близьких і т.д.

Звісно, восьмому класі ситуація буде різною - у старшій школі, хлопчики стрімко зловжують і захоплюють дівчат у школі. Підсвідомий розум не буде чекати вісім років.

У дитячій та початковій школі вже сформовані повністю «нема» перемога і залежні позиції. Подібна ситуація, коли дівчина публічно доведе її відмінність, розбиває мужність. І це відбувається весь час: хлопчик не може вирішити проблему на чорному борту, який називається закінчити дівчину; дівчата швидко вирішують тестову роботу і проходять блокноти, і хлопці проведуть довгий час помирання; акуратна робота дівчат частіше на виставках, на честь дошки і т.д.; хлопці часто отримують коментарі для поведінки і заспокоєння, і вони кладуть як приклад дівчат; в кінці, підкреслюючих хлопців записають уроки від відмінних дівчат.

На самому початку теми ми говорили про те, що це життєво важливо для чоловіка продемонструвати свої досягнення і отримати жіноче захоплення. І у віці, коли хлопчики розвивають гендерні ролі і поведінкові візерунки, вони послідовно розвивають словесні і невербальні негативні характеристики. Це особливо важливо в порівнянні з більш успішними і соціально прийнятними дівчатами.

Як сісти дитину на уроки без нервів

Чи варто зберегти шлюб заради дітей?

Людина повинна продемонструвати досягнення і отримати жіноче захоплення, але виходить навпаки - хлопці навчаються, що вони гідні нічого, на фоні головного і в усіх чудових дівчат. На додаток до того, що це спровокує агресію (Ви дійсно хочете побити ці дівчата в кутку на поглибленні), вона також будує непорозуміння про себе і неадекватну самооцінку.

Хлопці не мають візуальної підтримки власних досягнень. Хлопець позбавлявся від ідеї, що творчий він може досягати успіху (Я повторюююю, просто у випадку, якщо це все побудовано в підсвідомому, і дитина не може її висловити. про підсвідомий я нещодавно писав – нові можуть шукати ім’я. Що означає? Що буде хлопчика виглядати далі, як показати свою маму? Як ви зрозуміли, найпростіший і найкоротший спосіб завжди не дуже хороший: якщо ви не курите, ви не чоловікові.

Автор: Марина Озерова

Джерело: vk.com/wall-48978_27335