1122
У Астраханській області подорожують на риболовлі.
Ми вирішили тут з друзями, щоб розслабитися трохи і поїхати на риболовлю десь від метушні міста. До Астраханської області. Найближчим населеним пунктом є Байбек, він вже є прикордонною зоною з Казахстаном, на березі Кігача. Я був там вперше, але мої супутники йдуть там часто, до того ж місця. Відправлення 19.10. назад 26.10.
25 зображень.
Гаражні витрати. Хороша робота.
2,2 км Ми виїхали ввечері, рано вранці, ми були в Волгограді.
Р
3. У Вранці з'явилися дев'ять. Дощ.
4. У Намет все ще мав поставити в дощ і в непристойному вітрі. Єдина річ, що дійсно занурила мене на цю подорож, стала степовим вітром. Він кинувся постійно і просто взяв душу. Проте намет був створений (приблизний крок, і це зрозумілий) і і існував наш табір.
5. Умань Але немає пригод, і ми не є винятком. Батарея сітчаста в дистанційному режимі автомобіля і вона застібається. Я мав розбити скло в Q7.
6. Жнівень Щоб уникнути удару, мені довелося закрити вікно трохи.
р.
7. Про нас На фоні, коли почалася перша риба.
р.
8. У Це буквально година вранці для засмаги.
9. Навігація Тут тварини ходяться. Корови, верблюди, рогатки, джекли, птахи багато, породжують коту навіть одну ніч.
10. Головне, що ніхто не захопить їх, здається, що вони дикі, але це не вірно, і якщо вони ловлять вас для згоряння корова або барана, то буде проблема з законом.
11. Вони всі.
р.
12. Живила в наметі, вона врятувала від дощу і вітру, і скидається в машині, тому що ніч був прохолодним, а останні два дні температура кидається до нуля.
13.00 р. Але рибу запікають і все відреставрують на фон.
14.
15.00 р. Їжа не збивається, походи.
16.00 р. Риба на вечерю щодня. Я не можу подивитися на неї.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Нема нічого краще, ніж медитація на дзвіниці.
20. На світанку.
21. Магазин вирушив до Байбека, десять хвилин пішки до степу. Сіл за своїми стандартами пристойно. Щодо того, що Казахи живуть, я важко бачив росіяни. :
22. Бути
23. Пантонський міст по річці.
24. Ваш хмелюстка. Він тримає гармату.
25. Рибалка.
26. Але всі хороші речі приходять до кінця і ми залишили. Імпресії моря. Я зробив.
25 зображень.
Гаражні витрати. Хороша робота.
2,2 км Ми виїхали ввечері, рано вранці, ми були в Волгограді.
Р
3. У Вранці з'явилися дев'ять. Дощ.
4. У Намет все ще мав поставити в дощ і в непристойному вітрі. Єдина річ, що дійсно занурила мене на цю подорож, стала степовим вітром. Він кинувся постійно і просто взяв душу. Проте намет був створений (приблизний крок, і це зрозумілий) і і існував наш табір.
5. Умань Але немає пригод, і ми не є винятком. Батарея сітчаста в дистанційному режимі автомобіля і вона застібається. Я мав розбити скло в Q7.
6. Жнівень Щоб уникнути удару, мені довелося закрити вікно трохи.
р.
7. Про нас На фоні, коли почалася перша риба.
р.
8. У Це буквально година вранці для засмаги.
9. Навігація Тут тварини ходяться. Корови, верблюди, рогатки, джекли, птахи багато, породжують коту навіть одну ніч.
10. Головне, що ніхто не захопить їх, здається, що вони дикі, але це не вірно, і якщо вони ловлять вас для згоряння корова або барана, то буде проблема з законом.
11. Вони всі.
р.
12. Живила в наметі, вона врятувала від дощу і вітру, і скидається в машині, тому що ніч був прохолодним, а останні два дні температура кидається до нуля.
13.00 р. Але рибу запікають і все відреставрують на фон.
14.
15.00 р. Їжа не збивається, походи.
16.00 р. Риба на вечерю щодня. Я не можу подивитися на неї.
17.00 р.
18 років
19.00 р. Нема нічого краще, ніж медитація на дзвіниці.
20. На світанку.
21. Магазин вирушив до Байбека, десять хвилин пішки до степу. Сіл за своїми стандартами пристойно. Щодо того, що Казахи живуть, я важко бачив росіяни. :
22. Бути
23. Пантонський міст по річці.
24. Ваш хмелюстка. Він тримає гармату.
25. Рибалка.
26. Але всі хороші речі приходять до кінця і ми залишили. Імпресії моря. Я зробив.