Чому дівчата віддають перевагу поганим хлопцям?

Багато відступів буває до хороших хлопчиків (з різних віків), коли дівчата один відправляє їх на другу зону, віддають перевагу поганим хлопцям.

Це ярмарок?

Щоб бути чесною, так, досить справедливою. І до тих пір, поки хороші хлопчики розуміють, що це ярмарок, вони не можуть змінити все. Вони будуть відхилені, щоб сидіти з зовнішнім локусом і звикли дівчатам збочених смаків, жіночої логіки, і також будуть звинувачувати матерів дівчат, які невірно привозять їх, серії, в яких образи шкіри романтичні, і погані хлопчики також будуть обвинуватині від лежачих і туманних дівчат, щоб вони надсилали їм, хороші хлопці, до другої зони.

І нічого не зміниться в особистому житті хороших хлопчиків, поки вони не згодні визнати, що так, все справедливо і почати пошук власних ізян. Не питайте себе, можливо, я не так добре. Я дуже добре, але я не знаю, що це важливо для дівчат.

Якщо я не можу допомогти, Здавалося б боляче. Але якщо локус все ще переходить всередині кордонів і подивіться на причину їх хронічної поганої удачі в їх невірну поведінку (тільки не в природі, це також зовнішній локус, внутрішній є те, що ви можете контролювати, що ви можете змінити, і не те, що дається і точка) тут мій пост прийде в руки. Ось чому я збираюся писати її.

Що бракує в хороших хлопчиків, які постійно надсилаються в другозон? Не всі хороші хлопчики надсилають там, але багато, це правда. І вони не відправляються звідти, але тому що вони Зандус. Добрих хлопчиків слідують правилам і очікуємо, що за наступними правилами вони зароблять солодощі у вигляді коханих дівчат. Ах немає! Любов дівчат - чистий елемент, не піклується про правила. Я не піклуюся про свою сексуальну привабливість. Тому що в чистоті людський спосіб дівчина може любити правий бор, і її мати може розповісти її «поглядати на те, що хороший хлопець», але її серце здатне вдарити і особливо активно вражати те, що нижче серця. Ви знаєте, що я маю на увазі, право? Ось рядка з двома ви будете хабарами з деякими правилами. Для дівчаток є хаос.

У віці тридцяти і за її межами дівчата іноді керують термінами з хаосом і починають уникати поганих хлопчиків, а хороші вибирають з дружону і випилюють їх, посміхаючим мухом. Це тому, що в цьому віці дівчата і nerds самі часто, а також відповідальні, добре, рубають страшні враження з поганими хлопцями, не власними, так друзі. Афіша Багато дівчат після тридцяти починають любити не те, що нижче серця, але чим вище. Але! Дуже красива любов. Пристрасть в ній вже трохи, розрахунок дуже багато, тому не можна сказати з впевненістю, що хороші хлопчики в цей час люблять так само, як і погані. Або ж сказати, що ні хороша, ні поганий ще не коханий, поганий уникають від гріхів, і з хорошим все, як нудно, але воліють останній або ні.

Не хвилюйтеся всіх, звичайно. Є дуже хороші хлопчики, які мають всі віртуї, але не мають несправностей, і це заради того, що я пишу про це. Ви не повинні бути поганими для дівчаток, щоб любити, ви просто повинні переосмислити свою хорошість. І взяти щось з поганих хлопців, і зробити це, зупинити їх, зняти біле пальто. В іншому випадку це не працює.

Головне, щоб сказати прощадити очікуванням, які виконують деякі стандарти, можна вигнати серця дівчини. Вимкнено всі стандарти, простіше викопувати серце, але це занадто небезпечно, тому розумна дівчина все ще залишиться від вас. На додаток, правоохоронні органи можуть зацікавити вас перед дівчатами. Тому цей шлях надзвичайно ризикований. Краще просто отримати точку – це робота або програмована машина – це правильний шлях до зони друга. Щоб жити в страхі, боявся прийняти додатковий крок, боявся зробити своє власне рішення, хвилюючись, незалежно від того, як щось раптом вийшло - шлях до того ж. Не для хорошого, що хороші хлопчики наділяються на другузону, але для поганого, хоча дуже важко відокремити цю погану від хорошого. Але я збираюся спробувати.

Дивитися, молоді дівчата, і зрілі дівчата, теж, коли мова йде про їх сексуальність (зрілі іноді пригнічують її для більш важливих цілей, так як вони думають, і молодіший вітер і спонтанний) запалюються відвагою чоловіків. Потужність – відносна концепція, особливо в юридичному суспільстві. Сильний - той, хто має більше грошей, хто знає, як залишитися в правовому полі, тобто хороший хлопчик, швидше за все, дати відчуття безпеки, ніж поганий хлопчик, і це важливо. Але бажання дівчат на охорону конфліктів з їх спонтанністю (і не тільки дівчата). Якщо страх дуже сильний, не до точки спонтанності, але якщо все відносно безпечне, дівчина повинна мати властивість спонтанності, отримати потік, її власний і потік партнера, оскільки потік може інфікувати інший потік і посилити. Зріла і відповідальна дівчина, за сорок, так завантажена з зобов'язаннями, тривогами, страхами, які вона може здатися на спондині. Але вона також втрачає здатність закохатися, і якщо вона закохується в любові, це знову енергія хаосу.

Я маю на увазі, Відвага і бажання бути привабливою, хлопчик потребує. Якщо він добре керується, щоб не тільки один вітер у своєму роді, але і щось на голові, це буде тільки плюс, завжди. Але якщо він має щось на своїй голові і навіть багато, але вітер в цьому дуже місці - нуль, алас, сексуальність дівчини він навряд чи сприяє, тобто він може мати реальні труднощі з романтики і сексом, що означає, що він потім доведеться сидіти в другозоні зараз і далі. Дівчинка переживає себе, чому я не люблю такий хороший хлопчик? Але застібка, ви не можете розповісти своє серце. А що нижня, ще більше. Серце може якось розм'якшити і помітити відшліфовані фотографії, як цей хлопчик любить вас, як він пропускає вас і опіки, але це те, що нижче ... alas. Вона потребує хаосу. Невеликий хаос, принаймні. Але не нуль. Ви знаєте?

Тому дівчата в сьомому класі дивляться на бої в жахі, але їх жах більш пов'язаний з розумінням того, що цей бульб перелякає їх, але також приваблює їх. Якщо вона розповідає про неї маму, мама може поцікавити її. Мама страшна, вона дочка-добрий не розуміє, що великий хлопець і бульйон є дном. Як виглядає вона в житті з такими перверсними смаками? Але це не перверсні смаки, це нормальні смаки для цього віку (вага і привабливість - так, і завдання - зрозуміти їх). Саме так само, що в сьомому класі добрі хлопчики виглядають дуже timid і Downtrodden (не завжди, але часто), тому дівчата люблять бої, які 100% хаос, буквально знеболює від Hades' retinue (згадайте міф Кори). Але потім багато hooligans дійсно миється до дна (щось нічого, підйому), і багато хороших хлопчиків також знайде ключі до хаосу, у вигляді впевненості в своїх правах і силі, разом з цим вони стають сексуальними, і вони також з'являються всі, що дівчата люблять так багато, і тепер дівчина може закохатися в любові з розумним хлопцем теж, і в законодержаючому, і не тільки в великому хлопчику і фольгу. І вона може закохатися з цим набагато сильніше, тому що нічого не зупиняє її зараз, і сумніви і страхи припинилися з поганим хлопцем.

На жаль, багато хороших хлопчиків після 18 років також нудно. Вони планують своє життя, вони дотримуються чітких інструкцій, вони шукають книги про те, як зустрітися з дівчатами, але не за хвилину вони шукають власну спонтаненість, вони розширюють хаос і уникають його, вони хворіють все, що не вписуються в правила. І вони не розуміють, чому дівчата не люблять їх.

Це може бути гірше. Якщо хороший хлопець дотримується всіх норм, але намагається бути незалежним, він якось отримує якийсь стрижень, і стрижень для дівчаток практично як привабливий, як відвага, і стрижень, відверто, без відваги ви не отримаєте, тобто якщо є стрижень, є хаос стільки, скільки необхідно, не менше, не менше. Такі хлопчики вже привабливі для дівчат, але вони стають такими хорошими хлопцями тільки шляхом розтоплення багатьох залізних взуття і викорінення багатьох залізних колективів, як Іван Царевич в казці, тобто, пройшовши багато труднощів і подолати багато проблем, які проактивно і роблять особисті вибірки, потім розвивають своє власне само. Ви не отримаєте стрижень.

Ті «добрих хлопчиків», які уникають драконів і ніколи не ходять в ліси, бо вони занадто лаціні і тривожні, завжди шукають деякі інструкції, щоб уникнути проблем, вони застрягають в сімейних зонах дівчат для життя. Навіть якщо якась дівчина, постраждала від поганих хлопців або просто залягалася від дитинства, маррі одна, їх шлюб ще схожа на другозон.

І це не найгірший варіант.Найгіршим є хороший хлопчик, який не тільки дотримується всіх соціальних правил, але і бачить джерело правил у своїй дівчини. Він хоче дотримуватися своїх інструкцій і заохочувати її захоплення і любов. Коли дівчина не може дати йому захоплення, бо вона не на всіх захоплених цим нещастям, він відірвав і сердитися, а іноді навіть боятися сердитися, і просто висихати. Так, деякі хлопчики бояться висловлювати перемир'я у вигляді агресії, вони мають заборону, вони лікують і бояться. Це призводить до того, що дівчина і не може відправляти його (якби він просто спустошився її), але не може перенести збивання. І така дівчина вугрує, вугрує, поки вона починає рясно послухати цей хлопчик, поки вона береться до приниження його, іноді без усвідомлення себе, буквально в пристрасті, так як роздратування накопичилося.

Тоді такий хороший хлопчик не може зрозуміти: для чого? Він спробував зробити все, як і інші, він намагався дотримуватися всіх інструкцій і побажань дівчини, і навіть відступивши, пригнічивши його агресію і просто кричав. Він був добре з усіх сторін, він думав. Чому він не отримав любові, він був обіцяний як дитина?

Але чи є дитяча казка, де любов отримує вечеря, глусть, співак і мереживна людина? Немає історії. Тільки герой отримує любов. А якщо ви не герой на всіх, і ви навіть не помилитеся ним, сидите в дружбу. Навіть якщо у вас є багато хороших речей: доброти, гроші, освіта, це не достатньо для пристрасної любові. Зачекайте, можливо, після тридцяти жінок зацікавить вас, коли їх вибір буде контролюватися розумом, а не серцем і не що видається нижче.

P.S. І пам'ятайте, що просто змініть наше споживання – разом ми змінюємо світ!

Приєднуйтесь до нас на Facebook, VKontakte, Odnoklassniki

English, Українська, Français...