Історія однієї операції

Після 12 годин дочка трактора з колгоспної ферми Вадактая лежала на холодному робочому столі в столиці СРСР.
Для Ту-134, під час тривоги підняв цю п'ятницю ніч у Литві, «знімав» повітряний коридор до Москви. Контролери повітряних перевезень знали, що невеликий пасажир полетів у порожньому салоні. Перший зв’язок «релей доброго», як Литовські газети писали, а також всі інші. Ноги вкриті рибою морозива в наступному положенні. У вікнах - Московський світан, на поле зльоту - з двигуном, капітальний ремонт. І в екстреній кімнаті дитячої лікарні, молодого хірурга Датиашвілі - називається прямо з дому, з ліжка - чекає терміновий рейс з Литви. "Я не її" - звернувшись до кожного автомобіля з червоним хрестиком. «Управління не дала ходу: ніхто ще не зробив подібних операцій», – відкликав Датишвілі. - Що б не сталося, я не живу. 12-й час з трагедії ...
- Вийняти на розтяжці, крихітне тіло, яке поєднує в листі. Я кричущий. Ніжки заморожені, риба потрапляє на підлогу ...

Ramaz Datiashvili каже, що він працює на одному диханні. Він пришив з посудом, артерією з артерією, нервами, м'язами, сухожиллями. 4 години після початку операції, його помічники, які він ледь знайшов у сплячій Москві, загинув: медсестра Лена Автонюк ("на має іспити, сеанс") і колега д-р. Бренд ("че зараз знаменита людина"). Рамаз пришивав один: інший сухожилля, інший нерв. «Я прогулявся як протяжний дріт: якщо ви подивитеся, ви будете падають. й
Після 9 годин, коли були застосовані останні стібки, з підігрівом долоні лікарі з підігрівом. За... "
Моє батьківство пам'ятає, як тільки вся країна, що прокинула Раса. Ноги Разе пришиті в Москві, лікар, який виконав операцію, був грузинським. Не одна думка про її національність.