5 найнадійніших операцій на голові

Подумав, що це займе трохи часу, і людство буде ближче до того, що він просто придумав? Лікарі навчилися робити такі операції, які хвилюються! Зараз готуються до трансплантації голови людини. І поки це ще не сталося, я рекомендую вам згадати найнадійніші операції в останні часи, які були пов'язані з головою.1. Перша пересадка світу була проведена науковцями Техаса – 22 травня. Ведуться роботи 15 годин. І був 55-річний Джим Бойсен, раніше він лікувався на рак і хіміотерапію, викликаний руйнуванням кістки черепа. І один день, глибока рана на черепахі з депресією утворилася, вона почала натискати на мозок.

Зовсім досить, один з найскладніших моментів усього процесу був ... знайти правильний негабаритний орган пересадки, іншими словами, череп. В роботі взяли участь 50 фахівців, в тому числі хірургів з пластиком, а також команда трансплантуючих хірургів, нейрохірургів, анестезіологів, замовок, медсестер.

до Важко подякувати всім лікарям, які проводили цю непросту операцію. Я дивився на те, як чудово я відчуваю, і назавжди вдячний за те, що було дано другий шанс. Тепер я можу повернутися до сім'ї і друзів і продовжувати робити мої улюблені речі.

2,2 км Унікальна операція виконана фахівцями однієї з лікарень Праги. Повернули жінку і пришивав її спиною після того, як вона втратила її в нещасний випадок.

В одній точці вона вирішила допомогти чоловікові з ремонтом і неперевершеним чином захопити робочу свердло. Свердла відразу ж намотує її локони, стираючи їх разом з кальпом. «Я просто побачила моє волосся мухом, а потім не пам'ятаю нічого. й

Протягом двох годин на робочому столі. Хірурги працювали дев'ять годин над головою для пересадки деяких судин і вен (8 до 10 сантиметрів довго) від обох рук і ніг, і навіть вдалося зберегти деякі судини на травмовану частину голови.

р.

3. У Проведено операцію, що призвело до медичної конференції. Все почалося, коли 24-річний Афган людина прийшов до лікарні Аахен, скаржавшись на постійні головні болі і різке падіння зору, і тільки в одному оці.

Лікарі провели тести, включаючи томографію, і не вірили очі! З картин виявилося, що в голові пацієнта ... 10-сантиметровий олівець, він пішов з горла до синуса і доторкнувся головного мозку і правого ока.

Під час комплексної операції німі лікарі знімали олівцем, людина вже відновлюється. І до речі, він ніколи не міг пам'ятати, куди прибув іноземний об'єкт. Він сказав тільки, що один раз, як дитина, він впав і постраждав тяжку травму.

4. У Хірургія на мозку пацієнта граючи гітару І здається абсолютно неймовірною! Непристойно тиждень тому хірурги з Носа Сенора да Концейсанської лікарні в Санта-Катарині в Бразилії довелося зняти пухлину в мозку 33-річного Ентоні Кулькампа діаз. Не можна сказати, що це дуже унікальний, ні.

Але все ускладнено тим, що пацієнт під час операції необхідний для підтримки свідомості весь час. В іншому випадку він не збудував. Крім того, потрібно, щоб лікарі могли контролювати стан мозку і не пошкодити певні ділянки під час операції.

Для того, щоб не від'єднатися, Ентоні попросили привезти гітару і виконати для лікарів (і іноді навіть санг) свої улюблені пісні з репертуару Beatles. Іноді він поговорив з хірургами і розповів їм, як він відчував, наприклад, в якийсь момент пальці правої руки став дуже німим.

Габаритний зображення

5. Умань Ця операція ще не відбулася, вона повинна проходити в 2017 році. І ми тримаємо наших кулаків, щоб зробити все добре! Пацієнту, до речі, стане нашим співвітчизником, програмістом Валерія Спірідонова. Він залишив Сполучені Штати Америки для першої консультації та навчання.

І сьогодні, 12 червня, він виступить на конференції провідних нейрохірургів в Анополісі, Америці.

Відключений програміст з Володимира, який страждав від рідкісного захворювання, синдром Венг-Гуфмана, домовився до хірургії після італійського професора Сергій Кентаверо заявив, що він готовий пересадити голову людини на здоровому тілі, і що він шукав бажання пацієнта взяти участь в експерименті.

Сам нейрохірург каже, що Володимир має набагато краще шанс вижити операцію, ніж Гагарін зробив, коли він пішов на перший космічний рейс: «У нього була висока ймовірність того, що він помер.» Америка послав Нейл Армстронг на місяць, хоча він не може повернутися. Вальерія Спірідонова за свою роботу значно вище цих людей.

6. Жнівень На схемі нижче можна побачити, що чекає Володимир під час операції.